• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri Gossip Girl le Popüler Olan Saç Aksesuar Modasında Bando Tasarımları

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

Cicilikiz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2009
1.972
10
116
49
Konya
Kafaya takılmadık şey bırakmayan, dikkat çekmek isteyenler için birebir saç aksesuarları, bando isimli bir marka tarafından yaratılmış. Gossip girl'le popüler olan saç aksesuarları Bando'da daha bir havalı, daha bir güzel.

Tam isabet olmuş beni Blair'a benzetirler, ayrıca saç bantlarına da bayılırım ama bu tarz bana göre diil ama güzelmiş paylaşım için saol :)

güzel ve farklı şeyler var.asıl dikkatimi çeken saç rengi oldu ya.Kızıla mı boyatsam acaba hep aklımsaydı zaten:)

bazıları abartılı ama bazılarını gerçekten çok beğendim... acaba bunlar nerde satılır, nereden ulaşabiliriz bilen var mı arkadaşlar???

bazıları abartılı ama bazılarını gerçekten çok beğendim... acaba bunlar nerde satılır, nereden ulaşabiliriz bilen var mı arkadaşlar???

bazıları abartılı ama bazılarını gerçekten çok beğendim... acaba bunlar nerde satılır, nereden ulaşabiliriz bilen var mı arkadaşlar??? :49:

Back