adam zenginse ve aile paragozse....Bana cok sacma geldi. Hangi aile 17 yasinda kizinin arkadasim diye getirdigi 33 yasinda koca adami kabul eder bi de evine filan sokar ya. Uyduruyor gibi geldi ya da kizin ailesinin akli basinda degil komple.
Babası yok kızın. Uydurmuyor keşke uydursa. Fotoğrafları gördümBana cok sacma geldi. Hangi aile 17 yasinda kizinin arkadasim diye getirdigi 33 yasinda koca adami kabul eder bi de evine filan sokar ya. Uyduruyor gibi geldi ya da kizin ailesinin akli basinda degil komple.
Zengin denilemez. Kızın ailesi çok çok daha zengin. Tenezzül etmezler bunun parasına. Ama annesinin akıl sağlığı yerinde değil gibiadam zenginse ve aile paragozse....
Kimi aile Konya ovasından geniş. Kızını okula koca bulsun diye gönderen insanlar bile var.Bana cok sacma geldi. Hangi aile 17 yasinda kizinin arkadasim diye getirdigi 33 yasinda koca adami kabul eder bi de evine filan sokar ya. Uyduruyor gibi geldi ya da kizin ailesinin akli basinda degil komple.
Böyle bir adamla görüşmeye devam etmeyi umarım düşünmüyorsundur.Kızlar ben güvensizliğimden bıktım ama günümüz erkekleri o kadar yanar dönerli ki kafada kurmadan duramaz oldum.
33 yaşında biriyle görüşmeye başladım. Aramızda güzel bir çekim var-dı. Bişey dikkatimi çekene kadar.
Haftanın 7 günü spora gidiyor, orada 6 aydır tanıdığı, 17 yaşında aşırı kas yapmış, sürekli daracık taytıyla poposunu, cinsel organını iyice belli eden fotoğraflar çekip paylaşan bir kız için ‘öz kardeşim, iyi ki var’ dedi bana. Her gün beraber spor yapıyorlar, ailesiyle tanışmış. Evine gidiyor, geçen gün doğum günü partisi için evine gitti. Kızla ofis olsun salon olsun ev olsun sürekli birlikteler. Annesiyle bile tanışmış. Beni bu kızla asla tanıştırmadı, tanışmak istedim, ya şimdi olmaz dedi. Spor için beni iki defa ekti.
Konusmayı kestim. Pedofili ve sapık olduğunu düşünüyorum. Buna güvendiğim için de kendimden iğrendim. Ağlamamı durduramıyorum. Dünya çok pislik bir yer oldu. Yoksa ben mi kurdum anlamıyorum gerçekten.
Bu adam hıyar olsa cacığa koymak istemem, öyle bir işe yaramaz adam. 2 kere seni ekmiş, kardeşi yaşında kızla kanka gibi takılıyor. Cıks, olmaz bu. Yallah demek gerek.Kızlar ben güvensizliğimden bıktım ama günümüz erkekleri o kadar yanar dönerli ki kafada kurmadan duramaz oldum.
33 yaşında biriyle görüşmeye başladım. Aramızda güzel bir çekim var-dı. Bişey dikkatimi çekene kadar.
Haftanın 7 günü spora gidiyor, orada 6 aydır tanıdığı, 17 yaşında aşırı kas yapmış, sürekli daracık taytıyla poposunu, cinsel organını iyice belli eden fotoğraflar çekip paylaşan bir kız için ‘öz kardeşim, iyi ki var’ dedi bana. Her gün beraber spor yapıyorlar, ailesiyle tanışmış. Evine gidiyor, geçen gün doğum günü partisi için evine gitti. Kızla ofis olsun salon olsun ev olsun sürekli birlikteler. Annesiyle bile tanışmış. Beni bu kızla asla tanıştırmadı, tanışmak istedim, ya şimdi olmaz dedi. Spor için beni iki defa ekti.
Konusmayı kestim. Pedofili ve sapık olduğunu düşünüyorum. Buna güvendiğim için de kendimden iğrendim. Ağlamamı durduramıyorum. Dünya çok pislik bir yer oldu. Yoksa ben mi kurdum anlamıyorum gerçekten.
Zengin denilemez. Kızın ailesi çok çok daha zengin. Tenezzül etmezler bunun parasına. Ama annesinin akıl sağlığı yerinde değil gibi
Herhalde adamın sapıklığını tarif edebilmek için kızın ekstra açık giyindiğini ya da teşhirci olduğunu söyleme gereği duydu Buradaki kadınlar bunu yapıyor hepKizi tarif ediş şekliniz cok rahatsız edici. Sevgiliniz pedofili mi, kizin ailesi dengesiz ve cikarci mi bilemiyorum ama sizin kucucuk bir kizi tanimlama sekliniz de korkunc.