Görüşlerinizi bekliyorum

Denizcakir

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2017
40
6
Arkadaşlar merhaba lütfen bana yardım edin bir konu var ki beni günden güne kemiren artık sinirden nasıl davranmalıyım bilemiyorum en baştan anlatayım size 1.5 yıldır evliyim severek evlendim eşimin annesi babası allah var iyi insanlar benim sorunlarım şöyle başladı biz önce kirada kalıyorduk sonra eşimin büyük abisi hapse girmiş biz evlenmeden eltim ve cocukları kayınvalidemlerde kalıyordu buraya kadar sorun yoktu kendimi övmek gibi bir derdim yok ama hep çok saygılı ve sevgili davrandım herkese benden önce evlenen bir eltim daha var ama yaş olarak benden küçük ama görüntü olarak benden büyük duruyor ben lise yıllarında mankenlik yaptım fiziğim iyidir ünide bıraktım mimarlık okudum ve atama bekliyorum ama malesef atanamadım o eltim çok kıskanç bir insan evdeki herkes ondan nefret ediyor bu beni çok kıskandı ben anlamadım ilk zamanlar ama herşeyi kıskandı düğünüm onun düğününden daha iyi oldu diye düğün boyu moralimi bozdu hiç yardımcı olmadı bana hep gelip gidip laf soktu en mutlu günlerimi zehir etti evdekiler uyardı ben bişey yapmıyorum diye çekildi kenara sonra ben okudum halde mutfakta becerikliyim bunuda kıskandı kendisi okumamış ev kızı olarak evlenmiş bu benm için bir sorun değil beni ilgilendirmez ama o bunu sorun yaptı eşimin ailesi önce sandılar ki okumuş kız yemek yapmayı bilmiyordur sonra gördüler ki şok oldular tabi eltimin eşide iyi bir insandır hep benimle konuştu rica etti idare etmem için huyu bu herkesi kıskanıyor duymazlıktan gel diye ama olmuyor işte mesafeli davrandım zoruna gitti etrafımda dolandı sonra ben buna mesafeli davranıyorum diye evdekilere benim onu tehdit ettiğimi sıkıltırdıgımı söylemiş şok oldum zaten ilk evlendiğimde evdek

Sen sabret evin bitsin ama kendini ezdirme hizmetini yapma onun mesafeli ol derim yatağını topla tabağını kaldır tamam gram iş yapma bence:110:Hepsi de sana denk gelmiş ya sabır diyecen

Niçin üzülüyorsunuz. Misal düğünümde anam degil babam degil ne derse desin moralimi bozamaz. Siz 'eşinizle" bir aile oldunuz. O kadına katlanmak zorunda değilsiniz. Yanlış anlamadıysam yaşı da küçükmüş sizden, haddini bilsin.

Tek anladığım karışık,seviyesiz,cahilce hareketler ve dialoglar,esinizin ailesini daha once tanima imkanina sahip olsaydiniz yine evlenirmiydiniz?

Sen sabret evin bitsin ama kendini ezdirme hizmetini yapma onun mesafeli ol derim yatağını topla tabağını kaldır tamam gram iş yapma bence:110:Hepsi de sana denk gelmiş ya sabır diyecen
Sinir psikoloji kalmadı nasıl yapıcam artık şaştım kaldım imtihan mıdır anlamadım evlendiğimden beri Sorunsuz geçmiyor

Sanırım şartları değiştirirdim mesela ev bitmeden evlenmezdim beklerdim ama böyle
Tek anladığım karışık,seviyesiz,cahilce hareketler ve dialoglar,esinizin ailesini daha once tanima imkanina sahip olsaydiniz yine evlenirmiydiniz?
olacağını düşünemedim tabi kim düşünür ki

Bu konuda kendinizi övmenizden başka şey göremedim ben. Yok lisede mankenlik yaptım çok güzelim yok okuduğum halde yemekte yapabiliyorum aman düğünüm ondan güzel oldu yok o büyük gösteriyor bişi bilmiyor he canım he sen güzelsin herşeyi sen iyi yapıyorsun bu kadının hiçbir özelliği yok. sen bunları burda anlattığın gibi davranışlarınla da gösteriyorsan eltinin tavrı çok normal ve yemek yapmayı bilmekte çok matah bişi değil okumuşlarda yapabiliyo yani atomu parçalamadınız kaynana niye şaşırmış öbür elti senelerce hiç yemek yapmadı çocukları da aç büyüdü ya ey Allahım ya. Siz egonuzu törpüleyin önce. büyük göstermesi ne alaka sorunlarınızla anlamadım.

Bu konuda kendinizi övmenizden başka şey göremedim ben. Yok lisede mankenlik yaptım çok güzelim yok okuduğum halde yemekte yapabiliyorum aman düğünüm ondan güzel oldu yok o büyük gösteriyor bişi bilmiyor he canım he sen güzelsin herşeyi sen iyi yapıyorsun bu kadının hiçbir özelliği yok. sen bunları burda anlattığın gibi davranışlarınla da gösteriyorsan eltinin tavrı çok normal ve yemek yapmayı bilmekte çok matah bişi değil okumuşlarda yapabiliyo yani atomu parçalamadınız
:rapci:

Ne demiş ne etmişte kıskanmış acep ben açıklayıcı bir şey görmedim sürekli kendini övüp durmuşsun eltinide yerip durmuşsun başka bir şey Yok
Olanı anlattım size gözünüzle görseydiniz inanırsınız benim çözemeyip size sorduğumda bu zaten si bişey yapmadan biri sürekli sizi kıskansa naparsınız iftira atsa benim tahminime göre eşi onu küçümseyerek konuşuyor okumuş biriyle evlenseydim dedi bi kez oda Bi yalnızken durduk yere bana sence okumamak eksiklik mi benim bi arkadaşım var üni okumamak çok büyük eksiklik diyor sende okumuşsun ama bence eksiklik değil dedi bende eksiklik değil tabi dedim eşinin lafına kırıldı diye düşünüp bişey demedim haklısın dedim yemek muhabbetine gelince eşi yine beni övüp duruyor benimki böyle şeyler bilmiyor diye kayınpeder imde beni çok sever ne istesem yapar oda bunları kıskanıyor bi kadın için yeterli bence ben başlarda onu teselli bile ettim aman aldırma ben yeni gelinim alışayım diye herkes iyi boşver falan dedim ama başkalarının bana olan övgüleri nedeniyle ben onun iftirasına maruz kalmak zorunda mıyım kocamı da dolduruşa getirmeye çalışmasına katlanmak zorunda mıyım?

Eltinizi çok haklı buldum. Kendinizi bu kadar övdüğünüze göre altınız kesin boştur. Bu kadar abartmayın fiziğinizi, yapabildiklerinizi. Bu kadar harıka meziyetleriniz var ama gide gide varoş bir aileye gelin gitmişsiniz. E aklınız o kadar da arşa ermemiş demek ki.

Sanırım şartları değiştirirdim mesela ev bitmeden evlenmezdim beklerdim ama böyle

olacağını düşünemedim tabi kim düşünür ki
Eşinin ailesi ile aynı evemi evlendin?
Hem kv kp hem elti çocuklar
Mimarsın bi yerden başlasana herkes devlette çalışmak zorunda degilki

Size huyu boyle idare et diyolar ama surekli sizin yaninizdada onu kotuleyip sizle kiyasliyolar bende olsam bende satasirdim net yani sizde suclusunuz kusura bakmayin onun disinda herkesle iyi anlasiyosaniz cekersiniz kv kp kayninizi onun yaninda yapmayin kadinda uzuluyo dersiniz
sizinde onun yerilip sizin ovulmeniz hosunuza gitmis dugununuzu kiskanmis eger esinizle siz kendiniz yaptiysaniz kisanclik yapmasi sacma ama eger onlarinda sizinkinide kv kp yapmissa hakli ayrimciliga girer eltinize acidim

Eltinizi çok haklı buldum. Kendinizi bu kadar övdüğünüze göre altınız kesin boştur. Bu kadar abartmayın fiziğinizi, yapabildiklerinizi. Bu kadar harıka meziyetleriniz var ama gide gide varoş bir aileye gelin gitmişsiniz. E aklınız o kadar da arşa ermemiş demek ki.
Ben eşimi sevdim eşimde mimar ailesi yüzünden onu terketseydim o zaman demi çok mantıklı gerçekten valla görünen köy kılavuz istemez ben size psikolojisi bozuk sürekli insanlar tarafından başta da kocası tarafından rencide edilen bir kadının saçmalıklarına ben katlanıyorum bunu anlatmaya çalıştım.

X