- 25 Ocak 2017
- 40
- 6
- Konu Sahibi Denizcakir
Arkadaşlar merhaba lütfen bana yardım edin bir konu var ki beni günden güne kemiren artık sinirden nasıl davranmalıyım bilemiyorum en baştan anlatayım size 1.5 yıldır evliyim severek evlendim eşimin annesi babası allah var iyi insanlar benim sorunlarım şöyle başladı biz önce kirada kalıyorduk sonra eşimin büyük abisi hapse girmiş biz evlenmeden eltim ve cocukları kayınvalidemlerde kalıyordu buraya kadar sorun yoktu kendimi övmek gibi bir derdim yok ama hep çok saygılı ve sevgili davrandım herkese benden önce evlenen bir eltim daha var ama yaş olarak benden küçük ama görüntü olarak benden büyük duruyor ben lise yıllarında mankenlik yaptım fiziğim iyidir ünide bıraktım mimarlık okudum ve atama bekliyorum ama malesef atanamadım o eltim çok kıskanç bir insan evdeki herkes ondan nefret ediyor bu beni çok kıskandı ben anlamadım ilk zamanlar ama herşeyi kıskandı düğünüm onun düğününden daha iyi oldu diye düğün boyu moralimi bozdu hiç yardımcı olmadı bana hep gelip gidip laf soktu en mutlu günlerimi zehir etti evdekiler uyardı ben bişey yapmıyorum diye çekildi kenara sonra ben okudum halde mutfakta becerikliyim bunuda kıskandı kendisi okumamış ev kızı olarak evlenmiş bu benm için bir sorun değil beni ilgilendirmez ama o bunu sorun yaptı eşimin ailesi önce sandılar ki okumuş kız yemek yapmayı bilmiyordur sonra gördüler ki şok oldular tabi eltimin eşide iyi bir insandır hep benimle konuştu rica etti idare etmem için huyu bu herkesi kıskanıyor duymazlıktan gel diye ama olmuyor işte mesafeli davrandım zoruna gitti etrafımda dolandı sonra ben buna mesafeli davranıyorum diye evdekilere benim onu tehdit ettiğimi sıkıltırdıgımı söylemiş şok oldum zaten ilk evlendiğimde evdek