• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

görüşlerinize ihtiyacım var

sevgideniz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2009
70
1
86
43
Antalya
ben antalya alanyada yaşamaktayım istanbula salı günü bi iş için sınava çağrıldım.bu soğuklarda çocuğu götürmek istemiyorum aslında ama 22 aylık ve emiyo şimdiye kadar hiç ayrılmadık da.götürmezsem 3-4 gün ayrı kalcaz biyandan emmeyi bırakır hem diyorum ama psikolojik açıdan çocuk ömür boyu izini taşırsa diye korkuyorum.götürsem ki eşimde gelcek ama koca istanbulda ve soğukla çocukla çok zor olur gibime geliyo kısacası kafam çok karışık.sizce götüreyimmi 3 gün filan ayrı kalalımmı siz olsanız ne yapardınız?teşekkürler

benimde size bender bir durumum var gideceğimiz yerde tanıdık filanda yok bende eşimle beraber gitcem olmadı annemide çağırcam çocuğumuda götürcem ben gelene kadar artık otel odasında kalacaklar götürmezseniz aklınız sürekli çocukta kalır...

Son düzenleme:
bencede götürün çocugunuz.çünkü çok ağlayacaktır eminim.avutmak kalanlar için zor olabilir.sizinde içinize sinmeyecek nasıl olsa:)

bende 8 yıldır alanyada yaşıyordum.havası güzeldir keşke alanya gibi olsa gittginiz yer:)

ben de oğlum 25 aylıkken sınav için başka şehre gitmiştim, oğlum kalmıştı. Gelince sen okula gittin ben çok ağladım diye çok duygu sömürüsü yaptı oysa hiç ağlamamış bile. huyu değişti özellikle uyurken çok huysuzluk yaptı. Götürmediğime pişman oldum.

çok teşekkür ederim ozaman götürmem daha iyi olcak galiba.
07 papatya alanyada nerde oturuyosun çalışıomusun.?

canım 3 aydır artık alanyada yaşamıyorum:(( taşındık.ama ailem orda yazdan yaza artık ordayım inşallah:))
siz çalışıyormusunuz?? merkezdemisiniz alanyanın..

alanya merkezdeoturuyorum çalışmıyorum şu an.alanyalımısın belki biliyorumdur seni?nereye taşındın?

canım eşimn tayini çıktı.şuan maraşta yaşıyoruz..ben 8,5 yıl yaşadım alanyada.daha 3 ay öncesine kadarda ordaydım.
bende merkezde oturuyordum başkent hastanesi civarındaydı ..belkide birbirimizi görmüşüzdür tabiki..ailem alanyada yazın ordayım inşallah.
ama ben alanyalı değilim..memleket olarak yani..

Back