- 29 Mart 2021
- 54
- 8
- 1
- 26
- Konu Sahibi asenasenaaaaaa
-
:)))))) harbi fasulye ne yaa taze fasulye mi kuru fasulye miBi erkek arkadaşım olmuştu o da samimi bulmazdı canım cicimleri. Fasulye diye severdi.
Fasulye ney yaaaderdim içimden. 3 yıllık ilişkiyi ben bitirmiştim.
Herkes farklı maalesef.
Töm sorun yok o zamanHissetmesem 7 yl boyunca neden devam edeyim illaki hissediyorm ayrıca hic söylemiyor demiyorım normal klasik herkesin dilindeki kelimeleri söylemez diyorm kaldı ki bnde sevmiyorm aşkım canım bebeğmi samimi gelmiyor öyle bir an gelir söyler ki cok farklı gelir sıradan olmaz artk
Size tek şey söyleyeceğim, ev işlerine yardımcı olması lütuf değil, insan olan kirlettiği yeri temizler. Bu sadece bir örnekti, gözüme çarpan buydu, çok da detay vermemişsiniz başka, görmedim. Görevleri lütuf gibi görmezseniz, gözünüzde büyütmezseniz büyük resmi kaçırmazsınız. Başarı ve mutluluklar dilerim.Neden gergin olayım diğer cevap veren bayana yazdm o cümleyi gözüme gelmedi geceleri uykularım da kaçmıyor cok şükür şuan ki kafama takılan buydu görüş ve önerilerinizi almak istedim yoksa benim için fark edecek bişy olmayacak ben yine aynı şekilde sevgilimle devam edeceğim birlikteliğime
Bana trip falan atıyorsunuz galiba. Bu nasıl bir cevaptır. Sevgilinizin üslubu kadar sizin de üslubunuz çok yanlış. İnsanlarla dalga geçer gibi konuşuyorsunuz. Sevgilinizi falan bir kenara bırakıp önce kendinizi geliştirin.Hm Peki öyle olsn
Thanks ablacımSize tek şey söyleyeceğim, ev işlerine yardımcı olması lütuf değil, insan olan kirlettiği yeri temizler. Bu sadece bir örnekti, gözüme çarpan buydu, çok da detay vermemişsiniz başka, görmedim. Görevleri lütuf gibi görmezseniz, gözünüzde büyütmezseniz büyük resmi kaçırmazsınız. Başarı ve mutluluklar dilerim.
Alındın mı canımmmmm hmmm peki dmeme ayy kıyamam tmam önerilerini dikkate alcam üzülmeBana trip falan atıyorsunuz galiba. Bu nasıl bir cevaptır. Sevgilinizin üslubu kadar sizin de üslubunuz çok yanlış. İnsanlarla dalga geçer gibi konuşuyorsunuz. Sevgilinizi falan bir kenara bırakıp önce kendinizi geliştirin.
Yazıp yazıp siliyorum, neyse.Thanks ablacım
Bilemeyeceğim:)))))) harbi fasulye ne yaa taze fasulye mi kuru fasulye mi
Ee buldunuz mu briisini :))Bilemeyeceğimona o kelimeler sempatik geliyordu. Sevgilin için yakındığın diğer vasıflarda kendisinde mevcuttu.okuyunca yıllar sonra kedisini hatırladım ben 3 yıl sonunda sorguladım kendimi. Bundan sonraki hayatımda odun biriyle devam edebilirmiydim?
Tabiki hayır. Ve ayrıldım. Ne istediğiniz çok önemli
Kıymetli vaktimi sizin gibi boş bir insana harcadığım için üzülmedim değil. Söylediklerimi algıladınız mı ondan da emin değilim. O yüzden hayatınızda başarılar diliyorum.Alındın mı canımmmmm hmmm peki dmeme ayy kıyamam tmam önerilerini dikkate alcam üzülme
:) aynen öyleymiş kendide öyle dedi bana çöp dolmuş değil de çöpü at dersen daha iyi anlarım dediSöylediniz mi bu durumu çıtlatın bence. Erkeklere ne yapmaları gerektiğini söylemek lazım yoksa akıl edemiyorlar sende bir ömür bekliyon şöyle şöyle yapsa diye
1 yıllık evliyim.Ee buldunuz mu briisini :))
Harcamasaydınız şeker mi verdik :) davetiye de bastırmadık oysa kiiiiKıymetli vaktimi sizin gibi boş bir insana harcadığım için üzülmedim değil. Söylediklerimi algıladınız mı ondan da emin değilim. O yüzden hayatınızda başarılar diliyorum.
şimdi ağlamaya gidiyormYazıp yazıp siliyorum, neyse.
Romantizm doruklarda mıı1 yıllık evliyim.
Ben de zaten dedim ki hitap şekli size batmıyor , hediye almasın sorun değil ,,,,, senin derdin ne dedim .her şey gönlünüzce olsun. Daha bir hafta geçmedi ban yiyeli .Çimen gözlümde bana cok kekoca geliyo onu Napıcaz bacım :))) zevk meselesi oke sorun yok bi önceki yorumda da belirttiğim gibi
Ne ağlıyon git sevgiline anlat derdini. Dolup dolup gelmişsin, bi konuşsan rahatlayacaksın sanki.şimdi ağlamaya gidiyorm(
AynenRomantizm doruklarda mıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?