Görüş ve önerilerinizi bekliyorum :)

Töm sorun yok o zaman

Size tek şey söyleyeceğim, ev işlerine yardımcı olması lütuf değil, insan olan kirlettiği yeri temizler. Bu sadece bir örnekti, gözüme çarpan buydu, çok da detay vermemişsiniz başka, görmedim. Görevleri lütuf gibi görmezseniz, gözünüzde büyütmezseniz büyük resmi kaçırmazsınız. Başarı ve mutluluklar dilerim.

Thanks ablacım

Alındın mı canımmmmm hmmm peki dmeme ayy kıyamam tmam önerilerini dikkate alcam üzülme

:)))))) harbi fasulye ne yaa taze fasulye mi kuru fasulye mi
Bilemeyeceğim ona o kelimeler sempatik geliyordu. Sevgilin için yakındığın diğer vasıflarda kendisinde mevcuttu.okuyunca yıllar sonra kendisini hatırladım ben 3 yıl sonunda sorguladım kendimi. Bundan sonraki hayatımda odun biriyle devam edebilirmiydim?
Tabiki hayır. Ve ayrıldım. Ne istediğiniz çok önemli

Söylediniz mi bu durumu çıtlatın bence. Erkeklere ne yapmaları gerektiğini söylemek lazım yoksa akıl edemiyorlar sende bir ömür bekliyon şöyle şöyle yapsa diye

Ee buldunuz mu briisini :))

Alındın mı canımmmmm hmmm peki dmeme ayy kıyamam tmam önerilerini dikkate alcam üzülme
Kıymetli vaktimi sizin gibi boş bir insana harcadığım için üzülmedim değil. Söylediklerimi algıladınız mı ondan da emin değilim. O yüzden hayatınızda başarılar diliyorum.

6 yıllık evliyiz.Adam bana adımla hitap etse bozuluyorum.Öyle alışmışız.Şiir falan olmadı hiç hayatımızda ama güzel cümleler,hediyeler,sürprizler hep oldu,oluyor.Her ilişki kendine özgüdür tabi ama ne bileyim sizin ilişkiniz bana çok resmî geldi.

Çimen gözlümde bana cok kekoca geliyo onu Napıcaz bacım :))) zevk meselesi oke sorun yok bi önceki yorumda da belirttiğim gibi
Ben de zaten dedim ki hitap şekli size batmıyor , hediye almasın sorun değil ,,,,, senin derdin ne dedim .her şey gönlünüzce olsun. Daha bir hafta geçmedi ban yiyeli .
Bu arada üslubun gerçekten çok çirkin .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…