• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görüş ve önerilerinizi bekliyorum :)

o dediklerinizin hepsi var evet
Peki siz ne istiyorsunuz bu adam bence değişmez , evlenince biraz yola gelir inşallah, bazı erkekler evlenince karısına deli divane oluyor bazısı da nisanliyken çok romantikken evlenince odun oluyor, sizce buna degecek bir insan mi , sizi pişman etmemesi çok önemli bence bunları paylaşın o kişiyle

Bence salaklıkla ya da aç gözlülükle alakası yok, siz tutumlu olmayı seçmişsiniz bu sizi salak yapmadığı gibi hediye alan/almasını isteyen insanları da aç gözlü yapmaz. Mesela ben ona bayağı pahalı bir saat aldım bu beni aptal mı yapar? Hiç zannetmiyorum. Onun dışında tabiki hediye içinden gelinerek alınır, belli bir süreyi geçip artık oturmuş olan ilişkide de uçuk olmadığı sürece talepler olabilir diye düşünüyorum, hele ki hediye alma kültürü olmayıp abuk subuk birşeyler (mesela: mikrodalga fırın) alınıyorsa talep edilebilir bence.
Hayır öyle hediyelesmekden bahsetmiyorum mesela benim arkadaşım ne hesap öder ne hediye alır ama gidip çocuğa AA aşkım çok güzelmiş bunu Alalim der aldırır bundan bahsediyorum siz karşılıklı olandan bahsetmişsiniz

Peki siz ne istiyorsunuz bu adam bence değişmez , evlenince biraz yola gelir inşallah, bazı erkekler evlenince karısına deli divane oluyor bazısı da nisanliyken çok romantikken evlenince odun oluyor, sizce buna degecek bir insan mi , sizi pişman etmemesi çok önemli bence bunları paylaşın o kişiyle
yaa sadece romantik değil komik buluyor o konuda ciddiyetsiz amas ev uşlerine yardım etmek ister yemeğe temizliğe yardımcı olmak istiyor
Dert olarak neden yazdınız o zaman tuaf..
tuaf olan bişey yokki merak ettim normal mi anormal mi ve görüyorum ki herkes olumsuz da yazmıyor değerlerdiriyoruz herhalde bizde ...

Son düzenleme:
7 yili boyle gecirmissiniz. evlenecekseniz sakin farkli bir erkek beklemeyin. evlenince de evin ihtiyaclarini giderip fazlasina gerek gormeyecek. ozel gun, ozel ilgi, ailesine karsi sizi savunmasi, bir olayda arka cikmasi gibi pek cok seye etki edecek bu karakteri. bilerek evlenin de sonra sasirmayin.

yanlis anlamayin ama sevildiginizi nasil hissediyorsunuz? kimi insan sevgisini hediye alarak gosterir. ese dosta ha bire mutlu edecek ufak seyler alir. kimi insan sozcuklerle gosterir. dilinde surekli ifade etmeye calisir sevgisini. kimi insan davranislariyla gosterir. bence siz en aza kanaat etmissiniz. adamin yaptigi kadarini sevilmek saniyorsunuz. 7 yilda bes tane bile hediye gormemis olmak inanin normal degil. hic olmasa yil donumlerinde 7 hediye almis olmaniz lazim.

Bu 8 yılın doğum günü, sevgililer günü, kadınlar günü var ) hediyye aldırmadın mı yani? Almayınca trip filan atmıyor musun?

7 yili boyle gecirmissiniz. evlenecekseniz sakin farkli bir erkek beklemeyin. evlenince de evin ihtiyaclarini giderip fazlasina gerek gormeyecek. ozel gun, ozel ilgi, ailesine karsi sizi savunmasi, bir olayda arka cikmasi gibi pek cok seye etki edecek bu karakteri. bilerek evlenin de sonra sasirmayin.

yanlis anlamayin ama sevildiginizi nasil hissediyorsunuz? kimi insan sevgisini hediye alarak gosterir. ese dosta ha bire mutlu edecek ufak seyler alir. kimi insan sozcuklerle gosterir. dilinde surekli ifade etmeye calisir sevgisini. kimi insan davranislariyla gosterir. bence siz en aza kanaat etmissiniz. adamin yaptigi kadarini sevilmek saniyorsunuz. 7 yilda bes tane bile hediye gormemis olmak inanin normal degil. hic olmasa yil donumlerinde 7 hediye almis olmaniz lazim.
yani size göre sevgi hediye sayısı kadar yanlış mı anladım ?bilemedim şimdi ,mesela 3 bin liralık bir hediye ile 10 liralık hediye arasındada sevgi farkı oluyor mu

Bu 8 yılın doğum günü, sevgililer günü, kadınlar günü var ) hediyye aldırmadın mı yani? Almayınca trip filan atmıyor musun?
yo niye trip atayım ben de içimden gelirse alırım hediyeyi içinden gelmiyor demekki çoğu kadın da trip atarak aldırmıyor mu ki kendine hediye gönderenler bile var;)

yo niye trip atayım ben de içimden gelirse alırım hediyeyi içinden gelmiyor demekki çoğu kadın da trip atarak aldırmıyor mu ki kendine hediye gönderenler bile var:KK66:
Ben de ona getiriyorum yani neden içinden gelmesin ki hediye almak, bu normal değil bana göre. Trip şakaydı ) yorumları okumadım ama sanki sizi cepte biliyor. Çoğu kadın hediye gönderiyor kısmını anlamadım

Ben de ona getiriyorum yani neden içinden gelmesin ki hediye almak, bu normal değil bana göre. Trip şakaydı ) yorumları okumadım ama sanki sizi cepte biliyor. Çoğu kadın hediye gönderiyor kısmını anlamadım
Yaa kendilerine hediye gönderiyorlar ya eşi sevgilsi göndermiş gibi onu demek istedim yapısal olabilir bilmiyorum yaa zaten almasn zevksiz bişy nerde gereksz bişy vrsa onu almıştı tleeofn harici o yüzdendir belki bnm almamı ister bnde cekiniirim ama keşke zevkli düşünceli olsaydı bunlar haricinde de iyii yani

Yaa kendilerine hediye gönderiyorlar ya eşi sevgilsi göndermiş gibi onu demek istedim yapısal olabilir bilmiyorum yaa zaten almasn zevksiz bişy nerde gereksz bişy vrsa onu almıştı tleeofn harici o yüzdendir belki bnm almamı ister bnde cekiniirim ama keşke zevkli düşünceli olsaydı bunlar haricinde de iyii yani
Evet ya ben o kadın konusunu ilk duyunca şok olmuştum. Tabi o zamanlar gençtim aklım çalışmıyordu öyle kurnazlıkları fark etmeye 😂😂 ilişkiniz anormal mi ona biz karar veremeyiz. Bana göre farklı ve ben sürdüremezdim böyle ilişkiyi. Siz bence kesin karar verin nasıl bir evlilik istiyorsunuz eğer böylesi size de uygunsa, boş verin normali anormali. Yazma sebebiniz buydu galiba

Durum normalse niye konu açtınız?
Farklı fikirler almak için sanırım. Farklı fikir sunan birine normal insan böyle yorum yapmaz demek içinse bilemiycem tabi..
Yorum ypmak için yorum yapanların veyahut ta içindeki nefreti başkalarına kusanların gereksz saçma sapan yorumlarına ihtiyacım yok konu açtım diye tüm herseyi onaylayacak değilim değil mi?

Back