- 29 Mart 2021
- 54
- 8
- 1
- 26
- Konu Sahibi asenasenaaaaaa
Yanii :))Enişte tam bi libido killer![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yanii :))Enişte tam bi libido killer![]()
Demek ki sizde o kadar memnun değilsiniz istediğinize göre. 7 yıldır adamı değiştiremediyseniz daha da değiştiremezsiniz bence.Yani biraz romantiklikte istiyor insan be
Bilmem biraz da balık etliylm ondn mı acaba :)Bunlar evliliğin 10.yilinda kullanılacak iltifatlar değil mi ya :)
Hic uğrasmadım ki değiştirmeye onada ifade etmedim bu durumuDemek ki sizde o kadar memnun değilsiniz istediğinize göre. 7 yıldır adamı değiştiremediyseniz daha da değiştiremezsiniz bence.
Valla ironi değil ya. Eşim bana sesini yükseltti diyor biri hemen altına boşanın yazıyorlar. Aklım almıyor yani.Yok canımm ben ironi olabileceğine ihtimal verdim yoksa bu yorumu normal bir insan yapmaz ki![]()
Aynen öyleBende sevgiliyken eşim para haracamsn gerek yok masrafa diye kafeye götürüyordum zorla gidip parkta oturuyorduk şimdi görüyorum da millet sevgiliyken kendilerinde kıyafetler ayakkabılar takılar hediyeler aldırıyor biz mi salagiz onlar mı çok aç gözlü bilemedim![]()
Eşim bana karpuz almadı bnde başkasına kaçtım gibi olmuş :))Valla ironi değil ya. Eşim bana sesini yükseltti diyor biri hemen altına boşanın yazıyorlar. Aklım almıyor yani.
Aynen öyle. Okuyunca ben üzülüyorum. Konu sahibi kim bilir neler hissediyor.Eşim bana karpuz almadı bnde başkasına kaçtım gibi olmuş :))
Valla bir otur konuş diyeceğim ama huyu bu ise değişmez bence. Ona göre yolunu çiz :)Bilmem biraz da balık etliylm ondn mı acaba :)
Her ilişkinin dinamiği farklıdır. Canım bitanem dememiştir romantik bir şey yazmamıştır bir şey almamıştır demişsiniz peki siz aldınız mı siz canım bitanem dediniz mi hiç kendisine? Yani her sevgi her ilişki şiirle aşkımla hediyeyle gitmiyor. Bunların yapıldığı halde çok mutsuz olan insan da var. İyi bir insansa size karşı açık ve cömertse her konuda sevgisini başka şekillerde gösterebiliyorsa bence önemli olan budur. Ha siz bunları fazlasıyla yaptınız o yapmadıysa soğuk birisidir sevgisini belki gösteremiyordur diyebilirimMerhaba arkadaşlar benim 7 yllk bir ilişkim var erkkek arkadaşım ilk tanıdığım zamanda aynıydı şimdide aynı olgun bir kişiliğe sahiptir aşkım canım bitanem sözcüklerini hic duymadım ama sevimlilik sözcükleri söyler gerci diğer şeyleri söylesede bana hic bir zmaan samimi gelmemiştir o sözler her neyse bna şiir de yazmaz süslü duygusal sözler de ifade etmez ama aramız iyidir sevdiğini hissedebiliyorum yani ama 1 aylık 2 aylık tanısıp nişanlanan sevgili olan insnaları gördükçe yani birbirlerine yazdıklarını okudukça da özenmiyorm değil hoş o bana sarf etsede bn aynı şekilde karsılık vermem de ve birde şu var 8 ylda bana 1 elin parmaklarını gecmez aldığı hediye ama bi yere gtiğimiz de hesapları öder ve bişey almak istiyosan al der yani kendisi alıp getirmez varsa begendiğin bişey al ne dmek bn utanırım almaya ve biz bu sene evlilik düşünüyoruz fikirleriniz alabilir miyiz
7 yıldan sonra ifade etseniz dahi birşey değişeceğini zannetmem açıkçası.Hic uğrasmadım ki değiştirmeye onada ifade etmedim bu durumu
Saygılı ise size sevgisi varsa değer veriyorsa ilişkide sorumluluk alıyorsa bence sıkıntı yok adam size olduğu gibi davranmış , evlenince beklentiye girmemesi gereken sizsiniz, eğer bu şekilde mutlu olurum derseniz evlenin..Merhaba arkadaşlar benim 7 yllk bir ilişkim var erkkek arkadaşım ilk tanıdığım zamanda aynıydı şimdide aynı olgun bir kişiliğe sahiptir aşkım canım bitanem sözcüklerini hic duymadım ama sevimlilik sözcükleri söyler gerci diğer şeyleri söylesede bana hic bir zmaan samimi gelmemiştir o sözler her neyse bna şiir de yazmaz süslü duygusal sözler de ifade etmez ama aramız iyidir sevdiğini hissedebiliyorum yani ama 1 aylık 2 aylık tanısıp nişanlanan sevgili olan insnaları gördükçe yani birbirlerine yazdıklarını okudukça da özenmiyorm değil hoş o bana sarf etsede bn aynı şekilde karsılık vermem de ve birde şu var 8 ylda bana 1 elin parmaklarını gecmez aldığı hediye ama bi yere gtiğimiz de hesapları öder ve bişey almak istiyosan al der yani kendisi alıp getirmez varsa begendiğin bişey al ne dmek bn utanırım almaya ve biz bu sene evlilik düşünüyoruz fikirleriniz alabilir miyiz
Evet benimki basit bişey olsada üzüldüm ama diğer ağır konulara yazılan bu tür yorumlar ne kadar etkiler insanıAynen öyle. Okuyunca ben üzülüyorum. Konu sahibi kim bilir neler hissediyor.![]()
Valla ironi değil ya. Eşim bana sesini yükseltti diyor biri hemen altına boşanın yazıyorlar. Aklım almıyor yani.
Bence salaklıkla ya da aç gözlülükle alakası yok, siz tutumlu olmayı seçmişsiniz bu sizi salak yapmadığı gibi hediye alan/almasını isteyen insanları da aç gözlü yapmaz. Mesela ben ona bayağı pahalı bir saat aldım bu beni aptal mı yapar? Hiç zannetmiyorum. Onun dışında tabiki hediye içinden gelinerek alınır, belli bir süreyi geçip artık oturmuş olan ilişkide de uçuk olmadığı sürece talepler olabilir diye düşünüyorum, hele ki hediye alma kültürü olmayıp abuk subuk birşeyler (mesela: mikrodalga fırın) alınıyorsa talep edilebilir bence.Bende sevgiliyken eşim para haracamsn gerek yok masrafa diye kafeye götürüyordum zorla gidip parkta oturuyorduk şimdi görüyorum da millet sevgiliyken kendilerinde kıyafetler ayakkabılar takılar hediyeler aldırıyor biz mi salagiz onlar mı çok aç gözlü bilemedim![]()
değişmezz:)Valla bir otur konuş diyeceğim ama huyu bu ise değişmez bence. Ona göre yolunu çiz :)
yetiştiriliş tarzına bağlıyorum artıkHer ilişkinin dinamiği farklıdır. Canım bitanem dememiştir romantik bir şey yazmamıştır bir şey almamıştır demişsiniz peki siz aldınız mı siz canım bitanem dediniz mi hiç kendisine? Yani her sevgi her ilişki şiirle aşkımla hediyeyle gitmiyor. Bunların yapıldığı halde çok mutsuz olan insan da var. İyi bir insansa size karşı açık ve cömertse her konuda sevgisini başka şekillerde gösterebiliyorsa bence önemli olan budur. Ha siz bunları fazlasıyla yaptınız o yapmadıysa soğuk birisidir sevgisini belki gösteremiyordur diyebilirim
o dediklerinizin hepsi var evetSaygılı ise size sevgisi varsa değer veriyorsa ilişkide sorumluluk alıyorsa bence sıkıntı yok adam size olduğu gibi davranmış , evlenince beklentiye girmemesi gereken sizsiniz, eğer bu şekilde mutlu olurum derseniz evlenin..
8 yılda sadece doğum günu sevgililer günü kutlasa bir yılda 2 hediye 8 yılda 16 hediye yapar bir elin parmağını geçmez demişsiniz bunlarıdami kutlamıyor8 ylda bana 1 elin parmaklarını gecmez aldığı hediye