Görüş ve önerilerinizi bekliyorum :)

Size ne diye hitap eder anlamadim. Şiire tabi ki gerek yok ama erkegin bebeğim,meleğim demesi de ayri oluyor tabi

Öyle ilişki denecek bir birlikteliğim olmadı ama lisenin ilk yılında benden hoşlanan biri şiir yazmıştı. Çok komik gelmişti bana hiç romantik bulmadım

Yani sevdiğim biri yazsa başka mı olur bilemedim ama böyle şeyler tarzım değil sanırım benim. Belki sevgiliniz de öyledir.

İnsanın sevgisini ifade etmesi için illa süslü sözcüklere ihtiyacı olmaz bence. Davranışlar daha önemli ama anladığım kadarıyla öyle de hissettiremiyor aşkını.

Aynen öyle düşünüyorm bnde

Sevildiğini hissediyor musun?

Sevildiğini hissediyor musun?
Hissetmesem 7 yl boyunca neden devam edeyim illaki hissediyorm ayrıca hic söylemiyor demiyorım normal klasik herkesin dilindeki kelimeleri söylemez diyorm kaldı ki bnde sevmiyorm aşkım canım bebeğmi samimi gelmiyor öyle bir an gelir söyler ki cok farklı gelir sıradan olmaz artk

Farkındaysanız ben sevgilimi hic kötülemedim neden sonradan kıymete binsin ki siz önce okuduğunuzu anlayn sonra imla yazım hatalarından bahsedin komiksiniz
Ben imla hatasından bahsetmedim ki. Neden bu kadar gerginsiniz? 7 yıl gözünüze gelmeyen mesele şimdi neden gelir oldu, sakin olun da onu düşünün belki cevabı oradadır.

O zaman sorun ne ?????
Sana hitap şekli sorun değil , hediye almaması vs sorun değil , romantik olmaması sorun değil !!!! BDV’ de başlık açmanızın nedeni ne ???
Siz ilişkimiz normal mi diye merak ediyorsanız derdiniz buysa eğer bence pek normal değil . Benim gözlerim yeşile çalar mesela eşim sevgilimken Çimen gözlüm derdi . Tosuncuk dese ağzına kürekle vururdum , bugün dese hala vururum.
Aslanım kaplanım demesinden de hoşlanmam . Kuzu , börtü böcek , kelebek gibi ifadelerden de hoşlanmam .
Neyse Allah mutlu etsin

Ben imla hatasından bahsetmedim ki. Neden bu kadar gerginsiniz? 7 yıl gözünüze gelmeyen mesele şimdi neden gelir oldu, sakin olun da onu düşün
Neden gergin olayım diğer cevap veren bayana yazdm o cümleyi gözüme gelmedi geceleri uykularım da kaçmıyor cok şükür şuan ki kafama takılan buydu görüş ve önerilerinizi almak istedim yoksa benim için fark edecek bişy olmayacak ben yine aynı şekilde sevgilimle devam edeceğim birlikteliğime
ün belki cevabı oradadır.

Çimen gözlümde bana cok kekoca geliyo onu Napıcaz bacım :))) zevk meselesi oke sorun yok bi önceki yorumda da belirttiğim gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…