Görüş ve önerilerinizi bekliyorum :)

Yok canımm ben ironi olabileceğine ihtimal verdim yoksa bu yorumu normal bir insan yapmaz ki
Valla ironi değil ya. Eşim bana sesini yükseltti diyor biri hemen altına boşanın yazıyorlar. Aklım almıyor yani.

Her ilişkinin dinamiği farklıdır. Canım bitanem dememiştir romantik bir şey yazmamıştır bir şey almamıştır demişsiniz peki siz aldınız mı siz canım bitanem dediniz mi hiç kendisine? Yani her sevgi her ilişki şiirle aşkımla hediyeyle gitmiyor. Bunların yapıldığı halde çok mutsuz olan insan da var. İyi bir insansa size karşı açık ve cömertse her konuda sevgisini başka şekillerde gösterebiliyorsa bence önemli olan budur. Ha siz bunları fazlasıyla yaptınız o yapmadıysa soğuk birisidir sevgisini belki gösteremiyordur diyebilirim

Hic uğrasmadım ki değiştirmeye onada ifade etmedim bu durumu
7 yıldan sonra ifade etseniz dahi birşey değişeceğini zannetmem açıkçası.
Bilemiyorum, ben rahatsız olurdum siz oluyorsanız ya düzeltmeye çalışacak ya da ayrılacaksınız başka ihtimal yok.

Saygılı ise size sevgisi varsa değer veriyorsa ilişkide sorumluluk alıyorsa bence sıkıntı yok adam size olduğu gibi davranmış , evlenince beklentiye girmemesi gereken sizsiniz, eğer bu şekilde mutlu olurum derseniz evlenin..

Bence salaklıkla ya da aç gözlülükle alakası yok, siz tutumlu olmayı seçmişsiniz bu sizi salak yapmadığı gibi hediye alan/almasını isteyen insanları da aç gözlü yapmaz. Mesela ben ona bayağı pahalı bir saat aldım bu beni aptal mı yapar? Hiç zannetmiyorum. Onun dışında tabiki hediye içinden gelinerek alınır, belli bir süreyi geçip artık oturmuş olan ilişkide de uçuk olmadığı sürece talepler olabilir diye düşünüyorum, hele ki hediye alma kültürü olmayıp abuk subuk birşeyler (mesela: mikrodalga fırın) alınıyorsa talep edilebilir bence.

yetiştiriliş tarzına bağlıyorum artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…