Lekeler, Çiller Görünüm için sağlıklı bir ten.

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

çiş derken, anlayamadımmm

ha pardon bir yanlış anlama oldu

epilasyon aleti kıl dönmesi yapıyor maalesef, hele hassas ciltlerde. yıllardır kullanıp sonradan kıl dönmesi yaşayan tanıdıklarım var, oysa ben ilk yılımda bunu yaşadım. ve cilt doktoruna gidip bacaklarımı göstermiştim. sakın devam etme epilasyon aletine demişti doktor. ilerde cilt hastalığına bile sebep olabiliyormuş.

bu yüzden lazer ve iğnelinin yollarına düştüm

batıklar ve kıl dönmeleri lazer, bol kese ve arada uyguladığım vücut peelingleri ile iyileşme gösterdi bende. nd: yag denilen bir lazer makinesiyle lazer yaptırdım. aslında tüyler çok olmasa iğneli daha mantıklıydı. gerçi ben bacaklarıma iğneli ile başlamıştım zaten de sonra verdiğim paralardan artık gına geldiği için bırakıp lazere geçmiştim. şimdi 2 senelik lazerden sonra kalanlar için -bacaklarım, koltuk altım- iğneliye gidiyorum. eskiye oranla iyi bir ilerleme var...

cildin yumuşaklığı için tek yöntem spor yapmanız. benimde cildim öyle sıkı değil maalesef. çok kilo alıp veren biri de değilim. yıllardır aynı kiloda seyrediyorum ama cildim yumuşak işte. son 1,5 yıldır yaptığınm sporların bu anlamda faydasını gördüm. b-fite gittiğini yazmışsın, ben de 6 ay gittim. hem de haftanın 5 günü. vücudum toparlandı ama çok değil. o kadar zaman ve emeğe değmezdi. şimdi evde egzersiz yapıyorum ve çok daha faydasını görüyorum. sıkılaşma konusunda...

bu yönden sporu bırakmayın bence. uzun vadede cildinizi sıkılaştıracak başka yöntem yok sanırım...

Son düzenleme:
sigara iciyorsan oda gözenekleri aciyormus
avatarinda bile var (benimkinde yok sanki)
biara 3 gün sigarayi birakmistim gözeneklerim baya cekilmisti :108:
birazda irsi iste, bu cilt konusunda pek basarili degil bilim

sigara iciyorsan oda gözenekleri aciyormus
avatarinda bile var (benimkinde yok sanki)
biara 3 gün sigarayi birakmistim gözeneklerim baya cekilmisti :108:
birazda irsi iste, bu cilt konusunda pek basarili degil bilim

ehehe avatarıma bakma sen içmiyorum sigara :) ahh keşke çekilse böyle mini minnacık olsa bebek gibi olsa cildim ama nerdeeee

kendi çişinimi sürdün canım dolunayı nasıl takip edicez
evet canım kendi çişimi. dolunay tarihlerine netten bakabilirsn
çiş derken, anlayamadımmm
işte bildiğiniz çiş
anjelina jolie ye benzeyeceğimi bilsem yine de çiş sürmem

iıyykk

aa kkda çoğu kişi sürüyo angelina değilm ama güzelim

bu arada bana cvplar gelmiş. demek ki yorumum görünüyo... teşekkür bi erdemdi de mi?

Son düzenleme:
valla iyi cesaret. kendi idrarını yüzüne sürmek

kadınların güzelleşmek için çektiği bu eziyetlerin doruk noktası budur bence

zaten okadar peelinge maskeye cis mis kalmaz sür bebeem sen
simdik nasil oluyo epilasyondan sonra hemen cisimi sürcez sonra dusa gircez yoksa:44: yani belirli bi zaman bekletilmesi gerekiyormu

valla iyi cesaret. kendi idrarını yüzüne sürmek

kadınların güzelleşmek için çektiği bu eziyetlerin doruk noktası budur bence
yüzüme sürmedm zaten tüy problemim yok

kkda okuyunca merak edip alt bacağımda denemiştm.zaten tüylerim azdı şimdi alt bacak yok gibi
zaten okadar peelinge maskeye cis mis kalmaz sür bebeem sen
simdik nasil oluyo epilasyondan sonra hemen cisimi sürcez sonra dusa gircez yoksa:44: yani belirli bi zaman bekletilmesi gerekiyormu

bebemm hatırladın mı kkda böyle bi konu çok popülerdi

tüyleri kökten al canım, sabah ilk idrarını sür ben bi kaç saat zor dayanmıştım. bi gece bekleten bile var

bende işe yaradı.kkda adım çişliye çıkcak ama umrumda değil

evet öyle bi konu vardi ama demek ozamanlar ilgimi cekmemis

denemekte fayda var

yüzüme sürmedm zaten tüy problemim yok

kkda okuyunca merak edip alt bacağımda denemiştm.zaten tüylerim azdı şimdi alt bacak yok gibi

bugün konuları tersten anlıyorum

yine de bacağa sürmek de cesaret işi bence ... şahsen yıllardır tüylerden çekiyorum bende, bacaklarıma iğneli, lazer sonra tekrar iğneli yaptırdım. onca acıya ve paraya rağmen idrarı denemem sanırım. iğneliyle türlü acılara maruz kalmak daha iyi :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…