- 30 Aralık 2009
- 22.572
- 87.437
- 40
-
- Konu Sahibi Led_BiR_Vele_DisTiri
Korkmakalbim kardeşimin cildinde renk tonu problemi vardı bu renk tonu için kozmetikçilerde satılan düzenlenleyicilerle çözümü buldu...avonun vardı kullanabilirsin.
Belle canım hekime gittiğimi üstte belirttim zaten bir sorunum olmadığını genetik olduğuna dair bir bilgiyle ayrıldım odasından..3 defa tekrarladım bu durumu üçüde aynı sonuç
Nemlendirici kremler, peeling, banyo esnasında kese, yüz maskeleri hatta ve hatta her sabah yüzümü sodayla yıkamama ragmen istediğim verimi alamamakdan şikayetçiyim ve sence bu sorunu takmamak gibi bir lüksüm olabilir mi ? önerdiğin lazer epilasyon durumu için güzelik merkezlerindeki sunulan paketlere asla ama asla itimadım yok ve bunun için uzman bir hekime gitsem epeyi tuzlu bir fiyat çıkıyor ortaya ve seans ücretleri dudağımı uçuklatacak şekilde ...bana en az 5000 lira gibi paradan bahsediliyor şikayetçi oldugum bölgelerim için !! söyler misin nasıl takıntı haline gelmesin bu mesele :)
Mousse senin soruna da şöyle cevap vereyim ağda ile aldığım yerlerin üzerinden daha sonra epilasyon aletiyle geçiyorum malum kalan artık tüylerin temizlenmesi şart.
Rohy aksine inanır mısın kuru bir cilde sahibim öyle ki pul pul dökülüyor kremsiz halimi düşünemiyorum
Mousse senin soruna da şöyle cevap vereyim ağda ile aldığım yerlerin üzerinden daha sonra epilasyon aletiyle geçiyorum malum kalan artık tüylerin temizlenmesi şart.
hmm epilasyon deyince ben lazer anladım canım pardon.. ben 3 sene lazer epilasyon yaptırdım geçmedi üstüne çektiğim acı cabası her seansta ağlayarak çıkıyodum en sonunda tak etti bıraktım arkasından sir yaptırdım 1 kere yüzün sarkar dediler korktum bıraktım ondan sonra iple kendim almaya başladım yüzüm sivilce tarlası oldu resmen yağ bezeleri kıl kökünün hemen yanındaymış bu yüzden olmuş onuda sonradan öğrendim. baktım iple baş edemiyorum epilasyon aletiyle almmaya başladım oda kıl dönmesi yaptı kendimden nefret etmiştim resmen. sonra internette ütüleme lazer diye bir uygulama duydum acısız olması ve kanser riski olmaması beni cezbetti bu hafta sonu 5. seansa gidicem. geçtimi diye sorarsan bana göre hayır etrafımdaki insanlara göre evet. ama ben kabul ettim bunlar bitmicek. en azından ütüleme lazer beni 2 ay rahat idare ediyo. yüzünü jiletle almak çok kötü hissettiriyo ama onada alışıyosun zamanla
gördüğün üzere denemediğim yöntem kalmadı iğneli hariç
onuda şimdi lazerde kılları biraz seyreltip öyle başlamayı düşünüyorum yoksa 3 günde anca iğneli yaparlar beni bende maddi açıdan çökerim
seni en iyi anlayanlardan biri benim sanırım Allah yardımcımız olsun ne diyim. şu sıra yüzümdeki sivilce ve izlerden kurtulmaya çalışıyorum bakalım ne olucam
cildiniz kuruysa buğday yağını sürüp masaj yapın ve bir saat bekletin
ardından zeytinyağlı sabunla liflenin ve Türk kahvesi-limon karışımından peeling yapın
her gün bu peelingi yapın ama
maya-süt karışımından problemli bölgeye maske yapın bu gözenekleri sıkılaştırır
yumurta akında doğal plesenta var yine bunu da sürün cildinize
tüy problemi içinde dolunayda ağda yapıp çiş sürün. ben bi ara denemiştm tüylerim baya azaldı
nasıl yani? yüzünüzdeki tüyleri epilasyon aletiyle mi alıyorsunuz?
eğer böyle birşey yapıyorsanız yüzünüzün mahvolur zaten. yüze lazer ve ağda bile önerilmiyor. ağda yüzdeki cilt yapısını bozar ve cilt erken bozulup yaşlanır, lazer ise yüzdeki ince tüyleri artırır kalınlaştırır. epilasyon aleti ise vücuttaki tüyleri bile çoğu kişide batık veya kıl dönmesi haline dönüştürürken ...bunu yüzde kullanmak...