• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi görünmez kaza

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Allah bizide tüm sevdiklerimizide görünür görünmez kazalardan korusun İnşaAllah,geçmiş olsun canım

cnm çok geçmiş olsun allah beterinden saklasın...

çok geçmiş olsun en tehlikeli zamanları yalnız bırakmamak da fayda var ALLAH esirgesin ALLAHım yavrularımızı korusun

geçmiş olsun çok. bu durum bizim bi tanıdığın başına da sık sık geliyor. hep aynı yerden çıkıyor. buna drlar ''dadı dirseği''diyorlar.özellikle bebeği yürütmeye çalışırken kollarından tutup çekerken yanlışlıkla bebek dönüverirse oluyor. ama yerine konduktan sonra hiç bi sorun olmyor.bu arada bu röngen hakkında duyduklarımı paylaşmak isterim.bebeklerde röntgen tüm vücudunu etkiliyormuş bizdeki tomografi kadar ışın alıyorlarmış.mesela biz sadece dirseği çektirsek sadece dirsek etkileniyorken bebekte tüm vucut ışını alıyormuş. bu yüzden dr uygun görmedikçe röntgen çektirmemek gerekiyormuş.umarım tekrar başınıza gelmez.

geçmiş olsun bu durumdan bende çok korkuyorum benimde kızım kardesini seviyo fakat arada bi yapıyo yapacagını inş böyle şeylerle bende karsılasmam.

arkadaşlar benim bebeğimin de çıktı dirsekten.beş gün oluyo.çok zor valla dikkatli olun.alçıda şimdi kolu.inşallah bidaha olmaz.

annem besikte iken ananem gormeden dayım annemı sevıyorken bıraz fazla hrpalamıs sol kolunu cıkarmıs sımdı annem solak ..nasıl olmus hala anlamıs deılız ama kullanımda sorun yok..dıer cocuklar kıskanlık meselesı yuzunden hem sevıp hem acıtıp hemde anında pişman olabılıyorlar..yalnız bırakmama k lazım bebeleri

benim bebeğiminde dirsekten çıktı kuzeni ile oynarken oldu çığlıkla gittim yanlarına düştü dedi bize susturamadık sonra baktım elini kullanmıyor çıkmış hastanede bize röntgen çektiler sonra yerine taktılar şimdi iyi ama dikkat edin birdaha çıkmasın yoksa alışır sürekli çıkar diler
çok geçmiş olsun

Back