• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi görünmez kaza

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

emirkaan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2008
18
0
86
İstanbul
şimdi hastaneden geliyoruz.yazmak istedim çünkü ben ilk önce perişan olmuştum.belki başkasınında başına gelirse daha soğukkanlı olsun diye bu satırlar.beş aylık oğlumu yere ykoymuştum abisinin yanına, bende iki dakikalığına mutfağa gittim bir ağlama sesi duyuldu ufaklıktan.büyük kaçıyor ki aslında çok seviyor kardeşini.yüzükoyundan sırtüstü pozisyona döndüreyim derken kol iptal.kol boşlukta sallanıyor,his yok ve ben evin içinde böğüre böğüre ağlıyorum .hemen hastaneye gitti k röntgençekildi,dirsekten çıkmış ve hemen yerine taktılar.valla küçükler daha dirayetli oluyorlarçok az ağladı bu esnada.böyle bir durumla karşılaşanlara tavsiyem röntgen gereksizmiş ve de devlet hastanesini tercih edin zira basit bir işlemmiş.eskiden olsa metropolitan hastanesinin yollarındaydık.biz balta limanı kemik hst.ni tercih ettik ve de hiç ücret almadılar.umarım böyle bir tecrübe yaşamazsınız..

Çok geçmiş olsun...

Bir anlık olaylar bunlar Allah beterinden saklasın yavrularımızı....

Çok geçmiş olsun. Allah bir daha göstermesin. Kimseyi de evlat acısı, sıkıntısı ve hastalığı ile terbiye etmesin.

çok geçmiş olsun verdiğiniz bilgler için çok tşkler a.s.

geçmiş olsun canım allah daha beter olaylardan korusun yavrularımızı...dermansız dert vermesin allahımm..

kıyamam yaa
çok geçmiş olsun
aslında diğer çocuklarla yalnız bırakmamak lazım işte
gerçi olacağı varmış

Back