• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

görünmeyen ıkıncı çizgı ışıkta belli olurmu ?

alak

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2010
240
32
118
mrb arkadaslar az önce bı test yaptım görunuste tek cızgı var ama ısıga tuttugumda kontrol cızgısıne cok yakın bı yerde koyuluk var bu ıkıncı cızgi olabılrımı akon marka test kullandım bu testte cızgı tam t harfının altındamı cıkıo yoksa kontrol cızgısının hemen yanındamı lutfen bılgılendırın benı merakle beklıorum alkisalkisalkis

LUTFEN CEVAP BEKLIORUMMMMMMMMMMM EN AZIDNAN FIKRINZI PAYLASIRMISINIZ kaydirigubbakcemile5

gülümmm olabilir ben çok duydum ikinci çizginin belirtisiz bi şekilde çıkıpta hamile olan arkadaşları...
ama bi doktora git canım..
kan testi yaptır kafanda rahat olsun sende..
inşallah hamilesindir ....

ıkinci çizginin sonuçta az da olsa görülebilir olması lazım canım..
Öyle ışığa tutunca vs şeklinde değil..:)..

Benim fikrim:sende tek çizgi çıkmış , tabii benim fikrim bu, bilemem ama sen bilirsin istersen bir daha test yap..

ıstiyorsan inş hamilesindir diyeyim.

ikinci cizgide görülür halde olmasi lazim hemde okadar cabuk cikiyorki o cizgi pat diye hic beklemeden

cok tsk ederım zahemt edıpte fıkırlerınızı paylastınız ıcın bıraz beklememılıyım sanrımm ınsallah sonucu burda paylasırım :)

evet canım bende geçen sene test yapmakla kafayı bozmuştum ikinci çizgi dediğin gibi hep ışığa tutunca belli oluyordu.ama hiç biri hamilelikten değildi.ama inşallah seninki hamileliktendir.

adet gunun gecmeden yaptiysan ikinci cizgi hamile olsan bile gorunmeyebilir .. ama oyle normalde gorunmeyip isiga tutunca gorunen bi sey degil bu ikinci cizgi .. adet gununun en az iki uc gun gecmesini bekleyip bi kan testi yaptirmani tavsiye ederim .. rabbim gonlune gore versin :)

ya ben dayanamayım tetsın cıını actım sıdmıde o orta kısmın tam basında uzun pembe bı cızgı var kızlar bu test benle kafamı buluo yaalaelaelaelaelae

ben test yaptığımda da aynı şeyleri yaşadım. hatta benden başkasının çizgiyi görebileceğinden bile emin değildim.bikaç gün sonraki testte çizgi çok hafif görülebiliyordu. şimdi hamileyim...umarım senin de öyledir:CüvCüv:

ya şuan bende aynı durumdayım..ilk testi bundan 1 hafta önce yapmıştım yumurtlama günümden ve şüpheli ilişkiden 9 gün sonra, çok baktığımdan olsa gerek sanki bi çizgi daha gördüm sandım yetmedi ben de açtım içini.. bugün yeni bi test daha yaptım ve adet günüm 3 gün geçti ama hiç bişey yoktu ama arada bir bakınca sanki bi çizgi daha varmış gibi... alak nolur sen de bi değişiklik olursa mutlaka yaz emi ve umarım hamilesindir..

ya şuan bende aynı durumdayım..ilk testi bundan 1 hafta önce yapmıştım yumurtlama günümden ve şüpheli ilişkiden 9 gün sonra, çok baktığımdan olsa gerek sanki bi çizgi daha gördüm sandım yetmedi ben de açtım içini.. bugün yeni bi test daha yaptım ve adet günüm 3 gün geçti ama hiç bişey yoktu ama arada bir bakınca sanki bi çizgi daha varmış gibi... alak nolur sen de bi değişiklik olursa mutlaka yaz emi ve umarım hamilesindir..

mrb canım ben bugun bı tane daha test yaptım testın dısından bellı olmuoo ıcını actım yıne sılık bı cızgı vardı ısıkta daha bellı oluoo cızgı halınde görunuoo öle cok pembe degıl acon marka geb. testı ile yaptım cnm ınsallah hayılrısı olur

mrb canım ben bugun bı tane daha test yaptım testın dısından bellı olmuoo ıcını actım yıne sılık bı cızgı vardı ısıkta daha bellı oluoo cızgı halınde görunuoo öle cok pembe degıl acon marka geb. testı ile yaptım cnm ınsallah hayılrısı olur

Adet günün geçti mi canım?

ben adetime 3 gün varken yaptım ilk testi aynen o sekilde ısıga tutunca görülüyordu şimdi hamileyim hatta adet günümde bile yaptıgım test cok asırı silikti :hulya:

3 gun var daha sence nedır kı? hamıs olma olasılıgım varmıcnm ya

Valla ne desek boş..

Karamsarlığa düşme ama herşeyden de ümit çıkarma ki sonradan hayalkırıklığına uğrama..

Adetin gecikmeden ne desek boş..

Adet geciktikten sonra zaten netleşiyor herşey.

Ben adet gecikmesinden 3 gün sonra test yaptım, anında 2 adet net çizgi çıkmıştı beklememe gerek bile kalmadı....Birinin diğerinden hiç farkı yoktu mesela..Herkesin farklı.

ınş hamilesindir.:Saruboceq:

ben cesaret edip yapamıyorum hala, geçen ay kimyasal gebelik yaşadım onda da 2.çizgi çok silik çıkmıştı o yüzden daha çok korkuyorum.. hayırlısı neyse o olsun gerçi.. ki senin daha günün geçmemiş yani hamile olma olasılığın çok yüksek inşallah öyledir..

Fotoda belli olmuyoo zor gozukuyo gören olur mu bilmiyorum t nin biraz ilersinde:KK64:

Eklentiler

• IMG_20160105_095713.jpg
    IMG_20160105_095713.jpg
    36,1 KB · Görüntüleme: 1.897
Back