- 24 Ağustos 2024
- 25
- 7
- 26
-
- Konu Sahibi Krtanesidemir
İlk testte var gibi gözüküyor 2. Dağılmıi bozulmuş birşey göremiyorumAdetim bugün ama gelen giden yok 2 gün yaptığım teste hayalet çizgi görüyorum bugün şu damlattim ama gitmedi sizce var mı
Yaptığınız testin markası neydiİnanma canım ben çok gördüm benim gecen ay okdar Belirgin diki bildiğin çift cizgiydi biraz sabırlı ol iki gün daha bekle tekrar yap bekleyemem diyorsan kan baktır
Korkuyorum 6 ay önce sezeryanla dogum yaptım ama malsef bebeğimi 44 günlükken kaybettim ama inşallah vardırİnanma canım ben çok gördüm benim gecen ay okdar Belirgin diki bildiğin çift cizgiydi biraz sabırlı ol iki gün daha bekle tekrar yap bekleyemem diyorsan kan baktır
2 gün bekledi ve su damlattim ondan bence ama yinede görünen bir şey var sankiİlk testte var gibi gözüküyor 2. Dağılmıi bozulmuş birşey göremiyorum
Tekrar test yapın2 gün bekledi ve su damlattim ondan bence ama yinede görünen bir şey var sanki
İnanın hatırlamıyorum ama bilindik bir markaydiYaptığınız testin markası neydi
Bugün hafta sonu küçük bir şehirde otuyorum nöbetçi eczane uzak yarın inşallah yakın bir eczane bulurum ve yaparımTekrar test yapın
İnşallah vardır canım bende bu sabah yaptım bulanikti aldım atım pek inancım yok benimde bir kurtajim oldu 1.bucuk sene önce daha gebelik elde edemedimKorkuyorum 6 ay önce sezeryanla dogum yaptım ama malsef bebeğimi 44 günlükken kaybettim ama inşallah vardır
İnşallah hamileyizdir 6 yıllık evliyim 2 düşük bir dogum oldu ama maalesef kaybettim ve çok istiyorum inşallah yarın bir test yaparım ona göre kan veririm pcs luyum adetlerim düzensizİnşallah vardır canım bende bu sabah yaptım bulanikti aldım atım pek inancım yok benimde bir kurtajim oldu 1.bucuk sene önce daha gebelik elde edemedim
Bende pocosluyum benim duzenlidir ama iki asilamamdaki sonraki aylarim hep geciktiİnşallah hamileyizdir 6 yıllık evliyim 2 düşük bir dogum oldu ama maalesef kaybettim ve çok istiyorum inşallah yarın bir test yaparımona göre kan veririm pcs luyum adetlerim düzensiz
En korktuğum şey bu pozitifi görüp sonra hüsrana uğramak Rabbım gönlümüzden geçeni nasip etsin inşallahBak önceki ay yaptığım testim malesef negatifyi
Merhaba bu testlerde kuruma çizgisi oluyor anında cıkan sonuca güvenın sonradan cıkan hayalet cızgıler yanlıs oluyorAdetim bugün ama gelen giden yok 2 gün yaptığım teste hayalet çizgi görüyorum bugün şu damlattim ama gitmedi sizce var mı
İlk olan resimde ilk 10 dk içinde göründü aradan 2 gün geçti ve böyle oldu su damlattim kuruma diye ama yinede geçmedi inşallah vardırMerhaba bu testlerde kuruma çizgisi oluyor anında cıkan sonuca güvenın sonradan cıkan hayalet cızgıler yanlıs oluyor
Gönlünü ferah tut gebe kaldığını biliyorsun en azından bir çok insan bu hissi bile bilmiyor şükür biz doğal bir şekilde kalabiliyoruz Allah gönlünüzce versin inşallah guzel bir evlat sahibi olursunuz inşallahEn korktuğum şey bu pozitifi görüp sonra hüsrana uğramak Rabbım gönlümüzden geçeni nasip etsin inşallah
Bence suphenız varsa kan tahlılı yaptırın ben testlere pek guvenmıyorum acıkcası ,İlk olan resimde ilk 10 dk içinde göründü aradan 2 gün geçti ve böyle oldu su damlattim kuruma diye ama yinede geçmedi inşallah vardır
Evet çok şükür inşallah Rabbım hepimize hayırlı sağlıklı evlat nasip ederGönlünü ferah tut gebe kaldığını biliyorsun en azından bir çok insan bu hissi bile bilmiyor şükür biz doğal bir şekilde kalabiliyoruz Allah gönlünüzce versin inşallah guzel bir evlat sahibi olursunuz inşallah
İnanın ki bir çok test markası denemiş biri olarak söylüyorum orda bir çizgi yoksa bile kendimizi hayalet çizgi var diye ikna ediyoruz ve bütün testlerde kuruma çizgisi var hepsini denedim bide anında çıkan sonuçMerhaba bu testlerde kuruma çizgisi oluyor anında cıkan sonuca güvenın sonradan cıkan hayalet cızgıler yanlıs oluyor