Merhaba arkadaşlar benim bir görümcem var. Kendisini severim fakat çözemediğim şeyler var. Sürekli eşimi ve beni kıskanıyor. Kayınvalidemler eşime ne yapsa gözü kalıyor. Kendisine yapılınca keyfi iyi ama sorun yok. Kendisinde olmayan herşryi ama herşeyi kıskanıyor ve bunu belli ediyor yüz ifadesiyle. Eşimle alakalı benimle alakalı hiçbirşey işine gelmiyor. Hiç kimseye faydası yok. Anne babasına bile. Sürekli üşeniyor. Kendisi evli bu arada. Mesela herkes ev hediyesi getirdi şahit te oldu buna ama bir iğne birşey almadı. Kalmaya gelirken bile eli boş geliyor. Hesaplarını bir yere gittiğimizde kocam ödüyor ama ondan ve kocasından beş kuruş çıkmıyor. Benden büyük bu arada. Dost mu düşman mı anlayamadım çünkü yan yanayken de çok iyi gibi davranıyor. Düğünde takılan takılarımda bile gözü varmış. O parayla ona araba alınacakmış vs. Daha vereceğim zibilyon tane örnek var ama hatırlamak istemiyorum. Hem görüşmek zorundayım hem görüşmek istemiyorum. Kendisini seviyorum eğleniyorum ama kıskançlığından fesatlıgından korkuyorum. Muhattap olmakla olmamak arasındayım.