Cok sgl ya destekleriniz icin.
Uzulmemek elde mi? Esimle aramizda baska bir sorun yok ki.
Su son bikac haftadir hersey oyle guzel gidiyordu ki.
Tum duzenimi oturtmustum.
Evimin, derslerimin.
Sarsildim bugun. Napcam ben simdi?
Esim sozde ortalik toparladi da gitti.
Sil msn den ablami diye kendi dedi.
Dun her ikimizin ailesini buyukten kucuge herkesi aradik.
Kimse tek bir ters laf bile etmedi.
Ona noluyor surekli aramizi bozmaya calisiyor?
Annem bile yok benim yanimda.
Konustugum tek insan esim.
Kimin ne hakki var beni uzmeye?
kimsenin seni üzmeye hakkı yok bu senin kocan bile olsa dişini göster artık sen kadınsın yeri geldiğinde rest çekiceksin.. sen kimsenin kölesi de değilsin o evin gelinisin herkes bunu kabul etmek zorun da kocan sana ne kadar kızmış olsa da görümcene asla laf düşürme hala mutlu pozları ver canım o bozmaya çalışsın sen yap,bi kadın bi kadını asla çekemez nedense
eşinden para istemişler senden istememişlerki?ben de kadınların eşlerinin paralarına ortakmış gibi davranmalarını hiç algılayamadım. sen para verip daha erken evlenseydiniz o zaman.neyse ya.bana ne valla.eşine yazık arada kalıyor.bence kardeşlerin arasına karı da olsa koca da olsa giremez.ben de karışlardım alnını,rezalet çıkarırdım yani kardeşimin eşi bana, kocamı bu kadar arama tarzı şeyler söyleseydi,saçını başını...neyse
bebek meselesinde sen haklısın.
Esim 5yildir burada calisiyor.
Yurtdisinda yasiyoruz biz.
Aldigi maas o kadar guzelki.
5yilda ben o maasla ev yurt edinir, uzerine dugun bile yapardim.
Kazanmis, yollamis, onlarda harcamis.
Hani annesi de dememiski, biriktireyimde, ogluma dugun yapariz.
Neyse benden oncesine takilmiyorum zaten.
Beni ilgilendiren suan sdc.
Allah başınıza verirse görürsünüz nasıl bi duygu olduğunuuu.al benden de o kadar.her gün kardeşimle konuşmamı istemezse,inadına her saat ararım valla.kim oluyor da karışıyor benim kardeşimle ilişkime?
ne kıskançmış görümceniz ya ..canım senin tavrını koyman lazım yoksa bu böyle sürüp gider..birde baştan sona kadar okuyamadım konunu ..biryerde eşim çocuk istemiyor demişsin nedenini sorabilirmiyim
Bak canım eşim ablasının çocuğu yok diye çocuk yapmıyor dedin ama sonra kpss ye çalışıyorum dedin ,ablası ile herggün görüşmesinde ne sakınca olabilir kıskanılacak okadar insan varken ablayı mı kıskanıyorsun sanırım yaşın küçük ,bazı konularda haklı olabilirsin ,okadar uzak yerdesiniz oda bir abla tabiki kardeşini merak eder ,herkesin kardeş sevgisi seninkiyle aynı olmayabilir ,AMA BU AGRASİF DAVRANIŞLARA DEVAM EDERSEN EŞİNLE GİDEREK DAHA ÇOK ARAN AÇILACAK ,ET TIRNAKTAN AYRILMAZ ,biraz olgun düşün ılımlı ol kardeşi kardeşe düşürerek eşini bağlayamazsın ,eğer bu davranışına son vermezsen zaman hiçde hoş olmayan şeyleri getirir önüne ...
Allah yardımcın olsun arkadaşım.. zor bi durum gerçekten.. Allah eşine akıl fikir versin de doğruyu yalnışı görsün.. Eşin yeri ayrı kardeşin yeri ayrı.. evledikten sonra kendi yuvasını kuruyor insan, eşini koruması kollaması lazım.. kardeşlerinin yaptıklarını göremiyor bazen eşler.. bizde eşimin ailesinin eskiden oturduğu evde yaşıyoruz. görümcem geldiğinde eskiden yaşadığı için kafasına göre takılıyor evin içinde, sanki ben oraya sığıntı gelmişim gibiannesiyle ikisi gidiyorlar arka odaya, ben salonda kendi evimde yabancı oluyorum resmen
Esimle neden aralarini bozmaya calisayim?
Oyle olsa ben onu doldurusa getiririm.
Hem tek kardesi esim degil. Benimle yasit bir erkek kardesi daha var.
Neden sdc esime bu kadar alaka?
Agresif davranislarda da bulunmuyorum, sdc arkamdan is cevirilmesine dayanamiyorum.
Esimle de bundan dolayi aram acilacaksa, herkes kendi yoluna bakar. Beni baglamaz.
Bu arada yasim kucuk falan degil, ailenin tum fertleriyle de aram gayet iyi. Sorun bende olsa kimseyle gecinemiyor olurdum.
Cocuk meseleside sanirim tum msjlari okumamissiniz.
Esimle en son bu meseleyi gecen ay konustuk. Ben bebek icin fazlasiyla heveslenmistim.
Bana dedigi laf, ben cocuk istemiyorum. Nedenini de yine aynen tekrarladi.
Bizim cocugumuz olursa ablam cok uzulur diye, bir aksam yine bebek konusunda konusurken soylemisti.
En son konustugumuzda da bunu onume sundu.
Aramizda neler gectigini tahim bile edemezsiniz.
Bende sonunda konuyu kapadim, ta ki sinavdan sonrasina kadar.
Yani bebek konusunda, sinav beni baglamiyor.
Sdc hala onun uzerinde yogunlasmamak icin, kendimi bir ugras olarak dersi buldum.
Tabi cnm, et tirnaktan ayrilmaz, esindan ayrilir ama insan dimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?