Gorumcemle esimi paylasamiyoruz sanirim..

valla ben görümce olmadım henüz ,kendimi de sevdirmeyi bilirim.ama benim kardeşimle hergün konuşmama karışacak olan biri çıkarsa da karşıma(BU BENİM KOCAM BİLE OLSA) BENDE ONUN ALNINI KARIŞLARIM.

al benden de o kadar.her gün kardeşimle konuşmamı istemezse,inadına her saat ararım valla.kim oluyor da karışıyor benim kardeşimle ilişkime?

evlenınce kıymetlı olurlar zaten ..toz kondurmuyorlar desene..hem görumcenın saftırık hareketlerıde çok saçma çok sınır oldum şimdi
ne anlatıyor acaba senmi fitliyor:)) aman salla kızım yaa
onu taktıgının farkında zaten tamam gıcık birşey ama eşinde zaten kıymetlısı olmus ablasıda bende hiiiççç sallama eşin bile ablası hakkında konuşşsa ilgilenmıyor gibi yap..

Yemekten sonra gayet sakin bir sekilde esimle ablasiyla aramizda gecenlari anlattim.
Msj atmis bende msn den ona yazdim dedigimde, sanane mi dedin yoksa dedi gulerek:)
Yani sanirim esimde tavrimi anlamis. Ardindan da aramizda gecen konusmayi anlattim.
Tebessum etti sdc, sorun olmadi. Aksam sohbetimizde her zamanki gb gecti.
Bazi arkadaslar karisirsa alnini karislarim falan demis, onlarin esimden aldiklari paralar yuzunden,
evlenmemiz 2yil ertelendi. Nisanlilik donemimde bile hala para istemeye devam ettiler.
Ben dugun yapalim derken, onlar yuzunden surekli ertelendi.
Esim sonunda etti edemedi enistesinin altina arabayi cekti de, biz anca evlenebildik.
Ki nisanlilik donemimde esim onlarin yuzunden, bu para muhabbetlerinden, arkamdan kandilll soyle kandilll boyle diyerek konusmalarindan dolayi 2kez nisani atmaya kalkti.
Kimse kusura bakmasin. Benden 4400 km oteden bile hala hayatima burunlarini sokmaya calisirlarsa bende tavrimi koyarim.
Bu arada evlendikten sonra hem onlarin borcunu odedik, hemde utanmadan hala para istediler.
Benim evimde su an sdc bir yatak ve bir kanepe var.
Gocunmuyorum, ben yeterki esimle olayim diye evlendim.
Umarim bu kadar takiliyor olmamin gerekcelerini anlatabilmisimdir.
Esimin tavri gonlumu rahatlatti, uysal koyun degilim ben. Kimseyi hayatima karistirtmam.
Bebek konusu da kpss ye hazirlaniyorum diye bende erteledim.
Sinavdan sonra tekrar bu konuyu konusacagiz ins.
Hala ayni kararda olursa, o zaman evliligimi sorgulamaya baslayabilirim.

eşinden para istemişler senden istememişlerki?ben de kadınların eşlerinin paralarına ortakmış gibi davranmalarını hiç algılayamadım. sen para verip daha erken evlenseydiniz o zaman.neyse ya.bana ne valla.eşine yazık arada kalıyor.bence kardeşlerin arasına karı da olsa koca da olsa giremez.ben de karışlardım alnını,rezalet çıkarırdım yani kardeşimin eşi bana, kocamı bu kadar arama tarzı şeyler söyleseydi,saçını başını...neyse
bebek meselesinde sen haklısın.

Yeni nesil yorum bu olsa gerek... Daha önce bu site de hep benim param senin paran olmamalı diye okumuştum..
Evli misiniz bilmiyorum ama siz evlendiğiniz de eşinin tüm maaşını ailesine versin... Siz de tek maaşla sabahtan akşama kadar koşuşturup evi geçindirmeye çalışın ve sesiniz çıkmasın..

Konu sahibi her konu da haklısın. Eşinin artık ailesinin sen olduğunu farketmesi gerek...
Ben olsam inadına 10 çocuk doğururdum ay sinir oldum akşam akşam..
Tabi ki görümcenizin durumu hoş değil ama kimse kusura bakmasın...
Benim çocuğum olmuyor seninde olmayacak diyen bir ablayı kimse kardeşini seviyor o yüzden her gün arıyor diye inandıramaz bana...
Bence bal gibi size karışmaya para almaya çalışıyor..
Seven abla nerede kaldı yeğenlerim? der...

Hayir kabul etmiyoruz, edemiyoruz. Herkes evlenmis barklanmis, aile kurmus. Herkes kendi ailesiyle ilgilensin.

Surekli araya girip parazit yapiyorsa, gelini yok sayiyor ve kabullenemiyorsa ortada hastalikli bir ruh hali oldugu asikar. O kadar tutkunsalar birbirlerine evlenmeyip, dipdibe yasasalardi o zaman.

belliki etrafiniiz bencil insan dolu ..kimseyi parazitlik yaptirmayin hayatiniza..burda erkege is düser..herkese nerde durmasi gerektigi mesafeyi koyamasi sart..aileyi ablayi unutsun demiyoruz ama önce ayni yastiga bas koydugu esinin istekleri gelmelidir..yanlismiyim?

ay canım benim görümcemde aynısıı :) yapacak bişi yok bekarsa evlenmesi lazım bi meşguliyeti olmalı..evlenip aynılarını onun yaşaması lazım
lazım ki yapmayı kessin....

Bi kadın eşinin parasına tabiki ortaktır..asıl anne baba dışında kimseye yardım etmek zorunda diil, onlarda eğer zor durumdalarsa bakmakla mükellef...yoksa kimsenin kimseye bi mecburiyeti yok...hele kardeşlere ASLA! böyle bi beklentisi olan kardeş önce o yengeyle arayı sıcak tutacak....saçmalığa bak ya...töbe töbe....en mülayim insanı bile çileden çıkarır şu konuşma şekli....

Son düzenleme:

al benden de o kadar.her gün kardeşimle konuşmamı istemezse,inadına her saat ararım valla.kim oluyor da karışıyor benim kardeşimle ilişkime?

valla ben görümce olmadım henüz ,kendimi de sevdirmeyi bilirim.ama benim kardeşimle hergün konuşmama karışacak olan biri çıkarsa da karşıma(BU BENİM KOCAM BİLE OLSA) BENDE ONUN ALNINI KARIŞLARIM.

ne biçim insanlarsınız sız ya ?
kardeslerınız sıze bakmak para yetıstırmek zorundamı ,
yada sızın cocugunuz olmuyor dıye kardesınızde mı cocuk yapmamalı
kardesıyle konusmasına bırsey demıyor konu sahıbesı zaten
yıne anlamadan konunun bı yerıne takılmıs durmussunuz eger onerecek bı cozumunuz yoksa yorumda yapmayın
ınsanların moralını bozmaya hakknız yok kadın burada bı cozum arıyor derdıne
hergun kardesle ne konusulur ya hemde erkek kardesle ne anlatılır yanı her Allahın gunu
boyle sacmalık olurmu o kadınında sorunları var bellı yanlızlıgını kardesıyle mı dolduruyor sanırım

tatlım merhaba ,
sorun cıkmamasına sevındım bak esınde senın haklı oldugunu anlamaya baslamıs
zaten suan cocuk ıcın acele etme ,
su sorunlar bı bıtsın sınavını da kazan hayırlısıyla elbette cocuk sahıbı olursun
bu sacmalık boyle devam etmez senın aılende buna musade etmez emınım
su kendını bılmez yorumlarada kulak asma hıc
sen sonuna kadar haklısın anlatamadıgın nıce sey vardır kımbılır
boyle sorunlu kardesınden beklentı ıcınde olan gorumcen,
her gun hal hatır sorup gıttıgı kadın gunlerını anlatmıyordur heralde esıne degılmı ?
sorun yapmakta altnda bırsey aramakta HAKLISINNN...

aynı benim görümcem seninki en azından uazk benimki aynı apartmanda ilk zamanlarda eşimle ççok kavga ettik görümcem yüzünden dengesiz lafları cahil hareketleri acayip sinirlerimi bozardı halada öyle eşim ablasının ne olduğunu biliyor ama hala bala abla hiç ayrılmıyo ben hasta oldum hiç gelmedi o hasta oldu bende gitmedim yanına ama eşim gitti bu hafta eşim rahatsızdı gelmedi eşimde dün ben hasydım neden hiç gelmedin dedi bizim hazır cevap görümce uyuyordunuz ışıklar sönüktü ondan gelmedim ulan salak hergünmü ışk sönüktü luzumsuz iş olduğuna evimden çıkmaz ayyyy sinir oluyorum kötü görümceler hayatımızdan gitsin artık rahat hayat yaşamak bizimde hakkımız sonuna kadar haklısın baştan ver tavrını hoş ben tavrımı verdim evden kovdumda ne oldu hiçççç hala güz gözüz gitmek istiyorum buralarda

Evlendikten sonra kimse kimseyi rahatsiz edemez, bunu yapmaya calisanlarinda zaten ya kendi hayatlarinda acizliginden olur, cünkü baska yapacak isi gücü yoktur yada madddiyattan dolayidir.
Ogullarinin artik evlendigini bir türlü anlamayan cahillerdir. Eger insan abisini veya kardesini veya ogluna saygisi varsa onun evliliginede saygisi olur.
Yok ogluna saygisi yoksa, ömür boyu sömürmeyi hak görürler kendilerinde.
Medenilik, kimseyi rahatsiz etmemek ve kimsenin özgürlük SINIRLARINI ezmemek. Herkes güzel bir mesefaden ailesini sevmeli saymali, asiriya gidip koynuna kimse sokmasin. Bunun icin karisi var...

katılıyorum sana kendi hayatları kötü oldu için aile düzenleri olmadığı için bizleri kıskanıyorlar eşim bendel çok ilgilenir görümcemin kocasıda onla ilgilenmediği için kadında kıskançlık seziyorum gözü hep bizde nasıl aralarını bozarım diye bakıyor izin verme başka bir barkadaş facevarsa foto koy kıskansın demişti bunu mutlaka yap gerçekten kıskanıyorlar bizimki ortasındaN çatlıyor bizim gezdiğimizi gördükçe

Erkek evlenmeden önce maddi anlamda ailesine destek oluyorsa , erkek evlendikten sonra muhakkak sorunlar çıkıyor.
Evlenince akan para çeşmesi kapanıyor doğal olarak.
Çok anne baba kardeş de bunu kaldıramıyor.
Karısının aray girip düzeni bozduğunu düşünüyorlar.
Ben nişanlıyken görümcem elinde eşimin kredi kartı alışverişe çıkıyordu."Ne alırsam şimdi, 2 ay sonra harcayamayız" diye gülerek.:44:
Çok iyi yapmışsın görümcenle konuşarak.Ağırlık gitmiştir üstünden.

GÖRÜMCE GÖZ TAŞI GÖRDÜĞÜN YERDE BAS TAŞI

diye boşuna dememişler görümcem benim tel. göztaşı die kayıtlıdır :))
her zaman bu sözü söylerim ona...

istediğiniz kadar uğraşın kardeşleri hayatından çıkaramayacaksınız,kardeş ya varmı ötesi?, eş karı koca hikayesi bi yere kadar, kardeşlik ömür boyu.hadi yallah!

Bunu bende dusunmustum. Hatta tum gittigimiz yerde bol bol foto cektirip hepsini de face koydum.
Altlarina ~canim kardesim, yok soyle yok boyle vs vs vs ~ ne yorumlar yazmis.
Sanki kardesinin yaninda ben yoktum :) Bende tum yorumlari sildim :)))) Sanirim buna da bozulmustur.

istediğiniz kadar uğraşın kardeşleri hayatından çıkaramayacaksınız,kardeş ya varmı ötesi?, eş karı koca hikayesi bi yere kadar, kardeşlik ömür boyu.hadi yallah!

bu yazdıgın kelımelerden benı anlayamayacak sevıyede oldugun meydan da zaten sana cvp vermek bıle sacma olur güle güle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…