Gorumcemin yanında yanlız birakilmam

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

mavikelebek123

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2010
305
4
296
Diğer
Eşimle 1.5tildir evliyiz. Eşim asker.sehir dışında yeni geldi izne. kayınvalidemler bir buçuk sene sonra tatil dönüşü bize uğradılar gorrumcemle.gorcemin 3 adeti yqsinda oğlu var.gezmeye gidiyoruz beni bırakıp gorumcemin oğluna bakıyor ben ortada tek başıma kalıyorum

Birşey beğendim göstermek için aradım 7 8kere açmadi yanına gidince çocuk uyandı ona bakıyorum dedi. Kızdım annesi dedesi bebesi yanında ben yanlizxkaldim. Eşim gelmisken bende onla gezip alışveriş yapmak fikrini almak istedim kızdım beni yanlız bırakma diye.
Sonraki hafta evden çıkmadan gene hatirlattim beni bırakma ben aylardır seni bekliyorum gelmeni şenle bakmak fikrini almak istiyorum diye. Dışarı çıktık aldı çocuğu beni yanliz bıraktı dememisim gibi kızdım. Ben senin fikrini almak istiyorum sen beni bırakıp gidiyorsun diye başladım sinirden aglamqyq. Oda ya tatildeler destek olayım gezsin dedi. Bende dedesi nenedi var o destek olsun 2 aydır tatildeler nasıl gezdileese gezerler dedim oda anne babam tüm sen destek oluyor zaten dediO görevde iken 1.5 senedir yanıma tekim diye ailesi gelmedi öyle diyince bende bize destek olan yok sen görevde iken ben yanlızim diye gelen yok dedim. Kızdım bozuldu. Neyse çıktık yine başka gün evden çıkarken bırakma bak ihtiyacım var senin fikrine dedim dakka 1 bıraktı
Mağazanin birind özel birşeyler bakacam diye ben gittim oda geldi kardeşimi yol ortasinda yanlız birakrin dedi bende yanlarında bakamam diye gittim dedeside yanında dedim. Sonra kızı yanlız bıraktık diye soğuk soğuk uzaktan yanımda gezdi ben istedim diyeymis. Dboyle yapacaksan gelme dedi şuan su yanından geçen adamın yanında yürümesi ile farkın yok alışverişten zevk almıyorum dedim
Bundan sorna senin fikirlerini almqm senin için önemli değilmiş ben kendi annemler gelince alırım dedim kızdım
Tartıştık
Sizce haksız mıyım hanimlar

Halbuki silecek bir şey yoktu sadece karışık ve anlamakta zorluk çektiğim bir yazıydı.
Eşi göreve gidiyormuş bir buçuk sene yokmuş, o süre zarfında hiç kayın ailesi arayıp sormamış ilgilenmemişler konu sahibiyle, eşi gelince de eşiyle vakit geçiremiyormuş kayınvalide kayınbaba ile eş gezmeye çıkıyor 3 yaşındaki çocuk evde konu sahibine bırakılıyormuş. Konu sahibi bunu eşiyle paylaşınca da tavır almış

Halbuki silecek bir şey yoktu sadece karışık ve anlamakta zorluk çektiğim bir yazıydı.
Eşi göreve gidiyormuş bir buçuk sene yokmuş, o süre zarfında hiç kayın ailesi arayıp sormamış ilgilenmemişler konu sahibiyle, eşi gelince de eşiyle vakit geçiremiyormuş kayınvalide kayınbaba ile eş gezmeye çıkıyor 3 yaşındaki çocuk evde konu sahibine bırakılıyormuş. Konu sahibi bunu eşiyle paylaşınca da tavır almış
Görümce 3 yaşında mı 🤪

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back