görümcemin kocamı fitlemesi

Sen zaten laf taşıyan eltiye,görümcenin duyması gereken şeyleri söylemişsin.O da ne yapacaktı oturup susacakmıydı.Gelip eşine anlatmış.Bu hareeketlerin hepsi çirkin şeyler.O ona dedi,o buna dedi şöyle oldu böyle oldu.Bir sııkıntın varsa bunu eşinle kendi aranızda çözmeli,tavrını eşine almalı,diğer insanlarla da araya mesafe koymalısın.O ysa sen,muhatap olabilecek duruma getirip laf dolaştırıyorsun.

Bence hicc takma insan yerine bile koyma.
Geldigindede suratina bakma !!

Suc eslerde ama , su dengeyi bi turlu kuramiyorlar sonrada basliyor sorunlar.

genellikle doğunun erkekleri böyle ailem de ailem der başka bişey demez.ellerinden gelse 24 saat beraber olacaklar. bu durumda en çok eşini yıpratıyor maalesef. bu tarz kocaları hizaya almak çok zor hatta alınmıyor. sabret ne diyim. bir tanede benim başımda var

Ben evlendikten 15 gün sonra görümcem oğlum size gondereyim de havuza girsin demişti aklıma geldi.

eşin ailesinin sen ve 2 çocugunuz oldugunu anlamamış 10 senede

ayrıca yaptıklarınla senin de görümcenden farklı davrandığını söyleyemem.
resmen onların seviyesine inmişsin.

senin tek muhatabın eşin olmadı.
ettiğin laflar 1e 1000 katılarak geri sana gelir daha çok başın ağrır.

YA ARKADAŞIM 15 TATİLDE KAYNANAM EVDEYDİ, ÇOCUKLARI ALDIM ANNEME TATİLE GİTTİM BURDAKİ GÖRÜMCEM KOMŞULARINI ALMIŞ BİZE GETİRMİŞ,PASTALI KEKLİ OTURMUŞLAR.YANİ EVİ ONLARA BIRAKIP GİTTİĞİMDE DAHA RAHAT EDİYOLAR. BU ARADA EŞİM TEKLİF EDİYOR,ÖĞRETMENLİĞİ BIRAK İSTERSEN MİSAFİRLERİMLE İLGİLENMEN KOLAY OLUR DİYO,

eşiniz anne babasına yardım edebilir bu asla bahsi geçecek bi konu değil ama evli kardeşine niye yardım etsin ki, herşeyin bi sınırı var, hele ki evine gelip karısı ile arasını açacak kadar kör cahilse kardeş,
sabır diliyorum

Ne önerelim, gayet iyi gidiyorsun. Biraz daha yırtık ol bişi olmaz anca ondan anlıyorlardır belki de.

tüm bunların suçlusu eşin sen evde yokken onları evde nasıl oturtabiliyor evin anahtarının onlarda ne işi var
nasıl başka birinin evine misafir çağırmak bu ne rahatlık
kendi evine çağırsaydı ki kendi de aynı şehirde
bence eşinle üçüncü dünya savaşı çıkmasının zamanı gelmiş

KAYNANAM MEMLEKETTE KIŞIN BİZE 3 AY KALMAYA GELDİ OZAMAN BEN GİTTİM TATİLE ANNEME BEN EVDE YOKKEN MİSAFİR ALMIŞ

KAYNANAM MEMLEKETTE KIŞIN BİZE 3 AY KALMAYA GELDİ OZAMAN BEN GİTTİM TATİLE ANNEME BEN EVDE YOKKEN MİSAFİR ALMIŞ
ooo sen iyice ipleri kaptırmışsın
kimse seni takmıyor bundada tüm suç eşinde
sen evde yoksan o evde misafirin işi ne
hem de böyle uzun sürelerde
sadece doğululuk değil sorun biz de doğulu komşular vardı köyden gelen evinde iki günden fazla kimse kalamazdı
elini kaptırmışsın kolunu alamıyorsun şimdi
bence aynen devam et
laftan sözden anlayacak gibi durmuyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…