görümcemin kocamı fitlemesi

zehram638

Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2015
9
1
45
arkadaşlar mrb ben yeni üyeyim sizinle derdimi paylaşcam.10 yıllık evliyim 2 kızım var.2 ve 5 yaşında.kocamla severek evlendik ve (tabi ailesi rahat bırakırsa)çok mutluyuz.eşim doğulu astsubay 10 kardeşler.sürekli ailesine bakmış halada bakmakta.önceleri onlara acıyordum müsamaha gösteriyordum artık tahammülüm kalmadı.tavrımı koydum benimde çocuklarım var onları sizin yüzünüzden ihmal ediyor dedim.hem eşimle konuştum açıkça.hem de kızkardeşinin biriyle.bunun babası hiç çalışmamış emeklisi yok 10 yıldır ssk yatıra yatıra geçen ay emekli oldu.sizin anlıycanız eşim yük eşeği olmuş bunlarda inmek istemiyorlar.para,para,para.uçak biletini alan ankaraya geliyor,hastanesi olan postanesi olan bende çalışıyorum,destur yok.çok yoruldum.kocamla konuşuyorum ailem diyor başka birşey demiyor.en son iki yıl evel görümcemin biriyle herşeyi çok açık konuştum rahatsız olduğumu belirttim.bende çalışıyorum yoruluyorum siz kafanıza göre takılıyosunuz,halden anlamıyosunuz,düşüncesizsiniz,abinizle aramızda bu sebeple sorunlar oluyor dedim.zaten bu görümceyle aramızda sorun vardı,limoniydik biraz.sen tut ben bu kadar konuşma yapmamışım gibi 3 çocuğu al bana tatile geldi.delircektim ya.bende laf taşıyan eltime durumu anlattım.bunlar ne biçim insan vs dedim.o da tabi kendinden bekleneni yaptı herşeyi görümceye söylemiş,bu da evime geldi,yedi,içti,abisine herşeyi anlattı gitti,benimle konuşması gerekmez miydi.bende tavır aldım hiçbiriyle görüşmüyorum.tabi eşimle tartıştık şimdi iyiyiz vs.konu çok uzunda.ama yaptığı yanına kalmasın diye bu görümcemin nefret ettiği bir eltisi var.bu arada ankarada bu görümcemin eltisinin kardeşi var ve 3 ayda bir görüşüyoz. gidince eltisine duyulması için herşeyi anlattım.bi daha benim evime gelip kocamla aramı açmaya çalışmasınlar isteselerde boşanmıycaz.vs.dedim.bu arada görümcem eltisinden nefret eder,sürekli sidik yarıştırırlar.bakalım görsün.o nasıl kocama beni şikayet etti bide kendisi altisinden duysun bakalım.
aslında yaptığım şey normalde çok ayıpladığım bir davranış ama hakettiler.şimdi bana ne önerirsiniz.

10 seneden sonra bambaska biri olacak degil işin zor acıma acınacak hale düşersin diye boşuna dememişler laf gondermek yerine eşini hizaya alman lazım önce eşine soz geciremeyip millete mi gecireceksin ?

Neden bukadar takıyorsunuz? Bırakın be halleri varsa görsünler. Mesafenizi koruyun birilerine bişey anlatmak zorunda değilsiniz. Eşimizle paylaşın derdinizi birbirinize destek olun beraber hareket edin. Kimsenin laf taşımasına gerek yok. Mesafeyi siz koyun onlar aşamasın!

mesafe koyuyorum ama onlar için birşey ifade etmiyo ki eşimden yüz buldukları için canları nasıl isterse öyle davranıyorlar.sürekli misafir.birinin boku kurumadan öbürü geliyo.eşim doğulu tabi tüm doğulular.böyledir demiyorum yanlış anlamayın .eşim ailemden asla vazgeçmem diyor sanki ona sil at diyen var gibi.
elysionighat aşini hizaya al demiş iyi demişte kocam çok kuralcı,dediğim dedik,onlara tapıyo

10 yıl iyi dayanmışsınız .bence mesafeni koy artık,hem çalışıp hem dediğiniz gibi sülaleye hizmet etmeyin.Ayrıca eşinizi kendi tarafınıza çekin.Yok eşiniz diretirse,Çok meraklıysa kendisi hizmet etsin .Siz hem çocuk,hem,iş,hem sülale ekseninde herşeye yetişmeye mecbur değilsiniz.
Kendınizi ezdirmeyin ayrıca.Bundan sonrada mesafenizi koruyun .

Ozaman şu saatten sonra yapacagin birsey yok eşin yüz veriyorsa onlarda seni takmaz ki ..anca aranız kötü olur.. ben mesela ailesiyle direk muhattap olmadım neredeyse cok nadirdir
Eşime soylerim once o halleder eger eşim onlara yüz verse benim ona buna laf yetistirmem bir işe yaramazdı
Ve ben öyle bir adamla uğrasamazdim ne diyim

Bu eşler dengeyi bir kursa, zaten tum sorunlar çözülecek. On yıl iyi dayanmışssın bacım ama tepkide ve yaptıklarında haklısın bazen çare bırakmıyorlar.

Hürmet etmeyin, hizmet etmeyin. Arkadaşımla buluşacaktım diyip çıkın, mümkün olduğunca uzak durun. Hoş direk söylendiği halde anlamayanlar imadan da anlamaz ya en azından yorulmamış olursunuz.

suçu kimsede değil eşinde ara.
Bir kadını/erkeği vezir de eden eşidir, rezil de eden.
Eğer eşin sana gerekli saygıyı göstermiş olsaydı el pençe divan olurdu sana görümcen.

bir insan asalaklığa alışmaya görsün .Kesin net bir dille konuşmadan anlamazlar .Kibarca olmamalı konuşmanız kabaca açık seçik net .İçinizden geldiği gibi .Başka türlü kurtulamazsınız

Bendensin

sevgili benipek zaten suç eşimde daha önce iki eltim onların bu davranışları yüzünden boşanmaya kalktı.ben açık sözlüyüm herşeyi de söylüyorum bana mısın demiyolr.aferdiniz yüzlerine etseniz yağmur yağıyor diycekler.oğullarının üçünüde sen erkek evlatsın bize sürekli bakacaksın diye yetiştirmişler.bu sıkıntılardan dolayı depresyon geçirdim ilaç kullandım.eşim umursamıyor.sen ölsende benim misafirlerim gelecek madem çalışıyosun gece ev işi yap diyo ya da kadın alırız ee ev aldık para yok

suç eşinde onlara bu kadar yüz vermese size gelemezler
o yüzden eşinizle karşılıklı konuşmanın bir işe yarayacağını sanmam ki konuşmuşsunuz da
bence eve gelen misafirle doğru düzgün konuşmayın, işte hayat pahalılığından misafir çağırmanın ne kadar pahalı bir iş olduğundan falan bahsedin
mesela onlar için özel yemekler falan hazırlamayın siz makarna yediyseniz onlar da yesinler özellikle yemekler hazırlamayın
ya şimdi çıkıyorduk deyip ilgilenmeyin biraz yüzleri varsa gelmezler daha fazla başkasıyla çok haber göndermeye eşinizle çok kötü olmaya gerek yok

o senin eşinde suç ne demek ölsen misafirim gelecek hiç sana acıması yok gayet bencil

Hersey kocandan kaynaklaniyor..kocan yüz verdikce onlarda astarini istiyor...bu konuyu bu kadar dallandirip budaklandirmaya gerek yoktu.gorumcenin eltisi duysa ne olack ki,gorumcene o mu ayar cekecek..senin bu konuyu kocanla oturup cozmen lazim..o yuzden hic baskalarina da anlatipta yüz göz olma kimseyle..

SEVGİLİ SARDUNYA GÖRÜMCEMİN ELTİSİ AYAR ÇEKSİN DİYE DEĞİL ONDAN GICIK OLUYO GÖRÜMCEM Bİ DE BENİMDE SUSUP OTURDUĞUMU SANMASIN BELKİ Bİ İHTİMAL UTANIRDA HANİ BUDA ARSIZ DİYE BELKİ BİRAZ KENDİNE GELİR DİYE
ELTİSİNE ASLA AÇIK VERMEK İSTEMEZ İYİ BİLİRİM

Ben işten çıkıyorum çalışmayacağım diyin eşinize, bakalım ne diyecek. Siz 10 yıldır neden sustunuz ki. En başından tepki verseydiniz keşke. Geldikleri zaman çıkın gidin evden gezin, tozun yemek yapmayın. Ne yüzsüz insanlar var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…