Gorumcemin evime hukmetmesi!!!

Bu konuda tavır yapılması gereken kişi görümceniz değil eşiniz. Eğer birini haddini aşıyorsa çiftlerden birinden yüz bulduğundandır.

Merhabalar
Derdim hic bitmiyor..
Sonunda evlendim fakat dugunume 3gun var heyecan sifir.
Herseye gec kalinda mutsuz olmamak icin tamam gec olsun temiz olsun dedim.Evin tadilat isleri bitti yarin temizlik yapicaz gorumceme mesaj attim yarin kacta bulusalim kacta gelelim diye ben arkadasimla gidecegim evime oda bana biz gelinxe haber veririm gelirsiniz dedi. Sanki onun evi bize emir veriyor benden 13yas buyuk diye saygisizlik etmek istemiyorum ama bu kendini begenmisligi usten bakmalari hakimiyet kurmalari.
Ayrica esimin damatligini beraber almaya gitmisler ve ben esime siyah olsun demistim gorumcem illada beyaz aldirdi. Neymis gelinin gormesi ugursuzlukmus.
Resmi nikah gunu evlerine davet ettiler gorumcemin anneme davranislari annemi uzdu bi gormezden gelmelwr hal hatir sormAmalar konusmamalar..
Bizim gelenlerimize selam bile vermedi.. Yuzlerine bakmadi kimsenin.
Ayrica simdi oturacagim evze daha once onlar oturyordu bana mutfakta esyalae birak.is kullanmadi yarin hicbirini istemiyodum diyecegim ama sert bisekilde demek istemiyldum herseye karisiyor ve esimde onun sozunu onun fikirlerini onemser simdiden bunaldim.. Yarin ne yapicam bilmiyorum..

kıskanıyo

baştan tavrını koymassan sonradan çok üzülürsün.
ne uyanık ya herşeyin bi kılıfını bulup yapmış çirkefliğini, yapabiliyorsan sende kısasa kısas yap.
Öyle sabırla alttan almakla olmuyor bu işler

Merhabalar
Derdim hic bitmiyor..
Herseye gec kalinda mutsuz olmamak icin tamam gec olsun temiz olsun dedim.Evin tadilat isleri bitti yarin temizlik yapicaz gorumceme mesaj attim yarin kacta bulusalim kacta gelelim diye ben arkadasimla gidecegim evime oda bana biz gelinxe haber veririm gelirsiniz dedi. Sanki onun evi bize emir veriyor benden 13yas buyuk diye saygisizlik etmek istemiyorum ama bu kendini begenmisligi usten bakmalari hakimiyet kurmalari.
Ayrica esimin damatligini beraber almaya gitmisler ve ben esime siyah olsun demistim gorumcem illada beyaz aldirdi. Neymis gelinin gormesi ugursuzlukmus.
Resmi nikah gunu evlerine davet ettiler gorumcemin anneme davranislari annemi uzdu bi gormezden gelmelwr hal hatir sormAmalar konusmamalar..
Ayrica simdi oturacagim evze daha once onlar oturyordu bana mutfakta esyalae birak.is kullanmadi yarin hicbirini istemiyodum diyecegim ama sert bisekilde demek istemiyldum herseye karisiyor ve esimde onun sozunu onun fikirlerini onemser simdiden bunaldim.. Yarin ne yapicam bilmiyorum..

damatlık için tek kelime aynı sünnet çocuğu gibi de yeter
düğünden bahsederken de ay ben gelin gibiyim sen sünnet çocuğu ay damat eksik kaldı de yeter :)

Kacta bulusalım yada gelelım dıye neden soruyorsun kı ? tabı bu soruya bu cevabı verır..
Yanlıs anlamadıysam mutfakta ondan kalan esyalar varmıs atın derım..
Evlendıkten sonra bır cızgı cekmezsenız evınızde rahat rahat heryerı kurcalar

Tipki benim lanet olasi annesiyle bir olup yuvami dagitan eski gorumcenin psikopatliklarini tasiyo senin gorumcen ! Bunlarin acilen tedavi olmasi sart !

".Evin tadilat isleri bitti yarin temizlik yapicaz gorumceme mesaj attim yarin kacta bulusalim kacta gelelim diye ben arkadasimla gidecegim evime oda bana biz gelinxe haber veririm gelirsiniz dedi."

siz onun evi gibi sormuşsunuz...çoğu konuda böyle davranıyorsanız, görümcenizin rolünü siz belirliyorsunuzdur..

canım böyle yaparsan seni çok ezer bu kadın.Damatlık almaya o ne münasebetle gidiyor tavrını niye koymuyorsun? eve kaçta gideriz demen de yanlış ben şu saatte evime gidicem siz de şu zaman gelin demelisin istemediğini istemiyorum demelisin.Kavga çıkarsa çıksın kavga çıkmasın diye ne kadar alttan alabilirsin sanki sadece bu süreci uzatırsın ilerde yaşanacaksa bu kavga şimdiden yaşansın hiç sevmem üzerine vazife olmayan şeylere karışanları.Haddini bildirmek zorundasın.

karıştırma
bir arkadaş yazmış eşine öyle yorum yap sünnet çocuğu!!

görümcenin eşyalarını da koliler verirsin yerleşirken
şimdiden mülayim gidersen ezer durur!

Bence de ipleri kendin vermişsin kadinin eline. Kendi evinin anahtari yok mu sende? İstedigin zaman git.
Ev kurulurken herkesin bir fikri vardir, salla, he he de geç. Orda yasarken nasil istersen öyle yapacaksin zaten her şeyi. Kendi hayatinizin yonetimini kendi eline alirsan kimseye mudahale etmek duşmez...

canım hepsine baştan laftan lafını söyleyeceksin haddini bilecekler....baştan susar sonra konuşursan kötü olursun ... En başta dur dersen sonra derlerki bu hep böyleydi derler...

Merhabalar
Derdim hic bitmiyor..

cnm burda eşin suçlu sen siyah istemişsin damatlığı o beyaz almış

ev işine gelince sende anhtar yokmu yarın onlardan önce topla bikaç arkadaş akraba sen git kafana göre yap yaptır işleri
tartışma ama resmi ol kararlı ol

beyaz damatlık ne be hadi ablası dedi diyelim adamda hiç akıl yok mu bu ne sünnet çocuğu gibi oldum diyememiş mi değnek

ben bu işlere yabancıyım galiba neden sizin evinizi görümce temizliyor? :KK64: tutun bi temizlikçi bayan ya da kendiniz temizleyin.
sonra tabi laf söyleme hakkına sahip olur görümce.
kusura bakmayın adetse -ben bilmiyor olabilirim. şimdiye kadar kimseye hiç bi işin ucundan tutturmadım. ne evlenirken ne de taşınırken. (3 kere taşındım şehirler arası) kimse de bi laf edemiyor.

Dugune 3 gun var daha ev yerlesmedi mi ben ona takildim, esyalar falan yerlesti de temizlik mi sona kaldı? Keske son ana kalmasaymis zaten dugun yoruyor oncesinde bikac gun dinlenmek lazim.

Neyse, gorumceyi temizlige cagirmayin, sanki onun evi de o sizi cagiriyor resmen sacmalik, ben olsam gider, ablacim biz hallederiz sen yorma kendini der evine postalarim ilk is olarak da anahtarlari değiştirir kimseye vermem.
Damatligi degistirme sansim varsa da gider degistirirm ilk gunden gorsun patronun kim oldugunu :KK14:

Kompleksli demekki görümce işin var canım. Bence düğün geçene kadar "ayıya dayı demek" misali devam et. Ama sonra kesinlikle mesafeni tavrını koy çizgiyi bilsin.

Merhabalar
Derdim hic bitmiyor..
benimki de öyleydi boyanın rengine bile karıştı ama şimdi süt dökmüş kedi gibi het sey senin elinde dişli ol ev senin anahtarın niye yok

X