ben gorumcemde , kaynanamdan ve eltımden nefret edıyorum .dayanacak gucum kalmadı artık.kacıp gıtmek ıstıyorum artık o hale geldım ama esımı cok sevıyorum
karamsarım şimdilerde..çok dengeli çok fazla uyumluyuz onunla.. eşimle yani.. bide minik bi oğluşumuz var.. böylesine uyumlu kavgasız ,oldukça aşk dolu sevgi neşe mutluluk HUZURR dolu bi evlilik bizimkisi...herşeyy çokkk güzell özelll .....vs...vs... kapı komşum,canım dedim dostum dedim kardeş dedim... canımı yaktı defalarca üzdü benide eşimide... eşim eşinin amiri ama çok rahat çünkü ben zamanında eşler hiç karıştırmayalım boşver rahat ol dedim can dedimmm pisliğe.... tanıyan herkess nasıl yapar böyle terbiyesizlikler dedi...canımı sıkann yorgunummm dedirttiren durumsa şu: eşim tepkimi koydum onun eşine,,,naptıın diyorumm odama geldiğinde oturtturmuyorum bile ayakta bekletiyorum eskiden otur der çay söylerdim... ya diyorummm yetmezz...istiyorumki al karşına bak senin karın böyle böyle seyler yaptı....çünkü bardagı taşırannn tüm apartmanı çağırıp gün yapıp hiçbişi yokken üstelik 2 gun evvel haksızlıgını kabul edip doğru sölüyosunn dediği bir sorun yaşatmışken bana,,, apartmanı güne çağırdıgı gün aynı anda kapıları açıyoruzzz yüzüne bakıyorummm yüzüme bakmadı...düşünebiliyomusunzzz benim yapmam gerekirkennnn 3 kere hata yaptıgında özür dileyip unutalım geçenleriii dediğindeee tamam diyip yine devam etmişkennn bu son yaptıgını kaldıramadım... eşim den isteiğimmm kaldır gururumu dedim çokmu şey istedimm nolur söylesin biri sıyıracam artık........... senden çekinseee bana bunları 1 tanesini yapamazzz dedim,, en basta ben rahat ol eşim eşinin ammiri bile olsa sen rahat ol dedimmm tepeme çıktı yetmedi,, baktı sen tepki vermiyosunnn iyi tamam eşi bi girişim de bulunmuyo nasıl olsa deyip deyip ayaklar altına aldı...şimdi artık gururumu basımı yerlerden kaldırma sırası SENDE dedim... çokmu şey bu? bu mutluluga bu sevgiye çokmu? yapım bu sonuna kadar haklısın ama ben sadece tepki koyarım en agırı lafımı söler bidaha yuzune bile bakmam ben buyum dedi eşim...... sen benim kadar delikanlı değilsin dedim,doğru diyosunn sen böyle erkeklik yapamazsınnn sıkar dedim... sabahdan beri açım yiyemedim odaaiyi değil............. noldu peki? dğermi...değdimi.....harekete geçme sen dedim ben utanıyorumm senin böyle yapman lazım alıp kocasını bak yeter asrtık eşinin yaptıklarına sus suss yeter...... gece 1 lere kadar muhabbett yaptıgın adamı alıp bunları ona söyleyemezmisin?????............ nerde yanlışş?...
Herkese merhaba, birden fazla derdim var aslında ama görümcem yüzünden geceleri uyuyamaz oldum. Bana bir fikir verir misiniz kızlar?Biraz uzun yazabilirim kusura bakmayın. Cevaplar için şimdiden teşekkürler. Şimdi olayların özetine gelelim; gecen sene ocak ayı gibi benden 3 yaş küçük görümcem beni aradı ve kocasıyla ilgili sorunları olduğunu söyledi. Daha önce hiç beni arkadaş, abla gibi gorup dertleşmemişti, hiçbir sorununu anlatmamıştı. İlk başta çok şaşırmakla beraber bir abla, dost gibi hemen yardımcı olmaya çalıştım ve ona kol kanat gerdim.Hergün telefonda konuşur olduk. Aramızdan su sızmaz oldu. Gel zaman git zaman mayıs ayında kocasının gorümcemi aldattığını öğrendik. Bundan sonra kocam istemediği halde ben onun ablası gibi hissettiğim ve koruma duygularıyla hemen araya girdim. Yani bir sürü fedakarlık yaptım. Yeri geldi kocamla kızkardesi yuzunden kavga ettim onu savunmak için. Haziran ayının sonunda bize taşındı görümcem ve boşanana kadar yani eylul ayınınn sonuna kadar bizde kaldı. Sonra bir ev bulduk yerleştirdik yeni bir iş bulduk vs vs. Bu arada ben ameliyat geçirdim ve 2 senedir çocuk hasretiyle yanıp tutuşuyordum. Gel zaman git zaman gecen haziran bi arkadasiyla yurt disina tatile gitti gorumcem( yine benim sayemde yoksa abisi izin vermiyordu- burda şunu da açıklamak istiyorum eşimin annesi onlar çok küçukken vefat etmiş. Babası da başkasıyla evlenmiş ama çok samimi değiliz, ne eşim ne de görümcem) O tatilden sonra görümcem bi garipleşti, soğudu resmen. Arıyorum cvp vermiyo, çok calışıyorum falan diyo. Ben önce tamam dedim sorum yok, bir süre sonra bi çocukla cikmaya başladı. Ben yine destek oldum. Sonucta bosanması hayatın sonu değildi. Hazır değilmişim dedi çocuktan ayrıldı. Sonra bir baktım ki sadece ben arıyorum, nasılsın diyorum ama eski sıcaklık yok, bana sadece iyiyim deyip tlfnu kapatıyor. İnsan karşısındakine nasılsın diye sormaz mi?Kapısına gidiyorum haberli bana yok ben karar değiştirdim arkadaşlarımla çıkıcam, geri dön deme kabalığını 1 değil 3 kere falan yaptı. ( ki eskiden habersiz gittiğim bile olurdu). 2 ayda ne değişti çıldırıcam yaaa. Daha önce beraber çalıştığı ve nefret ettiği ailecek görüştüğümüz insana ben sırf görümcemden dolayı tavır takınmıştım. Simdi onların arasından su sızmıyormuş. Hala inanamıyorumBu arada eşimle görümcem bundan 1.5 ay önce çok kötü kavga ettiler. Aralarına girdim ve barıştırdım. Ama görümcem o gün yemin etmişti bir daha sizin eve gelmem diye. Zaten 1.5 aydir da gelmiyor. Benimle tüm ilişkisini kopardı. Abisiyle ama maşallah görüşüyorlar. Yarına eşimin teyzesi ve kuzeni memleketten geliyorlar. Biraz görümcemde biraz bizde kalacaklarmış. Yarina kahvaltiya cagirmis( eşime email atmış, eşimde bana saat 12 gibi söyledi. Birde üstüne gelme istersen dedi. Çıldırdımmmmmmm. Şimdi sizce nasıl davranmalıyim? Yarina kahvaltıya gitmeli miyim? Bundan sonra ona nasıl davranacağımı bilemiyorum. Çok yakın bir arkadaşınız tarafından sırtınızdan bıçaklanmıs, bir kardeş kaybetmiş gibiyim. Çok üzülüyorum ve aynı zamanda çok sinirliyim.
karamsarım şimdilerde..çok dengeli çok fazla uyumluyuz onunla.. eşimle yani.. bide minik bi oğluşumuz var.. böylesine uyumlu kavgasız ,oldukça aşk dolu sevgi neşe mutluluk HUZURR dolu bi evlilik bizimkisi...herşeyy çokkk güzell özelll .....vs...vs... kapı komşum,canım dedim dostum dedim kardeş dedim... canımı yaktı defalarca üzdü benide eşimide... eşim eşinin amiri ama çok rahat çünkü ben zamanında eşler hiç karıştırmayalım boşver rahat ol dedim can dedimmm pisliğe.... tanıyan herkess nasıl yapar böyle terbiyesizlikler dedi...canımı sıkann yorgunummm dedirttiren durumsa şu: eşim tepkimi koydum onun eşine,,,naptıın diyorumm odama geldiğinde oturtturmuyorum bile ayakta bekletiyorum eskiden otur der çay söylerdim... ya diyorummm yetmezz...istiyorumki al karşına bak senin karın böyle böyle seyler yaptı....çünkü bardagı taşırannn tüm apartmanı çağırıp gün yapıp hiçbişi yokken üstelik 2 gun evvel haksızlıgını kabul edip doğru sölüyosunn dediği bir sorun yaşatmışken bana,,, apartmanı güne çağırdıgı gün aynı anda kapıları açıyoruzzz yüzüne bakıyorummm yüzüme bakmadı...düşünebiliyomusunzzz benim yapmam gerekirkennnn 3 kere hata yaptıgında özür dileyip unutalım geçenleriii dediğindeee tamam diyip yine devam etmişkennn bu son yaptıgını kaldıramadım... eşim den isteiğimmm kaldır gururumu dedim çokmu şey istedimm nolur söylesin biri sıyıracam artık........... senden çekinseee bana bunları 1 tanesini yapamazzz dedim,, en basta ben rahat ol eşim eşinin ammiri bile olsa sen rahat ol dedimmm tepeme çıktı yetmedi,, baktı sen tepki vermiyosunnn iyi tamam eşi bi girişim de bulunmuyo nasıl olsa deyip deyip ayaklar altına aldı...şimdi artık gururumu basımı yerlerden kaldırma sırası SENDE dedim... çokmu şey bu? bu mutluluga bu sevgiye çokmu? yapım bu sonuna kadar haklısın ama ben sadece tepki koyarım en agırı lafımı söler bidaha yuzune bile bakmam ben buyum dedi eşim...... sen benim kadar delikanlı değilsin dedim,doğru diyosunn sen böyle erkeklik yapamazsınnn sıkar dedim... sabahdan beri açım yiyemedim odaaiyi değil............. noldu peki? dğermi...değdimi.....harekete geçme sen dedim ben utanıyorumm senin böyle yapman lazım alıp kocasını bak yeter asrtık eşinin yaptıklarına sus suss yeter...... gece 1 lere kadar muhabbett yaptıgın adamı alıp bunları ona söyleyemezmisin?????............ nerde yanlışş?...
Daha önce beraber çalıştığı ve nefret ettiği ailecek görüştüğümüz insana ben sırf görümcemden dolayı tavır takınmıştım. Simdi onların arasından su sızmıyormuş. Hala inanamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?