görümcemin bebegi

eyluln

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2015
52
5
86
Sozlumun ablası hamile dogum yapicak bebege ceyrek altin mi almaliyim yoksa bebek kunyesi gibi birsey mi gorumcemede bebegede kullanablcgi kıyafet tarzinda hediye alcam fakat bebege ayretten ceyrek altin mi yoksa kunye gibi brsey mi alsam karar veremiyorum sizinde onerilerini bekliyorum

altın al

künye zevklerine uymaz belki

klasik altın yeter

valla benim eltim görümcem k.altın taktı

sen daha nişanlısın

hem hediye hem altın yeterli

altın al

klasik altın yeter

sen daha nişanlısın

Bu cevabın aynısı :)

altın dha mantıklı en azından bozdurur ihtiyacı olduğu zaman harcayabilir ama künye öyle değil

altın al

klasik altın yeter

sen daha nişanlısın

nişanlı da değil sözlü imişsin

çok da fazla bir şey yapma aile yapılarına göre orta karar olsun

göze girmeye çalışıyor yaftası da yeme

Haklisiniz galibaa samimi de degilim ayri sehirlerdeyiz neyden hoslanir bilemem kunye konusunda

nişanlı da değil sözlü imişsin

çok da fazla bir şey yapma aile yapılarına göre orta karar olsun

göze girmeye çalışıyor yaftası da yeme

Evet sozluyum bir yildan oncede nisan dusunmuyoruz tanimiyorum avikcasi onu bilmiyrum hakkimda ne dusunur distan girunuste iyiyiz

10 tane hediye almana gerek yok
altın tak
ya da sadece kıyafet al bebişe. içinden nasıl gelıyorsa onu yap yani. ama sadece 1 i olsun :=)

Evet sozluyum bir yildan oncede nisan dusunmuyoruz tanimiyorum avikcasi onu bilmiyrum hakkimda ne dusunur distan girunuste iyiyiz
Altın alma bence daha sozlusun. Altını ailesi alsın.
Bebeğe kıyafet al derim.

O kadar sıkma kendini nede olsa bi değere geçmiyor canım

Ceyrek al cnm. Kunyeyi ne yapsin kucucuk bebe. Hem ihtiyaclari olursa bozdurabilirler.

Nişanlıyken takmaya gerek var mı bilmiyorum ben olsam sadece kıyafet alırdım

Guzel bir oyuncak al.besige takilan muzikli donen oyuncaklar var ya o tarz bisey al. hem mevzusu gecer. Kiyafet alan cok olur ama oyuncak herkesin aklina gelmez. hoş olur. Kunye çooook. Abarti olur sonra nisanda gorumcen sana ceyrek takar kendini kötü hissedersin.

Ya ayrılırsanız? Elalemin bebeğine altın takmış olacaksın. Bir nişan olmadan etmeden ben altın takmazdım. Güzel kıyafet alırsınız olur biter.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…