Evet maalesefBence ayağınız bakımsız sadece. Herkesin ayak şekli bir değil, şekilden itibaren çirkin denemez bana göre. Ama düzenli pedikür ve kullanıyorsanız temiz bi oje ile bence şık durur.
Dost başa düşman ayağa derdi büyüklerimiz. Ayağınıza laf edenlerin başka derdi mi yok yoksa kusur mu arıyorlar diye düşünürdüm ben olsaydım :))Evet maalesefoje de kesinlikle süreceğim biraz daha güzel görünür sanırım vazgeçmekte istemiyorum ama ne bileyim düğünde bile baya inceliyor insanlar artık
Aynen öyle, kafama takmama sebep oldu şimdi giydiğimde herkes ayağıma bakıyor gibi hissedeceğim kesin. Birde acaba gerçekten kötü görünüyor da iyiliğim için mi söyledi diye de düşündümDost başa düşman ayağa derdi büyüklerimiz. Ayağınıza laf edenlerin başka derdi mi yok yoksa kusur mu arıyorlar diye düşünürdüm ben olsaydım :))
Kesinlikle öyle, bende hiç dikkat etmem incelemem kimsenin ayağını ama bi cesaret giyeceğim sanırım çünkü bulamıyorum istediğim ayakkabıyıBende ayaklarımı beğenmiyorum.Sizinkine benziyor birazAma kimse pek dikkat etmiyor ayaklara.Biz taktiğimiz için herkes bakıyor sanıyoruz.Baska birinde görünce kötü gelmiyor bana mesela.Sizin de kötü durmuyor.
Teşekkür ederimKimsenin ayağını incelemedim ya. Aklıma da gelmedi açıkcası. Nasıl mutluysanız öyle takılın bence
Ucu daha açık tek bantlar da sanki daha çok belli olacak gibi parmaklarım o yüzdenBiraz bakım lazım sadece bir de ayakkabıda bu modeller artık baya demode bence
Çok teşekkür ederimKesinlikle çirkin değil, sadece bakımsız. Pedikür yapıp oje sürerseniz gayet güzel görünür :)
Bende ya. Çirkin görünüyor giyme anlamında dedi sanırım bende o an iyiliğime diyor diye düşündümİnsanların bedenine böyle yorum yapanları anlamıyorum
Görümcenizi sallamayın yani düşünmüş düşünmüş ne b*k atsam diye bunu bulmuş bence bişey yok ayağınızda. Rahatsanız bu ayakkabıyla okey zaten önemli olan sizin mutlu hissetmenizUcu daha açık tek bantlar da sanki daha çok belli olacak gibi parmaklarım o yüzdenbu kalın topuklu baya rahat ettim birde yüksek topuklu lazım bana özel gün için
Çok teşekkür ederim haklısınızGörümcenizi sallamayın yani düşünmüş düşünmüş ne b*k atsam diye bunu bulmuş bence bişey yok ayağınızda. Rahatsanız bu ayakkabıyla okey zaten önemli olan sizin mutlu hissetmeniz
Merhaba çok teşekkür ederım uygulayacağım mutlakaGocmen misiniz? Greek tipi ayaginiz var. Esimin ve oglumun da ikinci parmagi bas parmagindan daha uzun.
Pedikur yaptirmaniz kafi olacaktir. Bir de farkli bir ayakkabi secerseniz gayet hos olur. Ama kesinlikle cirkin degiller.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?