• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görümcemin ameliyat için tedavisi ve sonrasında olanlar...

The Calender

Guru
Kayıtlı Üye
10 Mart 2014
15.311
17.254
298
Aslında her vicdanı olan insan gibi önce vicdanımı dinledim,ben rahatım ,eşimde.....AMA

Görümcem ameliyat olacak,memleketten istanbula yanımıza 9 ay önce yani ben hamileyken ,erken doğum riskim varken gelip,burda bir araştırma hastanesine tedavi için başvurdular 1 ay bu sancılı süreç devam ederken kv ve görümcem bana hiç yardımcı olmadı ,eşimse dört döndü benimle çünkü sıkıntılı bir hamileliğim vardı....bütün tahliller, muayeneler eşim sırf işleri biraz daha erken bitsin diye özelde eşim tarafından yaptırıldıı...Kv de yanına sözde akrabalrından borç aldığı 5 tüm altınla geldi ve 5 tüm altınla geri gitti:)Bunlar için dert edecek vaktim bile olmazken hamileliğim çok sorunluydu çünkü,sözde görümceme şifa bulmak için gelen kv dem 1 bavulla geldi ,alışveriş ,o pazar senin bu pazar benim ,3 bavulla memlekete ameliyat gününü beklemek için döndüler.....Bu sırada eşimin aşırı baş ağrısı nedeniyle gittiği doktordan beyninde kist olduğunu öğrendik ve eşim apar topar ameliyat oldu borç ederek özelde..tekrar gelip 20 gün daha yanımızda kaldılar....gittiler ve ardına rahimde dinlenmediğim ve hiç yatmadığım için açılmam başladı 7 aylık yavrumu biraz daha nasıl içimde tutabilirim deyip çareler aramaya ,ilaçlara devam ettim, ancak 3 hafta daha sabredebildi meleğim.....bu süreç içerisinde eşim de ameliyat olduğu için gelen giden, korkular,yorgunluklar o kabus dolu günleri hatırlamak bile istemiyorum ama anlatmak istediklerim için yazmam lazım....kv kızı için gelmişti ama eşimde ameliyat olunca tekrar geldi, yanımızda sözde yardımcı olmak ve evladının yanında olmak için,
Gelelim meseleye bu zor günleri atlatırken kv min paragözlüğü bu kadar bencil oluşu zaten beni hayrete düşürmştü ama şimdilerde takmış kafayı Ankara da bir prof ameliyatı yapsın(Ameliyat 30 milyara malolacak)....veeee eşim akıllısıda kredi çekerek ben öderim demiş....evet kardeş candır bende olsam söylerim ama 2 kaynım var ,kv demin altında 30 milyarlık araba ,görümceme bağlı engelli maaşı,emekli kp ve benim eşim,saf ve şapşal eşim yine sahnede....kv demde telde bana ağlamaklı ben yapamam ancak kendimize yeteriz olmazki deyip sızlanmasına şimdi anlam veriyorum...........
AMAsı vallahi şiştim içimdekileri dökmek rahatlamak istiyorum....varmı böyle kraldan çok kralcı eşi olan:(

Evli değilim ama okurken kanım dondu neredeyse cok uzuldum size ve yaşadıklarınıza her sey ust uste gelmiş o kaynananıza diyecek cok laf var ama beddua etmek istemiyorum cuma vaktı ona Allahından bulsun inşallah gani gani. Evet kardeş candır ama bir tek sizin eşiniz mi var hayır bence onların yaptıgı resmen sizi eşinizi kullanmak eşinizle konusunca belkı aranız bozulur bılmıyorum eşinizin tavırlarını. Ben olsam direk kaynanam gorumcem ıle konusurdum boyle boyle durumlar yasadıklarımız ortada herkes yardım etsın bızde ustumuze dusenı yaparız derdım esıme yuklenıp vızdan yaptırmayın dıye bıraz agır da olsa konusurdum bune demek ya bence bır seyler yapın .

Çocuğunuz iyi mi şuan. Yani kv ve kp de para olunca eşinizin vermesi tabiki olmaz. Sonuçta onunda evi var geçindirmesi gerekn bi ailesi var. Olmada paraları tamam da

Çocuğunuz iyi mi şuan. Yani kv ve kp de para olunca eşinizin vermesi tabiki olmaz. Sonuçta onunda evi var geçindirmesi gerekn bi ailesi var. Olmada paraları tamam da
bebeğim 2400 doğdu şu an Maşallah 8,5 kilo ve 6,5 aylık sağlığında çok şükür sorun yok....

Evli değilim ama okurken kanım dondu neredeyse cok uzuldum size ve yaşadıklarınıza her sey ust uste gelmiş o kaynananıza diyecek cok laf var ama beddua etmek istemiyorum cuma vaktı ona Allahından bulsun inşallah gani gani. Evet kardeş candır ama bir tek sizin eşiniz mi var hayır bence onların yaptıgı resmen sizi eşinizi kullanmak eşinizle konusunca belkı aranız bozulur bılmıyorum eşinizin tavırlarını. Ben olsam direk kaynanam gorumcem ıle konusurdum boyle boyle durumlar yasadıklarımız ortada herkes yardım etsın bızde ustumuze dusenı yaparız derdım esıme yuklenıp vızdan yaptırmayın dıye bıraz agır da olsa konusurdum bune demek ya bence bır seyler yapın .
eşimle konuştum kırmadan bize ne yaptılar diyede sonuna ekledim....kv benimle konuşurken alttan alttan meğersem bana kapı aralıyormuş salak gibi hissettim duyunca kendimi....ve demiştim zaten emanetlerim var verebiliriz herkes yardımcı olsun diye ama kv dede çıt kesildi sesi hemen....meğer eşim yapacağını söylediği içinmiş şimdi anlıyorum...

bebeğim 2400 doğdu şu an Maşallah 8,5 kilo ve 6,5 aylık sağlığında çok şükür sorun yok....
Öncelikle tüm yaşadıklarınıza rağmen hem eşinin hem bebeğinin sağlıklı olması dünyalara bedel.Sırf bunun için bile olsa hiç bir şey için üzülme.
ancak kvaldenin yaptığı terbiyesizlik. Altındaki arabayı satıp kızının ameliyatını yaptırması lazım, bu oğlanlara parazit olma sevdası nedir ya?

Eşinizde hata tabi bir kere demiş yaparım diye onlarda maşallah hiç düşüncesiz insanlar yapan çıktı ya hemen yıksınlar üstüne ay ne kadar iğrenç düşünce öyle onlarınkı bence siz susmayın eşimin kardeşi yardım ederım yaparım demiş olabilr ama onun rızkı benımde deyın aynı zamanda bız bu yuku tek alamayız esımde yaparım dedı dıye gerı donemez belkı ama sızde bıze atmayın butun yuku herkes tasın altına koysun elını deyın yanı sızınde esınız kadar soz hakkınız var buna emın olun o kadar demişiniz bunlarıda deyın onlarda artık başlasın paramı bırıktırıyor napıyorsa kesınlıkle tek sıze yuklenmesın bu olay sonu gelmez valla.

Öncelikle tüm yaşadıklarınıza rağmen hem eşinin hem bebeğinin sağlıklı olması dünyalara bedel.Sırf bunun için bile olsa hiç bir şey için üzülme.
ancak kvaldenin yaptığı terbiyesizlik. Altındaki arabayı satıp kızının ameliyatını yaptırması lazım, bu oğlanlara parazit olma sevdası nedir ya?
işin kötüsü benimki de annesine zaafı olan bir erkek.....yani çok karmaşık duygular içindeyim bir yanım boşver diyor diğer yanım aptal yerine konmak ve kullanılmaya karşı çıkıyor...

işin kötüsü benimki de annesine zaafı olan bir erkek.....yani çok karmaşık duygular içindeyim bir yanım boşver diyor diğer yanım aptal yerine konmak ve kullanılmaya karşı çıkıyor...
Öncelikle annesine zaafı olmayan erkek yoktur. al birini vur ötekine.
Bunu mesele etme ancak 30 bin çok ciddi bir rakam. Neden siz veresiniz ki? Kaldı ki bu bir tek eşinin kararı olamaz, eğer evliyse senin de rızanı alması lazım.
Konuştunuz mu bu konuyu?

Eşinizde hata tabi bir kere demiş yaparım diye onlarda maşallah hiç düşüncesiz insanlar yapan çıktı ya hemen yıksınlar üstüne ay ne kadar iğrenç düşünce öyle onlarınkı bence siz susmayın eşimin kardeşi yardım ederım yaparım demiş olabilr ama onun rızkı benımde deyın aynı zamanda bız bu yuku tek alamayız esımde yaparım dedı dıye gerı donemez belkı ama sızde bıze atmayın butun yuku herkes tasın altına koysun elını deyın yanı sızınde esınız kadar soz hakkınız var buna emın olun o kadar demişiniz bunlarıda deyın onlarda artık başlasın paramı bırıktırıyor napıyorsa kesınlıkle tek sıze yuklenmesın bu olay sonu gelmez valla.
eltimle konuştum ve kv o gün bugündür benden duyacaklarını bildiği için aramıyor son bir haftadır yani...eltime de vicdan meselesi dedim eğer bu kızın 3 kardeşi birde anne babası varkken biz kredi çekip yaparsak herkesin vicdanına bırakıyorum dedim...eltim boşboğazdır kaynımla konuşurken kaynım söylemiş eşimin kredi çekip yapacağını eltimde polyanna 23 izin verirmiki demiş ,kaynımda onun boynunamı düşmüş demiş,bunu söyleyince şalterlerim attı ve dedim benim boynuma değil ama onunkine düşmüş dedim....şimdilerde herkes sessiz bir baktım pc ekranında doktorun iletişim teli eşimde sözde indirim için aratacakmış birilerine bende yedim....

Öncelikle annesine zaafı olmayan erkek yoktur. al birini vur ötekine.
Bunu mesele etme ancak 30 bin çok ciddi bir rakam. Neden siz veresiniz ki? Kaldı ki bu bir tek eşinin kararı olamaz, eğer evliyse senin de rızanı alması lazım.
Konuştunuz mu bu konuyu?
bana ben çekerim demedim diyor ama dediğine adım gibi eminim ,sonra lafı çeviriyor küçük kaynım bizimle kaldığı için demişki payıma ne düşerse veririm ben diye,bunları söyleyip beni sakinleştiriyor aklınca ...ne olacak zaman gösterecek ama kv ye resti çekeceğim bu gidişle....

bana ben çekerim demedim diyor ama dediğine adım gibi eminim ,sonra lafı çeviriyor küçük kaynım bizimle kaldığı için demişki payıma ne düşerse veririm ben diye,bunları söyleyip beni sakinleştiriyor aklınca ...ne olacak zaman gösterecek ama kv ye resti çekeceğim bu gidişle....
ay kaynın neden sizinle kalıyor ki?
Ne kadar fedakarlık yapmışsın.
Buna rağmen kıymeti de olmaz ya cidden.
Malları falan varsa hak falan demişsin ya satsınlar yapsınlar.

eltimle konuştum ve kv o gün bugündür benden duyacaklarını bildiği için aramıyor son bir haftadır yani...eltime de vicdan meselesi dedim eğer bu kızın 3 kardeşi birde anne babası varkken biz kredi çekip yaparsak herkesin vicdanına bırakıyorum dedim...eltim boşboğazdır kaynımla konuşurken kaynım söylemiş eşimin kredi çekip yapacağını eltimde polyanna 23 izin verirmiki demiş ,kaynımda onun boynunamı düşmüş demiş,bunu söyleyince şalterlerim attı ve dedim benim boynuma değil ama onunkine düşmüş dedim....şimdilerde herkes sessiz bir baktım pc ekranında doktorun iletişim teli eşimde sözde indirim için aratacakmış birilerine bende yedim....

sizi tebrik ederim alttan kalmadıgınız ıcın boyle devam edın ama sessız dıye ortalıgı sızde susmayın arayın gıdın konusun tekrar tekrar inşallah keriz durumuna düşmezsiniz

ay kaynın neden sizinle kalıyor ki?
Ne kadar fedakarlık yapmışsın.
Buna rağmen kıymeti de olmaz ya cidden.
Malları falan varsa hak falan demişsin ya satsınlar yapsınlar.
işte o da ayrı ama burada kimsesi yok eşimin de gönlü tek yaşamasından yana değil kaynımın.....fazla merhametliyiz zaten ortada değilmi....elini verip kolunu kaptırma meselesi hep bizden hep bizden artık benimde canıma tak dedi ama eşime değil ailesine tepki vereceğim daha çok.....

Back