Görümcemin abisine beni şikayet etmesi

Cidden çok mu önemsiz böyle şeyler ? Beni çok etkiliyor huzursuz ve aksi oluyorum. Birileri izin günlerimi nereye gittiğimin hesabını soruyor. Kahvaltı hazirlicaksın diye emir veriyor. Sonuç aynı yere çıksada farklı olay ve mevzular yaşıyorum ve bazen normal durumlarda bile yeter artık demek istiyorum. Bunu dememek içinde konu açıp soruyorum. Siz bu stresi bilemezsiniz. Ağliyordum hergün işe gideyim diye. İzin günüm gelmesin nolur yine bişey çıkıcak sormicaklar bana nereye düştüm Allahım kurtar diyordum. Yaptığımız yediğimiz herşeye yorum yapıyordu görümcem saçlarımı yoluyordum. Şuan daha iyi de olsam bu seferde koymuş olduğum mesafe şikayet ediliyor.

Sen doğru olanı yapmışsın. Böyle böyle alışacaklar.

Aslında yaptıklarına şaşırmamaya başlamıştım ama kalkıpta abisine beni sorması hesap sorması pes dedirtti. 6 yıllık görümceyim böyle bişey görmedim.

Canım nasıl isterse öyle yapıyorum ama sürekli laf söylüyorlar bu normal mi ? Yorgun oluyorum eve çıkıyorum neden durmuyorsunuz diyor yemeye çağırıyorum bi kaç hafta geçsin neden çağırmıyorsun diyorlar arıyorum sonraki hafta neden aramıyorsun diyorlar casus gibi giden kanarya mıydı diye abiye sormakta nedir cidden açık aramamak mı bu ? Ben evde oturcam diyip dışarıda çıkabilirim misafirim gelcek diyip iptal edebilirim evimden onlara ne ? Sürekli onlarla olayım istiyorlar benimde bir ailem vae.

Abisiyle konuşmalarına girmek degil bu,ama abisi sana ilgi gösterdi diye ölecek mi diye dalga geçiyorsa buna da girilir kusura bakma.Çok aşırı sessizsin bu mesafe degil, pasifize etmişler sindirmişler seni..ilerde biriktirip biriktirip patlarsın böylesi daha kötü olur.Kayinvaliden öküz bizi bekle diyince eşine yavaştan onları duymayacağı şekilde desene aşkım sana nasıl konusuyorlar böyle diye.Ilerde çocuğun olsa babasına öküz denilen bir ortamda çocuğun kimbilir nasil yetişir Allah korusun.Çok sinir bozucu...İyi böyle bir ailede bu çocuk onlara benzememiş.Ayrica evet bunlar seni takip ediyor acik arıyor sürekli takip edilmek insani boğar sıkar..Allah yardımcin olsun çok kötü bir aileye düşmüşsün senin tek problemin aile apartmanı olması degil bunlar uzak da olsa sana kök söktürürler ne kadar esin yeri gelince savunsa da senin soyleyemediklerin icinde biriktirdiklerin seni çok yıpratır

Sen doğru olanı yapmışsın. Böyle böyle alışacaklar.
İnanın o kadar çok samimiyim ve sıcak kanlıyımdır ki bu zamana kadar kimseye sesimi yükseltmemişimdir. Bende isterim onlarla otururum çay içerim çağırırım ama bunu isteyerek yapmam gerek sabahın 10 unda her izin günümde part çalışıyorken hadi gel x gelcek. Sonraki izin günümdede. Psikolojim bozuldu. Uyuyordum anne dedim anlamadı. Ne yapmalıydım ? Bi kere hadi meyse bayadır gitmiyorm dedim gittim 3 saattlik yolla misafirliğe götürdü. Bir de üstüne uğrasaydı diye muhabbet yapılmasına çok geriliyorum.

İşte yolundan dönmeyip kararlı olacaksın. Başka yolu yok.

Haklısın uzaktaykende aynılar. Bi kere gidince aramadım diye anneme şikayet etmiş aramadı beni diye. Anlamıyorum ya anlamıyorum neden böyleler ? Benden ne istiyorlar ? Ben öyle sesini çıkartan biri değilim yani kalkıpta ailesiyle aralarında muhabbete karışmadım ama keşke karışssaymışım. Eşim onların tam tersidir o yüzden eşime hep laf ederler. Çok yıpratıcı tabi ama annen nasıl konuşuyor dediğimde öylesne ya şaka der erkekler böyle değil midir? Hiç unutmam kaynanam bi kere karsını savunan bi akrabası için oğlum gibi değildir o salaktır karısına laf söyletmez dedi. Laf söylemesi hoşuna mı gidiyor yani ne çirkin ya. Eşimede kızamıyorum sorar bana herşeyi bardağı makineye koy dediğimde güler kızma tamam der. Narindir kırmak istemiyorum. Takip edilmek canımı sıkıyor ister izinliyimdir ister değilim kesin benim adıma plan yaptılar kanarya çalışcak dediler beni sürükleyemediler ondan sinirleri.

E tamam işte bu gibi imalar konuşmalar üzerine sizde tepkinizi koyun.. Mesela görümcenize "kanarya nerde çalışıyor mu diye abine soracağına çok merak ediyorsanız bana sorabilirsiniz" deyin

Ya da size gidip gelme konusunda baskı ya da imalar birşeyler yaparlarsa "yeterince görüşüyoruz bana bu kadarı kafi bazen yalnız kalmak istiyorum" diyebilirsiniz.. Tartışmadan gayet rahat ve güleç tabela bunu yaparsanız hem sinir olacaklar hem de sizi suçlayamayacaklar

Benim demek istediğim boş yere kafanızı meşgul ediyorsunuz.. Lafınınızı tatlı tatlı iliştirip canınız ne istiyorsa o şekilde devam edin

Çok teşekkür ederim sağolun mesajları gördüğümü bilsin istemiyorum karıştımış konumuna düşmek istemem ama bana sorun bana sorsanız daha uygun diyeceğim umarım akşam söylerler yüzüme.
Sakin kalmalıyım sanırım sakince benimde işlerim oluyor demeliyim zamanla alışırım inşallaj

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…