• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

görümcemi anlayamıyorum?

yaaaa ben bole bı kadın gormedım yuh artık ya elımde olsa evıre cevıre doverım acıkcası benım hıc gorumcem yok ama ben gorumceyım yengemın ne etlısıne ne sutlusune karısırım yaaa ne evıne ne kocasına ne de cocuklarına abım bana bıraz fazla duskundur ılk evlendıgı yıllarda yengem bıraz kıskanclık tırıplerıne gırdı hatta mesafelı bıle durdu yengem aynı zamanda halamın kızı baktı bızden bırsey yok sımdı cok ıyıyz gıderız hem bana hem kocama delı gıbı hızmet eder hemde bende sekız dokuz yas buyuk yaaa ınan senın gorumcenı anlamadım sorunları var bence bırde esınız galıba rahım kokan erkekler sınıfına gırıyor hala annesı ıle ablasının etegının altından cıkmıyor en buyuk hata esınızde benceeee

kendi kızıyla sürekli kıyaslıyor.biz yemek yerken bile gözünü bizden alamıyor.sürekli oğlumun hasta olup olmadığını soruyor?azıcık öksürsün hasta mı?yada yaz aylarıda isilik mi olmuş bu vb. bi sürü şey söylüyo.kendi çocuğunun üstüne başına bakmıyo benimkini soymaya yada giydirmeye kalkıyo.çocuğa doydum ben yeter diyip oğlumun yakasını da bırakmıyor???

hasta bu kadın deli...

ben halayım ve yeğenlerime benim gösterdiğim gibi onlarında ilgi görmesini istememin nesi yanlış.sizin teorinize göre bende kötü görümceyim,kötü halayım.neden sizinkiler kötü diye bizimkilerin de kötü olacağını düşünüyorsunuz.:34:

üstünkörü okumuşsunuz. cevap vermeyecektim ama vereyim: yorumumda gayet açık yazdığım gibi, bir insanın sadece hala ya da sadece babanne olmasının hiçbir şey ifade etmediğini; aksine, bir insanın isterse üvey anneanne isterse yenge olsun, kişiliği iyi olduktan, içten olduktan sonra çok daha yakın olabileceğini söylemek istedim ve de söyledim. sizin çocuklarınızın hala sevgisinden mahrum kalıp kalmaması beni inanın uzaktan yakından ilgilendirmez. kurduğum cümleler ve verdiğim örneklerden tüm halalar ve görümcelerin kötü oldukları sonucunu çıkartan "mantığınız"a ise, yapacak yorum, söyleyecek söz bulamıyorum.

ben insanların her zaman niyetleri, düşüncelilikleri ve düşüncesizliklerine göre değerlendirilmeleri gerektiğini düşünüyorum,akrabalık ilişkisinden dolayı aldıkları ada göre değil. çünkü iyiniyetli olmak çok büyük bir lüks, çok büyük bir artı değil. iyiniyetli olmak her insanda zaten olması gereken bir özellik. birbirleriyle yüzgöz oldukları halde ilişkilerini sürdürmekte ısrar eden, hayatlarında hep bir şeylerden şikayet edip, hiçbir şeyi değiştirmeye cesareti olmayan, kendi rahatsız oldukları şeyleri başkalarına yapmaktan çekinmeyen ama yine de başkalarını yargılayabilen insanlarla aynı dili hiçbir zaman konuşmadım. konuştuğum dil itibarıyla da tüm yorumlarımın tutarlılık içerdiğini görebilirsiniz.

sen bukadar çocuğunun üstüne düştüğün için seni sinir etmek için yapıyorlar görmezden gel boşver eğer gripseler de söyle yeni atlattık tekrarlamasın falan de al çocuğunu zaten kendini bilen insan böğle şeyler yapmaz

Aaa bi de içimden geldi,bi olay daha anlatayım. Kocamın ablası düğüne 1 hafta kala bi olay çıkardı ki sormayın :)) .Benim ikiz kardeşim var, gelin arabasına onunla ,eşimin en yakın arkadaşı binsin diye karar aldık eşimle. İşte düğüne 1 hafta var,onlarda yan daire oturuyolar.Ben de evi düzenlemeye geldim,sonra onlara geçtik, balkona.Babası geldi, dedi ki, seni kuaförden aldıktan sonra sen artık bizim kızımız oluyosun, ailenle bi bağın kalmıyo. :27: Gelin arabasına da benim kızımla ( eşimin ablası ) ,teyzesi binicek,senin kardeşin binemez. :27: Ben de hemen cevabını verdim, ben annemin kızıyım, kusura bakma.Ayrıca benim kardeşim binicek gelin arabasına dedim. Evet kardeşim bindi ama o şeytan ablası da bindi. Sonra gidip babası ,eşimin ablasına demiş, berrakada beni dövücekti nerdeyse diye .Allah'tan eşim yanımdaydı da,öyle bişey olmadığını gördü.Ben yaşlı adama ne diye el kaldırayım. Töbee töbeee..Tabi ben bu olaydan sonra görüşmedim kendisiyle,düğünde geldi dansa kaldırdı beni ,özür diledi adam. Bi de dedi ki beni hep kızımla teyzesi doldurdu.Ben yoksa adet falan bilmiyorum . Öyleeeeeeee şeytan bi kadın.Allah benden ve ailemden uzak etsin.Aminnnnnnnnnnnnn :))) . Bana yaşattıklarının bin kat beterini yaşasın diye de beddua ediyorum. Midem bulandı aklıma geldiği için :) . O yüzden boşverin, halası yok diye üzülmeyin. Hepsi için genelleme yapamam tabi ki. Ama benimkisi şeytanın ta kendisiydi.

üstünkörü okumuşsunuz. cevap vermeyecektim ama vereyim: yorumumda gayet açık yazdığım gibi, bir insanın sadece hala ya da sadece babanne olmasının hiçbir şey ifade etmediğini; aksine, bir insanın isterse üvey anneanne isterse yenge olsun, kişiliği iyi olduktan, içten olduktan sonra çok daha yakın olabileceğini söylemek istedim ve de söyledim. sizin çocuklarınızın hala sevgisinden mahrum kalıp kalmaması beni inanın uzaktan yakından ilgilendirmez. kurduğum cümleler ve verdiğim örneklerden tüm halalar ve görümcelerin kötü oldukları sonucunu çıkartan "mantığınız"a ise, yapacak yorum, söyleyecek söz bulamıyorum.

ben insanların her zaman niyetleri, düşüncelilikleri ve düşüncesizliklerine göre değerlendirilmeleri gerektiğini düşünüyorum,akrabalık ilişkisinden dolayı aldıkları ada göre değil. çünkü iyiniyetli olmak çok büyük bir lüks, çok büyük bir artı değil. iyiniyetli olmak her insanda zaten olması gereken bir özellik. birbirleriyle yüzgöz oldukları halde ilişkilerini sürdürmekte ısrar eden, hayatlarında hep bir şeylerden şikayet edip, hiçbir şeyi değiştirmeye cesareti olmayan, kendi rahatsız oldukları şeyleri başkalarına yapmaktan çekinmeyen ama yine de başkalarını yargılayabilen insanlarla aynı dili hiçbir zaman konuşmadım. konuştuğum dil itibarıyla da tüm yorumlarımın tutarlılık içerdiğini görebilirsiniz.

düşüncelerimi yansıtmışsın arkadaşım sağol..

Back
X