- 11 Haziran 2012
- 480
- 318
- 83
- Konu Sahibi milakajunino
-
Merhaba konuyu yanlış yere mi açtım bilmiyorum.Bana yardımcı olursan sevinirim .Görümceme ne alayım diye sorcam ne bilelim diceksiniz belki Şöyle sorayım 34 yaşında boşanmış iyi yürekli görümcem.Benim doğum günümde tatil sürprizi yapmış yılbaşlarını atlamayan biri.Şimdi size alınacak olsaydı neyle mutlu olabilirdiniz 100 tl civarı olabilir.İlginç güzel hatırası olan birşey .
ALTIN EDİYELİK KOLYE ALABİLİRSİN
BANA ALINSA SEİNİRDİM. UCUZ YOLLU BİŞİ
Bence böyle gorumcelerin nesli tukenmesin diye karantina altina alinmali.
Kendilerinden bol bol klonlanmali.
Bence gorumcene kk olarak bir madalya takmaliyiz. Hediye babinda....
BNCE OLMAZ BÜTÇENİZ O KADARINA YETİYOR OLMAI 20 TL DAHA VARSA KATARSIN 120 TL YE GÜZEL KOLYELER VAR. BENDE GÖRÜMCEMİ ÇOK SEVERİM GENELDE ONA DEĞİL ÇOCUKLARA ALABİLİYORUM HEDİYE AMA OLSUNBasit olmaz değil mi küçük ya :) Gerçi sonuçta altın
Sitenin yeni halinden dolayi alintiyida yanlis yaptim galiba:)bulundugunuz yerde eglenceli guzel bir gun gecirebilirsiniz beraber.ya da şik bir ayakkabi canta :)ya da gumus takimlar olabilir kolye kupe yada kunye yuzuk vs 100lira civarinda bulabilirsiniz.
BNCE OLMAZ BÜTÇENİZ O KADARINA YETİYOR OLMAI 20 TL DAHA VARSA KATARSIN 120 TL YE GÜZEL KOLYELER VAR. BENDE GÖRÜMCEMİ ÇOK SEVERİM GENELDE ONA DEĞİL ÇOCUKLARA ALABİLİYORUM HEDİYE AMA OLSUN
KESINLIKLE gorumcen büyük insan şüphen olmasin :)Ay cevabına bayıldım.Görümceme söyleyim bari ne erdemli hatunmuş :)))
KESINLIKLE gorumcen büyük insan şüphen olmasin :)
Kendisine 2 elle bile degil 4 elle saril ahtapot gibi yapis sıkı sıkı tut sakin birakma kapıp götürurler acimazlar valla :)
SÇMA NEDEN OLSUN ARANIZ İYİ İSE BAKSANA ABLA ÇOK GÜZEL SENCEDE ÖYLEMİ FALAN DİYEBİLİRSİN.....
Herkes mi öyle sanıyordun ?????Bak şimdi daha çok değerini biliyorum.Ben de herkes öyle sanıyorum sıradanmış gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?