Görümceme doğum gunu hediyesi ??

milakajunino

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2012
480
318
83
Merhaba konuyu yanlış yere mi açtım bilmiyorum.Bana yardımcı olursan sevinirim .Görümceme ne alayım diye sorcam ne bilelim diceksiniz belki Şöyle sorayım 34 yaşında boşanmış iyi yürekli görümcem.Benim doğum günümde tatil sürprizi yapmış yılbaşlarını atlamayan biri.Şimdi size alınacak olsaydı neyle mutlu olabilirdiniz 100 tl civarı olabilir.İlginç güzel hatırası olan birşey .

Sitenin yeni halinden dolayi alintiyida yanlis yaptim galiba:)bulundugunuz yerde eglenceli guzel bir gun gecirebilirsiniz beraber.ya da şik bir ayakkabi canta :)ya da gumus takimlar olabilir kolye kupe yada kunye yuzuk vs 100lira civarinda bulabilirsiniz.

Canım ya çok güzel olurdu eğlenmek O istanbulda ben Mardindeyim :)) Gümüş aldım bi kaç ay önce malum mardinin gümüşü telkarisi güzeldir.

BNCE OLMAZ BÜTÇENİZ O KADARINA YETİYOR OLMAI 20 TL DAHA VARSA KATARSIN 120 TL YE GÜZEL KOLYELER VAR. BENDE GÖRÜMCEMİ ÇOK SEVERİM GENELDE ONA DEĞİL ÇOCUKLARA ALABİLİYORUM HEDİYE AMA OLSUN

Haklısın canım bi kolye bir de elbise kaldı aklımda şık bir elbise de alınabilir heralde .elbisenin fotosunu atsam beendinmi diye saçma mı olur?

Bak şimdi daha çok değerini biliyorum.Ben de herkes öyle sanıyorum sıradanmış gibi
Herkes mi öyle sanıyordun ?????
Sana kendi gorumcemden kisa bir örnek:
Benimle yasit bekar ev kizi gorumcem.
Esimi arar o gelininize terbiyesini bildirin der.
Esimin tum akrabalarina arkamdan konusur ne lensimi birakir ne de saclarimin citcit oldugunu. Calistigim için sesim cok cikiyormus.
Evlerine gideriz aramiz 4 saat yol. hosgeldin acmisin diye bile sormadi kavga ettiler esimle. Konusmuyorlar .
Daha ne anlatayim.
Dogumgununde sac duzlestiricisi almistim begenmedi. Begenmedigini gorunce kv me dedim ki anne neden surati dustu. Kv nin cevabi sanki bize tüm istanbul u mu aldin :)
Kiymetini bil derim

Üzüldüm canım. Ama şunu söylemeyi unuttum Kv Kp uzun zamandır vefat etmiş tanışmıyorduk.Görümcemin davranışlarının sebebi o olabilir.Teyzeleri var anne diyor teyzelerine ama onlarda kv gibi davranmıyolar çok iyiler yemek yapar tencereyle gönderirler çalışyorum diye

isimli kolyeler cok hoş olur.
yada beraber cekildiginiz resmi puzzle yaptırın.
evinizde güzel bi süpriz hazırlayın. pastalı falanlı.

Kolye ve çiçek sanırım iyidir.Hepinize çok teşekkür ederim ilgiyle cevapladınız.Bana bilmediğim bazı şeyleri öğrettiniz.Değerli insanlara hakettikleri değeri vermek lazımmış.:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…