• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

görümcemden sıkıntım var :(

bence cvp verme onu önemsemediğini belli et,, kayınvalidenin adil bi insan olduğunu yazmışsın böyleyse zaten haklı taraf hep sen olursun ama kendini de ezdirme tabi

hatasının acısını sizden çıkarmak istiyor
mesafeyi korumaya içli dışlı olmamaya özen gösterin
boşverin duymazdan gelin zaten kayınvalideniz farkına varmış yakında nişanlınızda farkına varır size gerek kalmadan uyarırlar
dua edin k.valideniz insaflıymış

belli ki görümcen kendi yaşayamadıklarını sen yaşıyorsun diye kıskançlık yapıyor hiç umursama canım duymazdan görmezden gel ters cevap verme görümcen belki zamanla seni tanıdıkça sever bu saçma tavırlarını da bir kenara bırakır:31:bırakmazsa da araya mesafe koyarsın olur biter:31:

şimdi bi fasıl da düğün zamanı geldiğinde yapar öyle

karakter meselesi bazı insanlar böyle ne yazık ki onlardan biri de sana denk gelmiş işin zor ama şu açıdan şanslısın kendi annesi olan bitenin farkında daha sen bile farketmeden almış karşısına konuşmuş

sen de tınlama onun dediklerini kendi mutluluğuna bak
senden karşılık bulamayınca keser belki
evlenince de devam ederse mesafeli olursun

merhaba durumuzu okudum.... sızede uzuldum böyle yanlış anlaşıldıgınıza ,gorumcenızede...
bazen acıyarak bakmak gerek , onun böyle davranmasını anlamak ıcın..
bnce sizde öyle yapın ...
cok yazık 18 yasında evlenmış senelerce kayınvaldesının evınde yasamıs onca sorun yasamış ıstedıgı ımrendıgı seylerı baskasında gorup ozenmis iç geçirmiş... (kı arada bunun lafını annesıne yapması bile bence cok normal birşey )ıster ıstemez anne banada ufak tefek seyler alın özendıgım seylerı banada alına getırmış olayı...(acıkça alın demek ıstemesede)
insanoğluyuz sonucta ben kımseyı kıskanmadım kımseye ımrenmedım kımseye özenmedım aklımdan hıc oyle bırsey gecmedı dıyen ınsan yoktur sanırım aramızda...varsa ne mutlu...ben böyle dusunuyorum sakın sıze hakvermıyorum olarak algılamayın haklısınız bnde aynı şeyı yaşasam uzulurum ama ben olsam ona da uzulurum ona ufak tefek şeyler yaparak guzel zaman gecırerek bu hasetlıgını durdurmaya çalışırım...

Son düzenleme:
merhaba durumuzu okudum.... sızede uzuldum böyle yanlış anlaşıldıgınıza ,gorumcenızede...
bazen acıyarak bakmak gerek , onun böyle davranmasını anlamak ıcın..
bnce sizde öyle yapın ...
cok yazık 18 yasında evlenmış senelerce kayınvaldesının evınde yasamıs onca sorun yasamış ıstedıgı ımrendıgı seylerı baskasında gorup ozenmis iç geçirmiş... (kı arada bunun lafını annesıne yapması bile bence cok normal birşey )ıster ıstemez anne banada ufak tefek seyler alın özendıgım seylerı banada alına getırmış olayı...(acıkça alın demek ıstemesede)
insanoğluyuz sonucta ben kımseyı kıskanmadım kımseye ımrenmedım kımseye özenmedım aklımdan hıc oyle bırsey gecmedı dıyen ınsan yoktur sanırım aramızda...varsa ne mutlu...ben böyle dusunuyorum sakın sıze hakvermıyorum olarak algılamayın haklısınız bnde aynı şeyı yaşasam uzulurum ama ben olsam ona da uzulurum ona ufak tefek şeyler yaparak guzel zaman gecırerek bu hasetlıgını durdurmaya çalışırım...

hasetliğini durdurmak kendisinin elinde. k. validem ve k.pederim bildiğim kadarıyla evini ayırır ayırmaz eşyasına falan katkıda bulunmuşlar. dediğim gibi k.validem çok adil bir kadın. kız evlat, erkek evlat ayrımı yapmadan üç evladına da aynı miktar parayı vermiş. ne diyim valla canım allah görümcemin içine de huzur versin :( farklı şehirlerdeyiz. özellikle nişandan sonra bana olan tavırları çok tuhaflaştı. bazen k.validemi arıyorum orda olduğunda telefonu görümcem açıyor ve merhaba ben zeynep der demez hemen anneeeeeeeeeeee gelin hanım diyor alayla :( hal hatır soracakken lafım boğazımda kalıyor. sürekli bir itme modunda, iletişime kapalı bir kadın. benden de epey büyük. takmamaya çalışıyorum ama insanım yani kırılıyorum. inşallah ben de aldırmamayı başarırım.tşk ederim yorumuna canım ;)

bence cvp verme onu önemsemediğini belli et,, kayınvalidenin adil bi insan olduğunu yazmışsın böyleyse zaten haklı taraf hep sen olursun ama kendini de ezdirme tabi

canım cevap vermiyorum. benim haklı, onun haksız olması durumu değiştirmiyor ki:( bir araya gelindiğinde güzel güzel sohbet etmek, huzurla oturmak varken gerginlik olması çok üzücü. benim canımı sıkan bu.

Hiç kıskanmasın vallahi. Kaçmasaymış ailesinin rızasını alsaymış oda böyler şeylerle evlenseymiş. senin yapabilceğin birşey yok duanoku yeter. kıskançlık çok kötüdür nazar değer allah korusu. Bırak ne derse desn naparsa yapsın siz mutlu ol boooşşşşşşverrrrrr :):16::16::16:

hasetliğini durdurmak kendisinin elinde. k. validem ve k.pederim bildiğim kadarıyla evini ayırır ayırmaz eşyasına falan katkıda bulunmuşlar. dediğim gibi k.validem çok adil bir kadın. kız evlat, erkek evlat ayrımı yapmadan üç evladına da aynı miktar parayı vermiş. ne diyim valla canım allah görümcemin içine de huzur versin :( farklı şehirlerdeyiz. özellikle nişandan sonra bana olan tavırları çok tuhaflaştı. bazen k.validemi arıyorum orda olduğunda telefonu görümcem açıyor ve merhaba ben zeynep der demez hemen anneeeeeeeeeeee gelin hanım diyor alayla :( hal hatır soracakken lafım boğazımda kalıyor. sürekli bir itme modunda, iletişime kapalı bir kadın. benden de epey büyük. takmamaya çalışıyorum ama insanım yani kırılıyorum. inşallah ben de aldırmamayı başarırım.tşk ederim yorumuna canım ;)

ukalaca davranışlar:19:
resmen kıskanç ,senden de büyükmüş, kaç yaşında bu görümcek?:15:

Hiç kıskanmasın vallahi. Kaçmasaymış ailesinin rızasını alsaymış oda böyler şeylerle evlenseymiş. senin yapabilceğin birşey yok duanoku yeter. kıskançlık çok kötüdür nazar değer allah korusu. Bırak ne derse desn naparsa yapsın siz mutlu ol boooşşşşşşverrrrrr :):16::16::16:

hani imrenebilir, özenebilir ama sürekli rencide etmeye çalışması hiç hoş olmuyor :(

görme duyma bence canım.

kayınvalıdenle kayınpederinle en önemlisi eşinle çok iyisin...
oyuzden görümce görmiyim ömrümce de ve boşver..:9::9:

güldüm yaa allah da sizi güldürsün :)))

Allah hepiciğimizi güldürsün canım :):)

sen boşver takma kafana toplum içinde sevıyenı düşürme çok ileri giderse de kımse yokken sırala lafları...yerini bilsin herkes. o da o yasta evlenmıyeydı bızahmet allah allah sankı sen zorladın. delinin zoruna bakk:19::19::19:

ben bu cvbı yzarken senle akran yada ufak dıe dusunmuştum yanılmışım ..Allah ınsallah gorumcenede sanada huzurlu nkapılar acsın..yaptıgı cocukluk ve cok buyuk ayıp daha olgunlaşamamış demekki....bosver sen takma her atılan adımda seytan bazen böyle araya girebılıyor..duymamızlıktan gel takma ...oda zamanla senn ıyı nıyetını anlar belkıde en yakının olur gorumcen nerden bılınır?umarım herşy yoluna girer ...attıgın adımın hayırlı olması dılegıyle sağlıckla kalın

Kayınvaliden senden yana olduktan sonra hiç sorun yok,onların bunu görüyor olması sana yeter ..sen hiç sesini çıkarma ,haklı iken haksız olma canım...

ay kustah resmen ya kendiside 18inde acele edip evlenmeseymis en iyisine gitseymis allah allah senin sucun ne
hic yoktan allah korusun nisanlinla arani bozacak

nekadar fitne fesat insanlar var ya :S
canim gormezden gel hic umursama bulasma zaten leke birisi oldugu belli

geçenlerde internette bir yazı vardı.

diyordi ki; kötü gününde ağlayan çok bulursun ama iyi gününde sevinen az bulursun.

görümcen senden tepki alana kadar devam edecek sonra kavga edip "bakın işte edepsiz" diyecek.

sakın ona prim verme. duymamazlıktan gel. bütün arkadaşlar çok güzel yorum yapmış.

eğer görümcenden bunalırsan buraya yaz, çok samimi ve sırrını saklayan bir arkadaşına anlat. asla annene, kayınvalidene veya eşine dert yanma.

hayırlı uğurlu olsun nişanın, Allah mutluluğunu bozmasın.

gerçekten çok doğru bir söz :) bunu arkadaş zannettiklerimde de yaşadım. zor günler geçirirken ah canım ne talihsizmişin dediler, şimdi mutluyum ağızlarını açıp allah daim etsin bile demiyorlar. tavsiyeleriniz çok akılcı ve samimi, dikkate alacağım ;) güzel dileklerin için teşekkür ederim. allah herkesi mutlu etsin :)

kızlar henüz nişanlıyım. nişanlımın annesi, babası ve abisiyle hiç bir sorunum yok. gayet saygılı, özenli bir ilişkimiz var. sorun görümcem:( kendisi 18 yaşında ailesinin onayı olmadan evlenmiş. tabi ki evlendiği zaman ne eşinin ne ailesinin hazırlıkları da yokmuş. k.valide yanında 3 yıl yaşamış. onu anlıyorum bu zor olsa gerek. biz nişanlandıktan hemen sonra bana surat asmaya, ailesine de kapris yapmaya başladı. sebebi de bana yapılanlar. gerçi öyle klasik nişan gibi olmadı. kimse kimseye bohça yapmadı, sadece nişanlım günlük bir set taktı, bir de alyanslar. bu bizim ortak kararımızdı. buna rağmen görümcem bir toplumda sürekli olarak bazılar çok şanslı, bir dediği iki olmuyor. elin oğlunu maymuna çevirip parmağında oynatıyor deyip laf atıyor. önceleri lafların bana geldiğini hiç anlamıyordum. anlamadığım için de tepki vermiyordum. ama en son görüşmede annesinin mutfakta kızım bak gelin kızın üzerine çok gidiyorsun, senin nasibin öyleyse zeynep'in suçu ne ayıp ediyorsun dediğini duydum. görümcem de hiç bir şeyi beğenmiyor şımarığın teki tabi sıkıntı ne bilmiyor falan dedi. ne beğenmeme durumu var ne başka bişey:( zaten ikimiz birikimimzle bir şeyler yapmaya çalıştık. aileler de katkıda bulundular sağ olsunlar. ama hiç bir şekilde onu isterim bunu istemem diye laf olmadı. belli miktar para verdi nişanlımın ailesi daha paraya dokunmadık bankada duruyor. ama k.validem sağ olsun el işleri örmüş, tarzım olmadığı halde teşekkür ederek aldım. en azından o geldiğinde kullanmayı düşünüyorum. buna rağmen neden bana diş biliyor anlamıyorum:(( nasıl konuşacağımı şaşırdım. insan karşısındakinin duygularını bi,le bile de sıcak olamıyor ki. kendimi sevdirmek gibi özel bir çabaya da giremem karakterime ters. olduğum gibiyim, doğalım. bu hep böyle mi gider sizce? böyle giderse çok sıkıcı. bir araya gelmek bile kabus olur :(( fikirlerinizi, önerilerinizi bekliyorum kızlar.

Canım,bende bir tane var anlatsam seninkini beşe katlar konuyu görünce bakmak istedim bakalım arkadaşınki neler yapıyor diye :)) ben önceleri çok takıyordum şimdi tın modundayım benim kayınvaldemde seninki gibi çok iyi onu iyi tut inadına eşinle iyi ol hatta onun yanında daha da iyi ol Çok canını yakarsa kimse yokken kibarlığını bozmadan lafını söyle geç.Sen ciddiye almadıkça önce tacizinib şiddeti artsada pes edecektir emin ol seni çok fena kıskanıyor ve çekemiyor..Eğer seni ciddiye almasa bunları yapmakla uğraşmazdı ..Kolay gelsin sevgiler :))

Esinin ailesinde seni sevmeyen biri olarak gorumcen cikmis. Bu yengesi, abisi vs olabilirdi. Şansina bu cikmis. Ne yapacaksin illa ki biri iluyor boyle. Eh yuvani mi bozacaksin. Yok say. Oyunlarina gelme.

Back
X