Görümcemden Nefret Ediyorum

15 yıl olmuş. He de geç, gül geç. Takma. Yoksa hasta olursun.

Eskiyi unut. Unutmak için affetmen gerek yapamıyorsan Allah'a havale et. Hafiflersin

Okadar iyi anlıyorum ki görüşmeyi de kesemiyosunuz her an ya ararsa yine bişey isterse yine bişeye burnunu sokarsa diye öyle hayat geçmez ki valla tepkinizi koyun küsün gerekirse arayamasın.
Aynen öyle ve artik bosandi ve kayinvalidemle yasiyor esimde ona üzülüyor. Biz artik Almanyada yasiyoruz e araya hasretde girdi. Görümcemde seytan esimin yaninda belli etmiyor. Hem durmadan üzerine olaylar gelince eskileride hatirliyorum daha kötü oluyorum. Son gittigimizde alttan alttan durmadan laf soktu esimde hic anlamadi. Anlatinca kadin sana ne yapiyorki demeye basladi:Zaten artik kayinvalidemle yasadigi icin görüsmeme sansim yok.

Esiniz "gorusmek istemiyorsan gorusmeyebiliriz" demis tarafimdan buyuk bi aferin'i almisken siz ne diye bu kangreni kesip atmiyorsunuz?
Maalesef kesip atamiyorum. Cünkü esinden ayrildi ve kayinvalidemle yasiyor biz de Almanyada yasiyoruz. Izne gittigimizde mecbur görüyorum.

Bu saatten sonra bosanma zaten

yok gibi davranın.

Yok gibi davranamiyorum cünkü bosanip kayinvalidemle yasamaya basladi izinde mecburen görüyorum ama esimin basinin etini yiyorun bana sunu yapti bunu yapti diye esimde simdi ona aciyip idare et diyor
izin dediğiniz yılda 1-2 ay..
kalan 10 ayınızın tadını çıkarın.
izindeyken de mümkün mertebe evde durmayın..

En son tatile gittigimizde surati 5 karisken biz esimle tartistik diye gülmeler bir keyif bir keyif anlatamam. Zaten son damla oydu geldigimizden beri esimin basina kakiyorum. Sonrada üzülüyorum onu üzdügüm icin

eşiniz sizi tutuyosa yeter.
daha da üstüne gitmeyin.
acır tabi boşanan ablasına.
kolay değil, yuvası yıkılmış.

izin dediğiniz yılda 1-2 ay..
kalan 10 ayınızın tadını çıkarın.
izindeyken de mümkün mertebe evde durmayın..
Ama burnumdan geliyor herseye karisiyor Mesela disariya cikiyoruz ablam sakin yemek yemeden gelin emi diyor ben esime diyorum belki canim bir sey cekiyor ona ne diye o da sen ye o zaman ben evde yerim diyor eve gidiyoruz birsey yok ben hazirlayayim diye bekliyor bende bekliyorum sinirden ölüyorum sonunda hazirliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…