- 9 Eylül 2011
- 7.563
- 4.578
- 448
- Konu Sahibi Impossible 75
-
Aynen öyle ve artik bosandi ve kayinvalidemle yasiyor esimde ona üzülüyor. Biz artik Almanyada yasiyoruz e araya hasretde girdi. Görümcemde seytan esimin yaninda belli etmiyor. Hem durmadan üzerine olaylar gelince eskileride hatirliyorum daha kötü oluyorum. Son gittigimizde alttan alttan durmadan laf soktu esimde hic anlamadi. Anlatinca kadin sana ne yapiyorki demeye basladi:Zaten artik kayinvalidemle yasadigi icin görüsmeme sansim yok.Okadar iyi anlıyorum ki görüşmeyi de kesemiyosunuz her an ya ararsa yine bişey isterse yine bişeye burnunu sokarsa diye öyle hayat geçmez ki valla tepkinizi koyun küsün gerekirse arayamasın.
Maalesef kesip atamiyorum. Cünkü esinden ayrildi ve kayinvalidemle yasiyor biz de Almanyada yasiyoruz. Izne gittigimizde mecbur görüyorum.Esiniz "gorusmek istemiyorsan gorusmeyebiliriz" demis tarafimdan buyuk bi aferin'i almisken siz ne diye bu kangreni kesip atmiyorsunuz?
Bu saatten sonra bosanma zatenTam 15 yillik evliyim ama basindan beri görümcemden kurtulamiyorum. Bastan belirteyim bende bir görümceyim ama hicbir gelinimize vay bugün niye gelmedin niye gitmedin diye vidi vidi etmem. herkes kendi hayatini yasamali yardim isteyince yardimci olurum görüsmek istediklerinde görüsürüm ama kimseye karismam. Görümcem beni en basindan beri istemedi cünkü esim onlarla yasiyor ve onlara yardimci oluyordu, eniste yiyip icip hayatini yasiyordu iflas etmek üzere olan bir restaurantlari vardi ve benim esim bedava calisarak destek oluyordu.
Ben Almanyada yasiyordum ailemin tek kiziyim rahmetli babacigim bana cok düskündü. Ama karari bana birakti esimi cok denedim ama ondan emindim kabul ettim. Görümcem o zamanlar biz gezerken "ki ben 25 yasimdaydim" beni kenara cekti ve kardesiyle gezerek 15 yasindaki kizina kötü örnek oldugumu söyledi. Ama kendisi kizima her özgürlügü taniyoruzki gördügü ilk kisiye kapilmasin diye millete övünüyordu. Esime söyledigimde cok sasirdi ve istemiyorsam görüsmek zorunda olmadigimi söyledi. Bende belki kizi oldugu icin endiseleniyordur onu anlamaya calisacagim dedim. Ilk vukuati buydu.
Daha sonra nisanlandik ben Almanyaya döndüm. Bir gün bana Telefon acti ve kavga ettigi kücük eltimin benim icin erkeklerle görüsüyor dedigini söyledi. sebep benim Türkiyedeki mal varligimdi. Ki babam bana birsey olursa kizim herzaman güvende olsun diye üzerime hatirisayilir mal mülk gecirmisti. Sadece bir tane dairemi gösterip belki burada otururuz dedigim halde o bir daireyi dahi kiskanip aralarinda dedikodu yapmislardi ve eltimle kavga edince bana yetistiriyordu. Esimi arayip dedikodunun tek basina yapilmayacagini kendisinin mutlaka birseyler söyledigini ama dügün öncesi kavga gürültü istemedigimi söyledim.Dügünden hemen sonra bayinda dükkanda pürüz var diye esimi cagirdi.Esaimde hergün Otelden ise gelip gitmeye basladi .4.gün tepem atti ve esime hemen bosanip ailemle Almanyaya gitmek istedigimi söyledim.Tabi cok sasirdi ve esime evde bizimle ilgilenilecek diye gazete dahi okutmayan ablasinin ona nasil balayinda beni aksamlari yalniz biraktirdini sordum, tabi düsündü kaldi. Agladi anlayamadigini söyledi. Özürler diledi. Ertesi günü ablasiyla konusmus ise gitmedi. Bir gün sonra ablasi telefon acip altinlari istedi zor durumda olduklarini söyleyerek, bende herseyi ailem yapti altinlarida babm kasasina koydu isteyemem esimi aileme kücük düsüremem dedim. Daha neler neler yillardir.
Ve o zamandan bu zamana durmadan benimle ugrasiyor en son izine gittik esimle ufak bir konuda tartistik. Yüzü asikti ama biz tartisinca bir güldü bir güldü anlatamam. Neredeyse zil takip oynayacak. Döndügümüzden beri iki lafimin biri ablan bana sunu yapti bunu yapti bende ona laf sokacagim sende pratik yapiyorum diye durmadan basina kakiyorum ama elimde degil kendimi tutamiyorum. Durmadan kafamin icinde onunla kavgadayim. Okudugunuz icin tesekkürler Daha neler var neler sordukca yazarim Lütfen yardim edin
Tam 15 yillik evliyim ama basindan beri görümcemden kurtulamiyorum. Bastan belirteyim bende bir görümceyim ama hicbir gelinimize vay bugün niye gelmedin niye gitmedin diye vidi vidi etmem. herkes kendi hayatini yasamali yardim isteyince yardimci olurum görüsmek istediklerinde görüsürüm ama kimseye karismam. Görümcem beni en basindan beri istemedi cünkü esim onlarla yasiyor ve onlara yardimci oluyordu, eniste yiyip icip hayatini yasiyordu iflas etmek üzere olan bir restaurantlari vardi ve benim esim bedava calisarak destek oluyordu.
Ben Almanyada yasiyordum ailemin tek kiziyim rahmetli babacigim bana cok düskündü. Ama karari bana birakti esimi cok denedim ama ondan emindim kabul ettim. Görümcem o zamanlar biz gezerken "ki ben 25 yasimdaydim" beni kenara cekti ve kardesiyle gezerek 15 yasindaki kizina kötü örnek oldugumu söyledi. Ama kendisi kizima her özgürlügü taniyoruzki gördügü ilk kisiye kapilmasin diye millete övünüyordu. Esime söyledigimde cok sasirdi ve istemiyorsam görüsmek zorunda olmadigimi söyledi. Bende belki kizi oldugu icin endiseleniyordur onu anlamaya calisacagim dedim. Ilk vukuati buydu.
Daha sonra nisanlandik ben Almanyaya döndüm. Bir gün bana Telefon acti ve kavga ettigi kücük eltimin benim icin erkeklerle görüsüyor dedigini söyledi. sebep benim Türkiyedeki mal varligimdi. Ki babam bana birsey olursa kizim herzaman güvende olsun diye üzerime hatirisayilir mal mülk gecirmisti. Sadece bir tane dairemi gösterip belki burada otururuz dedigim halde o bir daireyi dahi kiskanip aralarinda dedikodu yapmislardi ve eltimle kavga edince bana yetistiriyordu. Esimi arayip dedikodunun tek basina yapilmayacagini kendisinin mutlaka birseyler söyledigini ama dügün öncesi kavga gürültü istemedigimi söyledim.Dügünden hemen sonra bayinda dükkanda pürüz var diye esimi cagirdi.Esaimde hergün Otelden ise gelip gitmeye basladi .4.gün tepem atti ve esime hemen bosanip ailemle Almanyaya gitmek istedigimi söyledim.Tabi cok sasirdi ve esime evde bizimle ilgilenilecek diye gazete dahi okutmayan ablasinin ona nasil balayinda beni aksamlari yalniz biraktirdini sordum, tabi düsündü kaldi. Agladi anlayamadigini söyledi. Özürler diledi. Ertesi günü ablasiyla konusmus ise gitmedi. Bir gün sonra ablasi telefon acip altinlari istedi zor durumda olduklarini söyleyerek, bende herseyi ailem yapti altinlarida babm kasasina koydu isteyemem esimi aileme kücük düsüremem dedim. Daha neler neler yillardir.
Ve o zamandan bu zamana durmadan benimle ugrasiyor en son izine gittik esimle ufak bir konuda tartistik. Yüzü asikti ama biz tartisinca bir güldü bir güldü anlatamam. Neredeyse zil takip oynayacak. Döndügümüzden beri iki lafimin biri ablan bana sunu yapti bunu yapti bende ona laf sokacagim sende pratik yapiyorum diye durmadan basina kakiyorum ama elimde degil kendimi tutamiyorum. Durmadan kafamin icinde onunla kavgadayim. Okudugunuz icin tesekkürler Daha neler var neler sordukca yazarim Lütfen yardim edin
Bosanmayi düsünmüyorum ama bir kere agzinin payini vermek istiyorum. Ta oradan bana yetismeye calisiyor.Bu saatten sonra bosanma zaten
Yok gibi davranamiyorum cünkü bosanip kayinvalidemle yasamaya basladi izinde mecburen görüyorum ama esimin basinin etini yiyorun bana sunu yapti bunu yapti diye esimde simdi ona aciyip idare et diyoryok gibi davranın.
izin dediğiniz yılda 1-2 ay..Yok gibi davranamiyorum cünkü bosanip kayinvalidemle yasamaya basladi izinde mecburen görüyorum ama esimin basinin etini yiyorun bana sunu yapti bunu yapti diye esimde simdi ona aciyip idare et diyor
En son tatile gittigimizde surati 5 karisken biz esimle tartistik diye gülmeler bir keyif bir keyif anlatamam. Zaten son damla oydu geldigimizden beri esimin basina kakiyorum. Sonrada üzülüyorum onu üzdügüm icinyok gibi davranın.
En son tatile gittigimizde surati 5 karisken biz esimle tartistik diye gülmeler bir keyif bir keyif anlatamam. Zaten son damla oydu geldigimizden beri esimin basina kakiyorum. Sonrada üzülüyorum onu üzdügüm icin
Ama burnumdan geliyor herseye karisiyor Mesela disariya cikiyoruz ablam sakin yemek yemeden gelin emi diyor ben esime diyorum belki canim bir sey cekiyor ona ne diye o da sen ye o zaman ben evde yerim diyor eve gidiyoruz birsey yok ben hazirlayayim diye bekliyor bende bekliyorum sinirden ölüyorum sonunda hazirliyorumizin dediğiniz yılda 1-2 ay..
kalan 10 ayınızın tadını çıkarın.
izindeyken de mümkün mertebe evde durmayın..
Kolay degil ama adama evde gazete dahi okutmazdi bizimle ne zaman ilgileneceksin diyeeşiniz sizi tutuyosa yeter.
daha da üstüne gitmeyin.
acır tabi boşanan ablasına.
kolay değil, yuvası yıkılmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?