Görümcemden Nefret Ediyorum

Impossible 75

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2015
189
91
48
49
Tam 15 yillik evliyim ama basindan beri görümcemden kurtulamiyorum. Bastan belirteyim bende bir görümceyim ama hicbir gelinimize vay bugün niye gelmedin niye gitmedin diye vidi vidi etmem. herkes kendi hayatini yasamali yardim isteyince yardimci olurum görüsmek istediklerinde görüsürüm ama kimseye karismam. Görümcem beni en basindan beri istemedi cünkü esim onlarla yasiyor ve onlara yardimci oluyordu, eniste yiyip icip hayatini yasiyordu iflas etmek üzere olan bir restaurantlari vardi ve benim esim bedava calisarak destek oluyordu.

Ben Almanyada yasiyordum ailemin tek kiziyim rahmetli babacigim bana cok düskündü. Ama karari bana birakti esimi cok denedim ama ondan emindim kabul ettim. Görümcem o zamanlar biz gezerken "ki ben 25 yasimdaydim" beni kenara cekti ve kardesiyle gezerek 15 yasindaki kizina kötü örnek oldugumu söyledi. Ama kendisi kizima her özgürlügü taniyoruzki gördügü ilk kisiye kapilmasin diye millete övünüyordu. Esime söyledigimde cok sasirdi ve istemiyorsam görüsmek zorunda olmadigimi söyledi. Bende belki kizi oldugu icin endiseleniyordur onu anlamaya calisacagim dedim. Ilk vukuati buydu.

Daha sonra nisanlandik ben Almanyaya döndüm. Bir gün bana Telefon acti ve kavga ettigi kücük eltimin benim icin erkeklerle görüsüyor dedigini söyledi. sebep benim Türkiyedeki mal varligimdi. Ki babam bana birsey olursa kizim herzaman güvende olsun diye üzerime hatirisayilir mal mülk gecirmisti. Sadece bir tane dairemi gösterip belki burada otururuz dedigim halde o bir daireyi dahi kiskanip aralarinda dedikodu yapmislardi ve eltimle kavga edince bana yetistiriyordu. Esimi arayip dedikodunun tek basina yapilmayacagini kendisinin mutlaka birseyler söyledigini ama dügün öncesi kavga gürültü istemedigimi söyledim.Dügünden hemen sonra bayinda dükkanda pürüz var diye esimi cagirdi.Esaimde hergün Otelden ise gelip gitmeye basladi .4.gün tepem atti ve esime hemen bosanip ailemle Almanyaya gitmek istedigimi söyledim.Tabi cok sasirdi ve esime evde bizimle ilgilenilecek diye gazete dahi okutmayan ablasinin ona nasil balayinda beni aksamlari yalniz biraktirdini sordum, tabi düsündü kaldi. Agladi anlayamadigini söyledi. Özürler diledi. Ertesi günü ablasiyla konusmus ise gitmedi. Bir gün sonra ablasi telefon acip altinlari istedi zor durumda olduklarini söyleyerek, bende herseyi ailem yapti altinlarida babm kasasina koydu isteyemem esimi aileme kücük düsüremem dedim. Daha neler neler yillardir.

Ve o zamandan bu zamana durmadan benimle ugrasiyor en son izine gittik esimle ufak bir konuda tartistik. Yüzü asikti ama biz tartisinca bir güldü bir güldü anlatamam. Neredeyse zil takip oynayacak. Döndügümüzden beri iki lafimin biri ablan bana sunu yapti bunu yapti bende ona laf sokacagim sende pratik yapiyorum diye durmadan basina kakiyorum ama elimde degil kendimi tutamiyorum. Durmadan kafamin icinde onunla kavgadayim. Okudugunuz icin tesekkürler Daha neler var neler sordukca yazarim Lütfen yardim edin
 
Böyle yaparak esimi kendimden sogutuyorum ama dayanamiyorum kendimi susturamiyorum. Esindende ayrildi.kayinvalidemle yasiyor. Ben kayinvalidemle cok iyi anlasirim. Yazik kadincagiz beni arayip beni öldürecek bu kiz diye dert yaniyor.
 
Eşiniz , o zaman ki sözlünüz ; daha yolun başında kilit cümleyi söylemiş .

''görüşmek istemiyorsan , zorunda değilsin '' .

Net kurallarınız olsun , sizi yiyip bitiren , her gün kafanızda türlü türlü cevaplar tasarlatan insanlardan uzak kalmak sizin elinizde .

Tecrübe ile sabittir , laf olsun diye yazmam .
 
görüşmek istemiyosan görüşme canım. eşin de bu görüşteymiş zaten.
niye kendi kendini heba ediyosun ki ?
 
Boşverin 15 yıl olmuş huyunu öğrenmişsiniz, eşiniz sizden taraf,kayınvalideniz bile kızından dert yanıyor. Bu tür şeylerle güzelim günlerinizi yıllarınızı heba etmeyin.
 
Tesekkürler Ausencia ama esinden ayildigindan beri benim esimde ona acidigi icin kadin sana ne yapiyorki diyor ve artik görüncem maalesef kayinvalidemle yasiyor. Kayinvalidemi severim görmek isterim. Zaten simdi bana iznimi zehir ediyor gitmesem esimi doldurur.
 
15 yıllık bir evlilik bu şekilde nasıl geçmiş o_Oo_O Kesin be muhabbeti o yesin kendini. Uzak durun şimdiye kadar konuştunuz da ne olmuş ? Bırakın hem eşinizle daha iyi vakit geçirin.
Hakkınızda hayırlısı olsun sıkmayın canınızı :KK68:
 
Düsünün 40. dogumgününde beni aramis evde olmadigim icin acmayinca telesekretere biraktigi not ben herseye ragmen sen aliyi elimden almana ragmen ben seninle konusmak istemistim ama sen numarayi görüp acmadin diye mesaj atan biri.
 
Bana ve esime sizin yüzünüzden iflas ettik ne vardiki evlenecek dedi. Yaptiklarini hatirladikca tükeniyorum. Söyle bir kere bende herseyi kendisi hakkindaki düsüncelerimi söylesem rahatliyacagim. Ama terbiyem
 
ona inat kocamla daha mutlu olup gözlerine bunu sokardım sarılıp öperdim yanında çatır çatır çatlasın ... hanımm..
 
İyi de kes at hayatından. Ben seninle uğraşamam, bundan sonra hiç bir şekilde muhatabım değilsin de çık, görüşme.

Eşin hala onlarla mı çalışıyor, uzaklaşın kendi yolunuza bakın.
 
Boyle en çok zararı kendine verirsin benim görümcemde seninkinden farklı degil. Ben görüşmüyorum ciddiye almıyorum. gelirse hizmet ediyorum gelmezse niye gelmedin demiyorum çünkü umurumda değil. eşim yanımda yokken asla görüşmem. en son görüştüğümüzde de telefon numaramı istedi ailem dışında kimseye vermiyorum dedim. Unutmayın ki karşınızdaki sizin onu ciddiye aldığınız kadardır. kibirli bir insan değilim ama beni ezmesini de müsaade etmem.
 
Açacaksın ağzını yumacaksın gözünü tehdit ediceksin gerekirse karışmasın sana ya o kim oluyo görümceyse görümceliğini bilsin acayip sinirlendim şuan kaynanadan beter ne biçim insanlar var tövbe tövbe aç telefonu bundan sonra benle uğraşma de biraz da onun kaçsın huzuru be.
 
Esin en azindan sana istemiyorsan gorusmek zorunda degilsin demis bu lafi diyemeyen ve zorla gorusturulen insanlar var

15 sene gecmis adam olmadiysa bundan sonrada olmaZ gormezden duymazdan gel cunku gorumcen ilk kez canını sıkmıyor sonda olmayacak belli
 
Okadar iyi anlıyorum ki görüşmeyi de kesemiyosunuz her an ya ararsa yine bişey isterse yine bişeye burnunu sokarsa diye öyle hayat geçmez ki valla tepkinizi koyun küsün gerekirse arayamasın.
 
Esiniz "gorusmek istemiyorsan gorusmeyebiliriz" demis tarafimdan buyuk bi aferin'i almisken siz ne diye bu kangreni kesip atmiyorsunuz?
 
Back