Kızlar 15 aydir biriyle beraberim evlilik teklifi aldim. Once benden bi yas buyuk olan kiz kardesiyle tanistim erkek arkadasimin biraz agzi bos iyi kotu herseyi benimle paylasiyor. Ben gorumcemin evinde mutfaga gittigimde hemen arkamdan kilomla ilgili bisey soylemis. Buarada 1.60 boyunda 65 kilo falanim zayif degilim evet ama goze baticak kadar sisman degilim gonul rahatligiyla soyluyorum ki kendisi hem boy hem en olarak benim iki katım. Herneyse bunu erkek arkadasm bana anlatti gulerek tepki vermedim. Sonrasinda onunla her gorustugumde yuzume hic bisey demiyolar (2 gorumcem var biri benden 1 yas buyuk digeri 8 yas buyuk) ikiside kilo almis vs gibi lafimi yapiyolar. Ama hakkimda iyi seylerde diyolarmis onlarida anlatiyo. Gecen gun erkek arkadasima patladim zaten benmle ilgli iyi bisey demediler su zamana kadar kacinci gorusmemiz hala kilomla ilgili mi konusuluyo vs diye. Bir daha evlerine gitmemeyi onlar yazmadikca msj atmamayi aramadikca aramamayi dusunuyorum. Sizce yaram var gocunuyomuyum
bunlar normal muhabbetlerde erkek arkadasimin bana anlatmasi mi yanlis nasil bi reaksiyon almaliyim cok uzun oldu ozur dilerim