Slm herkese. Arkadaslar gorumcem hemsire olarak haca gitmisti. Giderken bizim bulundugumuz yerden ucaga bindi. Bir gece bizde kaldilar. Kv. Gorumcemin esi , oglu ve kaynim hanimi hepsini misafir ettim. Hatta o gun annemi cagirfim yemek konusunda yardim etti bana. Neyse buraya kadar sorun yok. Hac dan geldi. Biz geldigi gun arayamadik. Yani unuttuk hangi gun gelecegini kendi evine gelicekti. O zaman esimin ciddi is sikintisi ve cocuk hastaydi. Unutmusuz. 2. Gun kayinvalide gecenin 12 sinde arayip esimi azarladi. Ablan geldi neden aramiyorsun . Ablan sana kustu demis. Esim hemen aradi ama ablasi tele bakmadi. Saat gec oldugu icinde ertesi gunu esim aramis konusmuslar. Ben henuz aramadim ve bende inat ettim aramiycam. Nedeni ise bizimde bir sikintimiz olabilirdi. Kusmesine gerek yoktu. Ikincisi ben dogumu yurt disinda yaptim . Ve bebegim 40 gunlukken turkiye ye gelmistim. O zaman gorumce beni aramamis ve cocugum 2 yasindayken gormeye gelmisti. Ben bu durumda kusmedim . Kimseye dert yanmadim. Bu ne demek oluyo simdi. Henuz aramadim ve aramayi dusunmuyorumm..