• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gorumcem.

altop

Guru
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2014
1.072
545
333
Ankara
Slm herkese. Arkadaslar gorumcem hemsire olarak haca gitmisti. Giderken bizim bulundugumuz yerden ucaga bindi. Bir gece bizde kaldilar. Kv. Gorumcemin esi , oglu ve kaynim hanimi hepsini misafir ettim. Hatta o gun annemi cagirfim yemek konusunda yardim etti bana. Neyse buraya kadar sorun yok. Hac dan geldi. Biz geldigi gun arayamadik. Yani unuttuk hangi gun gelecegini kendi evine gelicekti. O zaman esimin ciddi is sikintisi ve cocuk hastaydi. Unutmusuz. 2. Gun kayinvalide gecenin 12 sinde arayip esimi azarladi. Ablan geldi neden aramiyorsun . Ablan sana kustu demis. Esim hemen aradi ama ablasi tele bakmadi. Saat gec oldugu icinde ertesi gunu esim aramis konusmuslar. Ben henuz aramadim ve bende inat ettim aramiycam. Nedeni ise bizimde bir sikintimiz olabilirdi. Kusmesine gerek yoktu. Ikincisi ben dogumu yurt disinda yaptim . Ve bebegim 40 gunlukken turkiye ye gelmistim. O zaman gorumce beni aramamis ve cocugum 2 yasindayken gormeye gelmisti. Ben bu durumda kusmedim . Kimseye dert yanmadim. Bu ne demek oluyo simdi. Henuz aramadim ve aramayi dusunmuyorumm..

O gece esim benim tel den aradi . Ben de konusacaktim. Ama acmadi. Ertesi gunu esim iste iken arayip konusmuslar. Bilmiyorum ama nefense icimden gelmiyor aramak

Arama...
Ben aramazdım..
Ne münasebet doğumdan gelinmiş yeğeni doğmuş kadın aramıyor..
Hacdan dönünce daha 2.gün kv den azar işiticez birde..
Arasanda yaranamazsın zaten aman ben iyi olayım boşver diye düşünme...

hac'dan gelmis, gelir gelmez boyle bos islerin, triplerin pesine mi dusmus gorumcen, ilginc.. benim bildigim orada insan arinir, baska bi boyuta girer ve dunyalik kavgalarla hemhal olmaz, yani olmamali..
Evet bende boyle dusundugum icin aramadim. 2.gun belki bir sikintimiz var. Sorunumuz var. Zaten kotu bir hafta gecirdik. Ben ne yedigimi unutuyodum. Unutmus olabiliriz.

Arama...
Ben aramazdım..
Ne münasebet doğumdan gelinmiş yeğeni doğmuş kadın aramıyor..
Hacdan dönünce daha 2.gün kv den azar işiticez birde..
Arasanda yaranamazsın zaten aman ben iyi olayım boşver diye düşünme...
2. Gun kayinvalidenin azari ile ariycaksam hic aramam diye dusunuyorum. Simdi kv bana tavir alacak eminim.

Gorumcenizi arayıp açık açık konuşun KV nizin eşinizi arayıp azarladığınızı buna ne gerek vardı?? Biz sahiden zor bir hafta geçirdik çocuk hastaydı bide annen arayıp bizi azarlıyor..deyin.

Biz unutmuşuz insanlık hali olamaz mı? Arasanız bile bu lafları soyleyin derim..

Aslında yuzune vuracan boylelerinin! sende geçmişte bunları yapmıştın dicen ama yuz,goz olmaya değmez inanki.

sen ara insanlık sende kalsın..Herkez kendine yakışanı yaparmış ama yuzunede soyle ustte dediklerimi...

Aslında yuzune vuracan boylelerinin! sende geçmişte bunları yapmıştın dicen ama yuz,goz olmaya değmez inanki.

sen ara insanlık sende kalsın..Herkez kendine yakışanı yaparmış ama yuzunede soyle ustte dediklerimi...
Aslinda soylemek istiyorum ama birdaha hayatta konusmaz benimle. Yuz goz de olmak istmemiyorum bunlari soylesem suclu ben olurum.

Ablasi kocana kusmus bosver arama

Slm herkese. Arkadaslar gorumcem hemsire olarak haca gitmisti. Giderken bizim bulundugumuz yerden ucaga bindi. Bir gece bizde kaldilar. Kv. Gorumcemin esi , oglu ve kaynim hanimi hepsini misafir ettim. Hatta o gun annemi cagirfim yemek konusunda yardim etti bana. Neyse buraya kadar sorun yok. Hac dan geldi. Biz geldigi gun arayamadik. Yani unuttuk hangi gun gelecegini kendi evine gelicekti. O zaman esimin ciddi is sikintisi ve cocuk hastaydi. Unutmusuz. 2. Gun kayinvalide gecenin 12 sinde arayip esimi azarladi. Ablan geldi neden aramiyorsun . Ablan sana kustu demis. Esim hemen aradi ama ablasi tele bakmadi. Saat gec oldugu icinde ertesi gunu esim aramis konusmuslar. Ben henuz aramadim ve bende inat ettim aramiycam. Nedeni ise bizimde bir sikintimiz olabilirdi. Kusmesine gerek yoktu. Ikincisi ben dogumu yurt disinda yaptim . Ve bebegim 40 gunlukken turkiye ye gelmistim. O zaman gorumce beni aramamis ve cocugum 2 yasindayken gormeye gelmisti. Ben bu durumda kusmedim . Kimseye dert yanmadim. Bu ne demek oluyo simdi. Henuz aramadim ve aramayi dusunmuyorumm..

Anlamıyorum arkadaş! Kardeşi olarak eşin düşünmek zorunda başta, ama tribi gelinler yer genelde.

Şu güzel ülkemin ne acayip âdetleri var. Tamam iyi aransın da, bunu böyle izzet-i nefs meselesine çevirip küsmeler filan... Yani aramayınca ne oluyor, ibadeti mi sakatlanıyor tüm aileyle konuşmazsa?

Bence ara ve açıkça ifade et kendini. Şahsen çok çekilmez bir görümceye sahibim, baya baya ruh hastası. Sık sık bu şekilde triplere girer falan. Ama ben de arıyorum diyorum ki (mesela bu durumu ele alırsak): XX abla hoşgeldin, işte tripler başlayınca da "benim de çocuğum hastaydı hiç arayan soranım yok, şöyle ateşi çıktı, böyle terledi" diye sen de devam et. Trip atana sen de trip atacaksın boşver. Bazı insanlar 3 yaşından sonra büyümüyor, sonsuza kadar o yaşta kalıyor. Sürekli küsme, kapris, dünya kendi etrafında dönüyor sanmalar falan. O kendini o kadar önemli görüyor ki, her şeye layık, acayip bi hizmeti ve hürmeti hak ediyor falan. Eee sen bu mertebeye hangi ara eriştin kardeşim? diyesi geliyor insanın.

hac'dan gelmis, gelir gelmez boyle bos islerin, triplerin pesine mi dusmus gorumcen, ilginc.. benim bildigim orada insan arinir, baska bi boyuta girer ve dunyalik kavgalarla hemhal olmaz, yani olmamali..
Çok haklısın. Bazı insanlara hac bile fayda etmiyor düşünün, hala kendi egoları nasıl tatmin olur onun peşine düşüyorlar. :KK12:

Şu protokol olaylarindan nefret ediyorum .Aramasen dogurunca nerdeydi hanım Gorumce,felçli miydi
Ben de ben de ben de!
Daha bu gece rüyamda bayrammış, teker teker herkesi aradığımı gördüm, uyandım bunaldım. Daha da uyumadım.

Back
X