Görümcem yapınca destekliyorlar ben yapınca kıyamet kopuyor...

Anında tepkinizi verin artık şu krndini bilmezlere,sıcağı sıcağına.Ben olsam orda eşimin yannda derdim,görümceme gelince ortam kötü değilmi diye.Olay anından sonra kendinizi yiyip bitireceğinize lütfen olay anında gösterin tepkinizi...

Kayinvalideye gelene kadar sorun eşiniz bence. Çalışmanız neden eşinizin iznine tabi acaba?

Koskocaman kadınsınız. Kayınvalidenizin çalışmanıza laf etmeye hakkı yok.
Ona inat bir an önce iş bulun bence.

çalışan kadın kv ve kocaya karşı üstün mü oluyor anlayamadın. çalışıyor diye kadını el üstünde mi tutuyorlar acaba. bizdee böyle bir durum yok valla boşa çalışıyorum yıllardır demekki. yorulduğumla kalıyorum

Sen olarak bakma ıse gırmek ıstıyorsan gır

Kv kadinin calismasini, ekonomik ozgurlugunun olmasini bir ustunluk olarak gordugu icin kizinin calismasini, sizinde calismamanizi istiyor. Part time bile calisabilirsiniz.
Bir arkadasim her avm de bulunan bir ic camasiri magazasinda calisiyor. Asgari ucretin yarisi+yemek+yol parasi aliyor yemek ve yol parasiyla beraber asgari ucrete denk geliyor aldigi maas. İsterse haftaicine yarim gun olarak yayiyor, isterse 3 gun full gidip haftayi tamamliyor.

koca koca insanların eli ayağı tutarken ebeveynlerinden harçlık almaları çok çirkin bence.
neden eşinizden önce gelmek zorunda olasınız ki??
hayat müşterek yani. gelen yapsın yemeği. olmadı birgün önceden yapın eşiniz gelince ısıtsın. iş ararken çocuklu hanımlar hariç diğerlerinin çok da abartmaması gerek bence. yoksa şu kriz günlerinde iş bulmanız imkansız.

verseydin agzına lafını utandırsaydın .sen daha com takarsın bunların dediklerini bu gidisatla

Kocaman kadınsın eşinde engel olmadıktan sonra başkasını tınlama derim. Uygun bir iş bulduğunda gir işe başla.Bir allahın kuluna da deme sonradan duyarsa duysunlar.

tamda o anda lafını soksaydın keşke. işte hep sustuğunuzdan oluyor bunlar. kızına gelince tamam, bana gelince mi böyle böyle diye ezecektin. bu arada yazıları okuyanlara nasihat olsun, kaynanaya kendiniz eviniz aileniz hakkında hiçbir konuyu konuşmayın, eşinizide öğütleyin, hep havadan sudan konuşun. çünkü o laflar hep tuzaklı senaryolar olarak size geri döner.
iş arama çalışmalarını gizli yap. onun gözünün önünde yada duyacağı şekilde yapma. çünkü her konu açıldığında oğlunu dolduracak. gerekirse işi sağlama alana kadar eşine bile söyleme. konu kapanmış gibi görünsün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…