• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görümcem düğünümde Beyaz giyiyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi siyahlalezar
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ne ayıp ya nekdar saldırgansınız eleştiriyi kabul etmiyosan böyle bi topic açmayacaktın burda millete saldırıyorsun görümcene allah sabır versin derim.kim ne söylese tersliyorsun kocaman insanlarız yakışmıyor yaa. şurda iylikle sana boşver takma diyolar cahillikle görgüsüzlükle suçluyorsun sence kim görgüsüz.

millete saldırdığım falan yok gelen yorumları okuyorum konu saptırılmış olsa dahi şuan okuyup cevap yazdığım gibi görgüsüz ve cahil lafı gelen yorumlar içerisendedir öyle bir kelime yazdığı hatırlamıyorum hepimize sabır versin allah sadece görümceme değil:umursamaz:

pippi_langstrumpf kullanıcısından alıntı
Ne var beyaz giymesinde anlayamadım.. Beyaz bir sürü abiye satılıyo.. ve birçok kişide satın alıyo. Onlarda düğünde giyiyolar. Bence normal bi durum giyilebilir. Ben çok giyen gördüm ve hiçte öyle düşünmedm

sizin düşüncenizede saygı duymak gerek düğünde gelinden başka kimse beyaz giymez bu bir görgü kuralıdır bundan haberiniz yok sanırımsengözlerimebaksanab

sana iylikle yazılan bi cevaba sende böyle bi karşılık vermişsin canım ve hala bi saldırı halindesin düğün telaşın var onun stresi anlıyorum ama burda kimseye bu şekilde davranmaya hakkın yok.ben yazmadan önce yeşilim dende uyar geldi bu topiğe.

ne alakası var ya,Hülya benim arkadaşım mı,iyiyken güvenip anlatmak mı??? Küsünce ona buna anlatması mı??? Benim Hülyayla aram hiç iyi yada kötü olmadı ki,ben sadece forumda yazdığı şeyleri söyledim.Sen insanın ayıbı demişsin ama o yaptığını ayıp olarak görmüyor ki!! Sicil araştırma falan yok,herkes onun konusunu biliyor zaten.Gizli birşey mi buldum da söyledim.O yaptığını ayıp olarak gör-mü-yor .Siz niye rahatsız oldunuz

sanal alem diye belirttim canım verdiğim örnekte gerçek hayattandı.(küsünce anlatma olayıda örnekti bu duruma üstelik ben sana hülyayla arkdaşsın da demedim.rahatsızlığım yok sadece yorum yaptım rahatsız olan sensin galiba.

pippi_langstrumpf kullanıcısından alıntı
Ne var beyaz giymesinde anlayamadım.. Beyaz bir sürü abiye satılıyo.. ve birçok kişide satın alıyo. Onlarda düğünde giyiyolar. Bence normal bi durum giyilebilir. Ben çok giyen gördüm ve hiçte öyle düşünmedm

sana iylikle yazılan bi cevaba sende böyle bi karşılık vermişsin canım ve hala bi saldırı halindesin düğün telaşın var onun stresi anlıyorum ama burda kimseye bu şekilde davranmaya hakkın yok.ben yazmadan önce yeşilim dende uyar geldi bu topiğe.

tanımadığım insanlara iyi yada kötü yorum yapıyorlar diye neden saldırayım bi şekilde cevaplamışım iyi yada kötü ama bu demek değildirki kötü yorumlara açık değilim hep iyi şeyler yazın bana anlamı taşımasın lütfen hiç huyum olmayan bir şekilde de değerlindirilmek üzdü beni açıkcası

Karşılıklı tartışmalarla çözüm bulunamayacak...
Ceza almanıza gönlüm razı gelmedi.
İyi günler .....Başka topiklerde güzel paylaşımlarda görüşmek üzere

Back
X