Nişan GÖRÜMCEk Nişan Telaşında

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
emeğinize sağlık hepside harıka olmuslar gule gule kullanın

bunların hepsinden benimde yapmam gerekiyor ama sarf malzemesini nerden bulacağımı bilmiyorum sanırın bunlar içinde eminönüne gitmem gerekiyor

bu arada emeğinize sağlık çok güzel olmuşlar.

maşalllah valla ne kadar şriin bi görümcesiniz siz aman nazar değmesin size...gelin hanım pek bi şanslı

Çok teşekkür ederim. Allah gönlünüze göre versin.

Siz bunları karışmak olarak algıladığınız için bana kalırsa problem siz de. Kırılmayın sözlerime ne hissettiysem mesajınızdan onu yazıyorum.
Açıklama yapmam gerekirse yaptığım herşeyi gelinim seçiyor, beğeniyor ben yapıyorum. Malzemelerini birlikte alıyoruz şöyle yapalım abla diyor yapıyoruz. Saolsun kendisi de bana danışmadan hiç adım atmaz. Hep yanında ister. Ve ben gelinimi de kardeşim gibi gördüğümden kendimi erkek tarafı yada kız tarafı diye adlandırmadım. Herkes bu durumdan çok memnun. Gelinimde ailesi de benim ailemde.

bencede gelininz çok şanslı böle değer veren bi görümcesi olduğuu içinn.Allah herkese sizin gibi görümce nasip etsin inşallaaaaaaahh amiiiiinnn

Teşekkür ederim çok naziksiniz.

görümcek hanım siz nişan kadehleri bunlara benzeyecek dedinizde aklıma bir fikir geldi..
gelinlik yerine nişan elbisesine benzeyen bir obje uydursak daha mı hoş olur damadın kravatını fln nişanlığın renginde yapsak. gelinle damat objesini düğüne saklasak hala tepsimi yapmadım

ahahah evet süper olur gerçekten. Tepsi konusunda yardımcı olurum canım istersen.

Bu arada şu taç olayını çözdüm. Aradım aradım turkuaz çiçek buldum ve taç yaptık. Harika oldu. Bugün resimlerini çekip ekleyeceğim.

Nişan çiçeğimizi de yaptık. O da harika oldu. Henüz tülle süslemesi yapılmadı çünkü tülü çöksün istemiyoruz nişana kadar. ama çiçeğin sade halde resmini ekleyeceğim size.

nişanlığımı pembe seçtim.sözüm için tepsi yapmıştım. nişan için de yastık da olabilir. Nasıl bir süsleme yapsam onu düşünüyorum. Çözsem fikri başlayacağım. Kadehlerimi de nişanlıığımın renginden yapacağım

görümcek hanım bu arada resimlerinizi merakla bekliyorum :)
sizden öğreneceğim çok şey var :)

Caniko aynen benim hazırladığım gibi bir tepsi hazırla istersen. Hem sade hem şık oluyor.
Ben kadeh yapmaktan vazgeçtim bu arada. Onu düğüne yapacağım işallah.

İşte bu tamamen kendi tasarladığımız nişan çiçeğimiz.
Ve C.tesi günü yapılan provada taçımız ile resim.
Çok yakıştı gelincikimize. Maşallah.

görümcek hanımm... :))) çok güzel olmuş gelininizzz maşallahh :)

tacı da çok yakışmış saçlarını kıvır kıvır yaptırsa salsaa çok hoş olurr
çiçeğinizde çok şık emeğinize yüreğinize sağlık

ben bir tane nişan yastığı buldum KK deki topiklerden birinde ondan istiyorum niyetlendim bakalım..her şey için tşk ederim

konu sahibine cevap :)

darılmadım kızmadımda.. ama şu varki açıkcası ben istemezdim yani hani birde olayın şu yanı var kırılmasın diye bazı yerlerde aa o olsun demek zorunda kalıp kalmadığını anlıyabilir misin ? bence anlıyamazsın.. inş ileride bir sorun çıkmaz mutluluğnuzun daim olmasını dilerim :)

Merak ettim beğendiğin yastığı canım ekle de göreyim.

Ayışığı: Aramızda öyle bir ilişki varki her zaman ne hissediyorsak onu söylüyoruz birbirimize. Bu yüzden galiba bu kdr sorunsuz gidiyor. Teşekkür ederim.

öncelikle hayırlı olsun allah gönlüne göre versin herşeyi çok ince düşünmüsün çok şık ve güzel kadehler ve nişan tepsiniz bayıldım allah ağız tadıyla geçirmeyi nasip etsin mutluluklar tekrardan hayırlı olsun

Zeynepberre teşekkür ederim bğenmene sevindim canım.

Pinkcim güzel ve farklı bir olmuş. Biraz daha özenli çalışılırsa harika olacağına eminim. Bittiğinde resimlerini ekle olur mu.

İşte bugün götürdüğümüz kız tarafının bohçaları

Eklentiler

• $DSC02557.jpg
    74,9 KB · Görüntüleme: 919
  • $DSC02556.jpg
    69,2 KB · Görüntüleme: 282
  • $DSC02573.jpg
    43 KB · Görüntüleme: 157
  • $DSC02560.jpg
    52,2 KB · Görüntüleme: 493
  • $DSC02561.jpg
    80,7 KB · Görüntüleme: 1.285
Bu da takı iğneliğimiz. Az önce hazırladım ve hemen beğenilerinize sunuyorum. :)

çok beğendim iğneliği..bunların satışı varmı peki dükkanında? bana fiyat yazarmısın? merak ettim canım..
Ayrıca görümceklerin en şirini olmalısın,böylesi dostlar başına..benim kuzenim de tıpkı senin gibi..abisinin nişanında bi koşturdu bi koşturdu sorma..hep en iyisini yapmak için

Ay teşekkkür ederim çok şekersin.

Satışı var hepsinin. Kargoyla şehir dışına da gönderiyoruz.
Bu iğneliği ilk kez kendi gelnim için yaptım. İsteyen olursa 2. olacak
20 TL ye yaparım canım bunu.
Hatta yastığın üzerine birde organze dantel bir kumaş bile geçilebilir.
Çok şık olur.

temmuzda nişanım var ve o resimdeki yaptığınız çiçekli taç tam hayalimdeki gibi.. nişanlığımı henüz almadım ama sizin yaptırdığınızın benzerinin pembesini buldum bir yerde. büyük ihtimal onu alıcaz. size taç almak için ulaşmak istiyorum. özelden telefon be mağaza bilgilerinizi atarsanız, gelmeyi isterim. teşekkürler ve ellerinize sağlık..

nazar değmesin maşallah. Dostlar başına böyle güzel görümce ayy inşallah benim görümcemde sizin gibi olur nekadar ince ne kadar düşüncelisiniz ya hayran kaldım.

bu kadar güzel anlaşabilmeniz büyük şans Allah tamamına erdirsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…