- 8 Mart 2011
- 25.898
- 28.128
Normalde kendi anneme bile kullandırtmadım önceki makinayı işte sorunda bu anne kardeş bunlar başka. Eşinin ailesi olunca iş başka şimdi açıkca söylersin sorun olur. Gidip sağda solda konuşulur , bu sefer konu çok başka yerlere gider vs vs zaten normal olsa böyle birşeyin istenmemesi kullanılmaması gerektiğini bilir.
Utanmayacak maalesef. Sanki yedikmi , n'olmuş ya gibi şeyler konuşulacak. Konu epilasyondan kıldan tüğden çıkacak. Bende sizin gibi düşünüyorum. Fakat kültür farkı. Evde 7 kişi bir banyo havlusu kullanıldığını görmüşlüğüm var. Bu bir örnek sadece dedikodu gibi olmasın. Sorun oluyor yani açıkca söyleyince bende sıkıntı istemiyorum.
bence kalsın o onda.alınca gene isticek gene çıkmıcak mı sanki :) kendine yenisini alGörümcem epilasyon aletime resmen yapıştı yahu epilasyon aletide istenir mi arkadaş. Bir kaç kere aldı istemedende getirmiyor. Zaten bende bir daha kullanamadım.. İçime sinmiyor. Bir kaç kere oralı olmadım ama yok ısrarla aynı şeyler.. Şimdi ben bu makinayı domestosa mı yatırayım alkolemi basayım ne yapayım .. Nasıl temizleyip tekrar kullabilirim.(( azıma bin türlü laf geliyorda neyse asıl konu dezenfekte kısmı
canım bak sakin verme epilasyonu o uyaniksa sen ondan uyanık ol kendini akıllı zanneden cahil çok .... At çöpe bozuldu bende attım gitti de garantisi bitti de yenisini alınca da yok de artık olmaz deGörümcem epilasyon aletime resmen yapıştı yahu epilasyon aletide istenir mi arkadaş. Bir kaç kere aldı istemedende getirmiyor. Zaten bende bir daha kullanamadım.. İçime sinmiyor. Bir kaç kere oralı olmadım ama yok ısrarla aynı şeyler.. Şimdi ben bu makinayı domestosa mı yatırayım alkolemi basayım ne yapayım .. Nasıl temizleyip tekrar kullabilirim.(( azıma bin türlü laf geliyorda neyse asıl konu dezenfekte kısmı