Görümce.....

Eş ailesi başka değil bence. Sağda solda milletin epilasyon aletini istediğini anlatmaya utanmayacaksa bende onun epilasyon aletime sıkışmış kıllarını görmek zorunda olmadığımı anlatırdım..

Utanmayacak maalesef. Sanki yedikmi , n'olmuş ya gibi şeyler konuşulacak. Konu epilasyondan kıldan tüğden çıkacak. Bende sizin gibi düşünüyorum. Fakat kültür farkı. Evde 7 kişi bir banyo havlusu kullanıldığını görmüşlüğüm var. Bu bir örnek sadece dedikodu gibi olmasın. Sorun oluyor yani açıkca söyleyince bende sıkıntı istemiyorum.

Bi epilasyon aleti 50 tl sonucta o vucudun nerelerine degiyor sadece bacak almak icin kullananda var her yerini o aletle alanda.
Nasil icine sinipte isteyebiliyor ilginc.
Bence gorumcenize verin gitsin.

hediye etmeyin çöpe atıp imkanınız varsa yeni alın
ve aslaaa vermeyin.. yeni aldım kimse ile paylaşmayacağım deyin kibarca
bu ne böyle yaa!!

Eşine söyle kardeşin çok beğenmiş alıp duruyodu dayanamadım hediye ettim. Ama benimde ihtiyacım var bitane alıcam de
Benim görümcemde istedi vermedim.

Bence atın çöpe gitsin hediye etmeyin. İsterse bozuldu dersiniz

siz böyle sıkıntı olmasın diye alttan almaya devam ettikçe daha çok kaybedersiniz.

taviz tavizi doğurur çünkü..

sıkıntı çıkacaksa da bir kez çıkar herkes duracağı yeri bilir.

başlıkları değişebiliyor mu değişebiliyorsa yedek parçasını al yeni başlığı değiştir kendisini de alkolle temizle bir daha da asla verme kişisel eşyadır bu ütü değil kullanıp getirsin

Eskisini hediye et esine de kardesin cok begenmisti napim dayanamadim hediye ettim de ve kendine daha ust modelini al.Birdaha da kesinlikle ders olsun sana ozel seylerini kimseyle paylaşma gorumcen olsa bile

Ben olsam o epilasyonu verirdim ona madem çalışıp para kazaniyormus bi tane bana almasini isterdim.

Yuzsuz insana sende yuzsuz olacaksin. Ki hala taksiti bitmeyen yeni bir sey anladigim kadariyla.

Canım benim vücudum alerji yapiyor bir baskasi kullaninca bunun daha taksiti bitmedi yeni almıştım bunu sen kullan sen de bi tane bana aliver deyin

Niye hem yeni bir aleti verip yoktan yere tekrar yenisine para veresiniz ki?

bence kalsın o onda.alınca gene isticek gene çıkmıcak mı sanki :) kendine yenisini al

Yavrum sen böyle birşeye nasıl izin verirsin ya hastalık kaparsan ne olcak böyle şeyler hassasiyet ister ne düşüncesiz bi gorumcen var benimki gibi böyle şeylerde taviz verme Hayır demeyi öğren hangi zamanda yaşıyoruz bence bozuldu de verme çöpe attim gitti de kendine hemen yenisini al ve bir daha isterse böyle şeyler kişiye özel satıcı ısrarla tembihledi de bende korktum de yani... Carrefour da adamın biri traş makinesini servise göndermeye calisiyodu kadın bir sürü soru sordu hastalıklarla ilgili 2 aydan aşağı gelmez bu alet dedi düşün aman diyim... çorap ayakkabı böyle aletler makyaj malzemesi hayatta kimseye vermem kimseden almam da

canım bak sakin verme epilasyonu o uyaniksa sen ondan uyanık ol kendini akıllı zanneden cahil çok .... At çöpe bozuldu bende attım gitti de garantisi bitti de yenisini alınca da yok de artık olmaz de

Ben anlamıyorum ki bir insan başka birinin kişisel bakım ürününü nasıl kullanabilir? Ha diş fırçamı kullanmış ha epilasyon aletimi,fark yok yani ikiside kişiye özel olmalı. Yenisini alma imkaniniz varsa yenisini alin,oluyorsa başlıklarını değiştirin ama vermeyin bir daha.

Bence kalbini kırmayın. Hediye edebilirsiniz ama hediye ederken hiç bir şey söylemeyin. Bu kadar basit bir şey için kalp kırmaya değmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…