Görümce.....

bu kadar kişisel eşya olmasa da benim yurtta başıma şöyle bişey gelmişti. ben çok kıllık derecesinde titizimdir. bi arkadaş sürekli eşyalarımı istiyodu. bigünde çok afedersiniz kusmuş vileda kovamı istedi. tabi ben o an "kustuğunu temizliyceksin veremem" diyemedim mecbur verdim. neyse temizledi getirdi "canım o sende kalsın artık ben başkasının kullandığı şeyi kullanamıyorum zaten bende bi tane daha var" dedim. o oldu dahada bişeyimi istemedi. zaten uyuz olurum hep böyle olaylara. hediye verirken ben kullanamıyorum tekrar demek mantıklı bence

Yerinde olsam onu hayatta kullanmam gitmiş artik o nereye yatırırsan yatir artik faydasi yoj mefta

Abartmayın alkol her şeyi temizler. Sadece içine sinmez insanın midesi kaldırmaz huylanır durur o kadar. Hastanelerde herkese ayrı ayrı alet kullanılmıyor. Alkolle dezenfekte ediliyor.

Abartmayın alkol her şeyi temizler. Sadece içine sinmez insanın midesi kaldırmaz huylanır durur o kadar. Hastanelerde herkese ayrı ayrı alet kullanılmıyor. Alkolle dezenfekte ediliyor.
"Sadece icine sinmez" evet icime sinmeyecegi icin abartiyor olarak gorunuyorum ama sizde diyorsunuz icine sinmez diye icime sinmedigi birseyi de hayatta kullanmam kisisel birsey cok ozel olmali ustelik ..

Görümcem epilasyon aletime resmen yapıştı yahu epilasyon aletide istenir mi arkadaş. Bir kaç kere aldı istemedende getirmiyor. Zaten bende bir daha kullanamadım.. İçime sinmiyor. Bir kaç kere oralı olmadım ama yok ısrarla aynı şeyler.. Şimdi ben bu makinayı domestosa mı yatırayım alkolemi basayım ne yapayım .. Nasıl temizleyip tekrar kullabilirim. :KK43:(( azıma bin türlü laf geliyorda neyse asıl konu dezenfekte kısmı

Ben olsam kesinlikle hediye etmezdim.
Zaten görümcenin yaptığı yanlış, bi de yanlışı ödüllendirmiş olursun.
Çıkan kısımlarını sabunlu suyla yıka (Suyun içine 1 damla da domestos at)
İyice durula, kullan bence.

Tekrar isterse de bunun özel bişi olduğunu nazikçe söyleyebilirsin.

Aslında tepkimizi ilk başta vermemiz lazım. Kişisel bakım ürünüm bu veremem dicez , duruşumuz belli olucak. Benim görümcemde kayınvalideme bıraktığım kullanılmamış göz kalemlerini filan alıp götürüyo sinir oluyorum, al kendine aç açıkta mısın??

Hanımefendi, hediye etmenizi tavsiye ederim. Emin olun kullanmak kolay olmaz mikrop, enfeksiyon olayları sıkça görülür. Bütçenizi aşmıyorsa eğer hediye ediniz, belki hediye ettiğinizde az çok anlayabilir diye düşünüyorum görümcenizin.

Kızlar yorumlar için teşekkür ederim. Şimdi versem zaten makyaj malzemesidir ıvırdır zıvırdır o konulara girmiyorum alır sormadan sürer vs. Kaç kere ima ettimde zaten artık açıkca söylemek lazım kırılırsa kırılsın. Epilasyon aletininde gövdesi de yıkanabiliyomuş alkolle gövdesini temizleyip yeni başlık almayı düşünüyorum. İnsanı zorla yalan söylemek durumunda bırakıyolar bazen maalesef bi daha istersede. Sen kullandıktan sonra her seferinde çamaşır suyuna yatırmak zorunda kaldım bozuldu. Diyeceğim kendi utanır belki ... Ama belki... Hediye et diyen arkadaşlar da oldu aslında edeyim önemli değil ama kendisi çalışırken pekala alabilecek durumda iken ben taksitle zorla aldığım ürünü birde yüzsüz birine hesiye etmek enayilik gibi geldi. Alamaza başka bi durum olsa ben kendim ona yenisini alırım yani . Ama benden daha fazla alacak durumu var arkadaşlar yorumlarınız ve fikirleriniz için teşekkür ederim.

Bence yeni epilatör alın ama aldığınızı söylemeyim diğerinide kullanıyomul gibi isteyip durun. Amaç gıcıklık olsun:))

Bu gicikligi benimkide.birkaç kere yaptı uyardim anlamadı bende yeni alıp daha kullanmaya fırsat bulamadığı ne varsa istedim kullandım gıcık oldu ama artık hicbirseyimi istemiyor yenisini al kendin kullan eskiyi istedikce verirsin

Asla hediye etmeyin Alkolle temizleyin bişey olmaz bir dahada vermeyin bozuldu deyin :KK12:
Sizin yine görümceniz istiyor bi derece yakınınız sayılır benim üst kat komşum bi gün kızını yollamış abla annem Epilasyon aletinizi istiyor dedi:KK57:şok geçirdim o an benim yok zatende töbe töbe sanki çay şeker bu:KK34:

güzelce temizleyin kılını tüynü alkolle silin güzelce bidaha istediğinde bozuldu dersin olur biter

Bence ona bir daha ki sefere güzelce bunun yanlış olduğunu hatırlatarak aletinizi hediye edeceğinize terbiye hediye edin.

Biyerde okudum böle birbirinin epilasyon aletini alıp kullananlar da yaralar çıkıyomuş mikrop kapılıyomuş heryeri yara bere içinde kalmış birinin deyip korkutun :)) çok ayıp ya bi şekilde bi daha vermeyin işte

X