- Konu Sahibi Solgun Papatyalar
Canım bence kendisine yorum yapma emin ol dediği gibi değildir hatta bosver 
değil mi ki ben yanlış anlamışım sizi iyi günler
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
değil mi ki ben yanlış anlamışım sizi iyi günler
Sağlıklı bir zihnin koşarak kocasının telefonundan profile baktığına inanmak istemiyorum ya. Saka gibisiniz.“Merhaba kadınlar, bir şey danışmak istiyorum: Görümcem numaramı silmiş, sizce bu durumu sormalı mıyım yoksa susmak mı daha iyi?” kaynanamla tartıştık bir kaç ay önce engele atmıştım ama yine evime geldi arayınca çıkarmak zorunda kaldım kaynanam demiş eşime engellemiş beni bende takılmadım ama bugün fark ettim ki silmiş numaramı hemen eşimin teline koştum profili var ama bende yok silmiş eminim size sormak istedim ablalar..
Çok tatlısınız belki de öyledir bilmiyorum ama ilk başta anami engelleyene ben de tavır alırım gibisinden konuşması çok da yapıcı ve müşfik değildiCanım bence kendisine yorum yapma emin ol dediği gibi değildir hatta bosver![]()
Ya dediğim gibi tartışmaya girilmez rabbim.kim ne yaşattıysa aynisi yaşasın ama boşverin durduk yerr kim silerse silsin cehenneme kadar yolu var sizde Allaha emanet olunÇok tatlısınız belki de öyledir bilmiyorum ama ilk başta anami engelleyene ben de tavır alırım gibisinden konuşması çok da yapıcı ve müşfik değildi
YapıcıysanÖyle durumda gelin hanımla önce konuş caninizi sıkacak bir şey mi oldu aranizi bulayım çözümleyeyim diye
Ya dediğim gibi tartışmaya girilmez rabbim.kim ne yaşattıysa aynisi yaşasın ama boşverin durduk yerr kim silerse silsin cehenneme kadar yolu var sizde Allaha
sadece şunu söyliyim bazen ben de çok demoralize olduğum dönemlerde rehberden sildigim birileri oldu kırılıp içteniçe belki görümceniz silmesini kayınvalidesi alakası yoktur belki iç dünyasında farklı sorunlar yaşıyordur o da sizi yanlış anlayıp size içten içe kırılmıştır oysa yine de çok da kötü düşünmemeye çalışınYa dediğim gibi tartışmaya girilmez rabbim.kim ne yaşattıysa aynisi yaşasın ama boşverin durduk yerr kim silerse silsin cehenneme kadar yolu var sizde Allaha emanet olun![]()
sadece şunu söyliyim bazen ben de çok demoralize olduğum dönemlerde rehberden sildigim birileri oldu kırılıp içteniçe belki görümceniz silmesini kayınvalidesi alakası yoktur belki iç dünyasında farklı sorunlar yaşıyordur o da sizi yanlış anlayıp size içten içe kırılmıştır oysa yine de çok da kötü düşünmemeye çalışın
Ben size kötü bi şey demedim boşverin sormayın dedim niye yükseldiniz anlamadım ama sizin adınıza üzgünüm dediğim gibiyim çünkü... 3 görümcem 3 yengem var hiç daha böyle bi olay yaşamadık annemle de yaşamadılar çok şükür bizde herkes duracak yerini biliyor,sınırlarımız belli... farazi konuşmuştum bu yüzden... ( engel yediğim insanlar illaki olmuştur farkında bile değilim ama olsamda sorup kimsenin totosunu kaldırmam size anlatmak istediğimde buydu)Canım bence kendisine yorum yapma emin ol dediği gibi değildir hatta bosver![]()
Ben kimsenin arasını bulma derdine düşmem beni ne ilgilendirir oturup konuşup çözerler bu kadar basit... Ama iş annemi engelleme boyutuna geldiyse bende numarayı silerim önceliğim annem bunda şaşılacak bi durum yok... Kötü bir şey de yok... Belki de benim şansım yoluma bunları yaşamayacak kadar iyi insanların çıkmasıdır kim bilir...Çok tatlısınız belki de öyledir bilmiyorum ama ilk başta anami engelleyene ben de tavır alırım gibisinden konuşması çok da yapıcı ve müşfik değildi
YapıcıysanÖyle durumda gelin hanımla önce konuş caninizi sıkacak bir şey mi oldu aranizi bulayım çözümleyeyim diye
Bir sorun yaşandığında çözümcül davranmak en güzeli ama bunu yapmayan insanların taraf tutarım demesi en yanlış olanı insanlar arasında yeri gelir kırgınlıklar da olabilir. Ama kan bağı olan insanların adeta yangına körükle gider gibi annemi engelleyeni ben silerim demesi hiç doğru değil.Ben size kötü bi şey demedim boşverin sormayın dedim niye yükseldiniz anlamadım ama sizin adınıza üzgünüm dediğim gibiyim çünkü... 3 görümcem 3 yengem var hiç daha böyle bi olay yaşamadık annemle de yaşamadılar çok şükür bizde herkes duracak yerini biliyor,sınırlarımız belli... farazi konuşmuştum bu yüzden... ( engel yediğim insanlar illaki olmuştur farkında bile değilim ama olsamda sorup kimsenin totosunu kaldırmam size anlatmak istediğimde buydu)
Ben kimsenin arasını bulma derdine düşmem beni ne ilgilendirir oturup konuşup çözerler bu kadar basit... Ama iş annemi engelleme boyutuna geldiyse bende numarayı silerim önceliğim annem bunda şaşılacak bi durum yok... Kötü bir şey de yok... Belki de benim şansım yoluma bunları yaşamayacak kadar iyi insanların çıkmasıdır kim bilir...
Görümcen iyi yapmış numaranı silmekle bunda şaşılacak ne var ki… Annesinin telini silmişsin aa ne iyi yapmışsın silmekle mi diyecek.Etkiye tepki..“Merhaba kadınlar, bir şey danışmak istiyorum: Görümcem numaramı silmiş, sizce bu durumu sormalı mıyım yoksa susmak mı daha iyi?” kaynanamla tartıştık bir kaç ay önce engele atmıştım ama yine evime geldi arayınca çıkarmak zorunda kaldım kaynanam demiş eşime engellemiş beni bende takılmadım ama bugün fark ettim ki silmiş numaramı hemen eşimin teline koştum profili var ama bende yok silmiş eminim size sormak istedim ablalar..