• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görümce..."

Ya Buradakiler zaten sanırım kendileri aynılar diye zorlarına gidiyur ben öyle görüyüm zaten cevap vermiyorum onalara yorum için sagolun da valla insan kurtulamıyor keşke silip attığımız gibi gitseler ama utanmazlar mesela bayram var seyran var susan gelin tarzı değilim diye siliyor belli
inan bana hayatta görümce kaynanayla küs olmak kadar harika birşey yok hiç umursama onlar zaten köşede kudurur

inan bana hayatta görümce kaynanayla küs olmak kadar harika birşey yok hiç umursama onlar zaten köşede kudurur
Sevinmezmiyim ama keşke kökten kurtulsak çok yüzsüzler yarın yine gelir gider anasından biliyurum annesi 3 günlük gelinken beni eşime şikayet ederdi utanmadan kimse bakmadı ağlaya ağlaya geldi bana tabi bilmiyorum sanıyor ama Allaha havale ediyorum hepsini

Hayatta hiç kimsenin buna eş ailesi bireyleri de dahil beni silmiş ya da engellemiş mi diye nunarasina bakmadim bana ne ki aklıma bile gelmedi
Kimseyi o kadar önemsemeyin
Sorun yaşamadık mi yaşadık ama o denli umrumda olmadıkları için inanın bunu da sizin konunuzu okuduğumda fark ettim Gerçekten Yapılacak bir şey değil benim için Yani şöyle düşünüyorum Eğer birisi engellediyse veya sildiyse kendi kendine bana trip attığını Ne bileyim Beni üzdüğünü falan da düşünmüştür komik oluyor böyle düşününce de tavşan daha küsmüş dağın haberi olmamış misali gerçekten hiç işim olmaz size de tavsiyem hiç böyle şeylerle ilgilenmeyin

Sevinmezmiyim ama keşke kökten kurtulsak çok yüzsüzler yarın yine gelir gider anasından biliyurum annesi 3 günlük gelinken beni eşime şikayet ederdi utanmadan kimse bakmadı ağlaya ağlaya geldi bana tabi bilmiyorum sanıyor ama Allaha havale ediyorum hepsini
anlıyorum seni benimkide aynı 2 aylık gelinken evime gelip dedikodumu yaptı kızıyla annemi aradı beni kötüledi kocamada aynı şekilde ama bir zamandan sonra kapıyı kapatınca gelmeyi bırakıyorlar benim lafım bile dek gelmiyor yalnız kaldığımız zaman kalkıyorum, evime geldiğinde saatlerce iş yapıyorum görümceme gelirsek onun evime gelme ihtimali bile yok sende yüzüne bakma yalnızken kocan varken konuş onların yaptıgı gibi yapmak lazım birazda

“Merhaba kadınlar, bir şey danışmak istiyorum: Görümcem numaramı silmiş, sizce bu durumu sormalı mıyım yoksa susmak mı daha iyi?” kaynanamla tartıştık bir kaç ay önce engele atmıştım ama yine evime geldi arayınca çıkarmak zorunda kaldım kaynanam demiş eşime engellemiş beni bende takılmadım ama bugün fark ettim ki silmiş numaramı hemen eşimin teline koştum profili var ama bende yok silmiş eminim size sormak istedim ablalar..
Arkasında duramayacağınız işler yapmayın.Kimseyi engellemeyin silmeyin buz gibi durun.Bakın herkes öyle.Duygularına kapılıp gidenler hata eder.Düzelir ekler sizi ileride susun umursamayın ama fevri hareketleri de bırakın.

“Merhaba kadınlar, bir şey danışmak istiyorum: Görümcem numaramı silmiş, sizce bu durumu sormalı mıyım yoksa susmak mı daha iyi?” kaynanamla tartıştık bir kaç ay önce engele atmıştım ama yine evime geldi arayınca çıkarmak zorunda kaldım kaynanam demiş eşime engellemiş beni bende takılmadım ama bugün fark ettim ki silmiş numaramı hemen eşimin teline koştum profili var ama bende yok silmiş eminim size sormak istedim ablalar..

Eee sende silmişsin onlar silince mi olay oluyor?

Boş ver
Hepsini birden atın işte hayatınızdan

Silerse silsin bacım bırak Allah aşkına bir dert ortadan kalkmış işte cehenneme kadar yolu var

anlıyorum seni benimkide aynı 2 aylık gelinken evime gelip dedikodumu yaptı kızıyla annemi aradı beni kötüledi kocamada aynı şekilde ama bir zamandan sonra kapıyı kapatınca gelmeyi bırakıyorlar benim lafım bile dek gelmiyor yalnız kaldığımız zaman kalkıyorum, evime geldiğinde saatlerce iş yapıyorum görümceme gelirsek onun evime gelme ihtimali bile yok sende yüzüne bakma yalnızken kocan varken konuş onların yaptıgı gibi yapmak lazım birazda
Evet sik sık gelemz bayramdan seyrana tam emin olayım konusacam şimdi direk söylesem ablasına söyler hani neden sildin gibisinden tam emin olayım tavrından zaten işime gelir sizde üzülmeyin olurmu ne güzel gelmiyorlar evimiz ayrı en azından 😉🤗

ben olsam hiç fatketmemiş gibi davranırım ki iyice kudursun. işim gücüm yok bir de senin profil fotonun gittiğini mi göreceğim? 😂

ama esime söylerdim 😂 yalan olmasın.

Ben numaraları kaydederken bazılarını e posta üzerinden kaydetmisim. E postayı değiştirmek durumunda kalınca birkaç numara gitti. Ben sonradan fark ettim silinenleri. Ama bunlardan biri görümcem ve o fark etmiş, hemen o da beni silmiş🤭 sonradan kaydedince fark ettim. o bende kayıtlı ama beni kaydetmiyor. Kaydetmesin valla bunu takacak değilim. Demem o ki benzer bir durum olabilir. Yanlışlıkla silinmiş olabilirsiniz. Ya da gerçekten silmistir. Her halükarda bosverin

anneniz ve kardeşinizin eşi bile olsa ikili ilişkilere karışmak bence haddi aşmaktır iyi günler
Sizce öyle,benim sınırlarım sizden farklı... Ben annemin yanında durunca haddi aşmış olmam ki bunca yıldır ne görümcelerimle ne abilerimin eşleriyle sıkıntı yaşamadığıma göre gayet haddimi biliyorum demektir.Öyle numara engellemeler sosyal medyadan laf sokmalar zaten bizlik değil biz sorunlarımızı konuşarak çözeriz ergen gibi hareket etmeyiz. Size de iyi günler...

Ben numaraları kaydederken bazılarını e posta üzerinden kaydetmisim. E postayı değiştirmek durumunda kalınca birkaç numara gitti. Ben sonradan fark ettim silinenleri. Ama bunlardan biri görümcem ve o fark etmiş, hemen o da beni silmiş🤭 sonradan kaydedince fark ettim. o bende kayıtlı ama beni kaydetmiyor. Kaydetmesin valla bunu takacak değilim. Demem o ki benzer bir durum olabilir. Yanlışlıkla silinmiş olabilirsiniz. Ya da gerçekten silmistir. Her halükarda bosverin
Şuan ispatlamaya çalisiyurum zaten yanlış anlaşılmak istemem bakalım iyi olmuşta sizin1😃

Olayı sonundan okumaya başlamayın tmm ben silmedim o silmiş..

Siz kaynanayı engellemediniz mi baştan?

Kızı da sizi silmiş belli ki annesi için yakıp yıkacak bir tip. Eee neden şaşırdınız?

Çocuk gibi milleti engellerseniz çocuk gibi silinirsiniz😂

Kendi konunuzu kendiniz de anlamıyorsunuz!

Sizce öyle,benim sınırlarım sizden farklı... Ben annemin yanında durunca haddi aşmış olmam ki bunca yıldır ne görümcelerimle ne abilerimin eşleriyle sıkıntı yaşamadığıma göre gayet haddimi biliyorum demektir.Öyle numara engellemeler sosyal medyadan laf sokmalar zaten bizlik değil biz sorunlarımızı konuşarak çözeriz ergen gibi hareket etmeyiz. Size de iyi günler...
değil mi ki ben yanlış anlamışım sizi iyi günler

E sen başlatmışsın bence bişey deme. Anasını engellemişsin danası da seni engellemiş. Veya silmiş. Neden umursuyosun umursama kocana da ailesini şikayet etme bırak olduğu gibi kalsın. Evin içinde devamlı bunları konuşup canını sıkma.

Back
X