Kızlar biliyorsunuz ilk hamile olunca buraya yazdım kürtajı da öyle mecburen olmak zorunda kalbim ilk gebelik bebeğin, kalbi durmuş çok üzüldüm normal olarak düşük tehlikem hep vardı ve görümce aram çok çok iyiydi ailemden de uzaktım görümcem den bir şey beklemedim yani yemek yardım tarzı ama 1 ay tehlike boyunca bir kez aradı sadece oda yanına gelecektim ama işim var dedi ararım sonra dedi.. Bebeğin kalbi durduğunda nedenini sormak için bir kez aradı ağlıyordum zaten açıklamak istemedim doğal olarak açmadım kaynanam hep kızım çok yoğun dedi tadilat işi bu arada ama diğer arkadaşlarına pastalar yaptı ziyaretler hep gördüm zoruma gitti çünkü gerçekten aramız iyiydi bu saatten sonra bebeğim öldü arayıp ilgi gösterse ne yazar diyorum belli bir süre gerçekten görmek istemiyorum belki psikolojik yeni oldu diye.. Yanlış mı düşünüyorum aramız iyiydi cidden ki diyelim beni sevmiyor kardeşinin çocuğuydu ya insan bir saat bile olsa görmeye gelemez mi gelmedi onu bırak bana bir geçmiş olsun yazmadı.. Sizce ben mi depresyona girdim kuruluyorum bi annem bi yaşlı anneannem geldi hep kaynanam gelecem dedi yazmıştım bilirsinz hatta çok karışır strese girdim dedim hep stres oldum.. Ama yine gelmedi oda dedi ev tadilatı var bitsin öyle gelirim dün yengem düşük olunca duydu oğlunun çocuğunun düşük tehlikesi var ev tadilatı kaçtı mı dedi bilmiyorum salağım galiba ben iyi niyetli düşündüm eşime annem bi kez keşke ablan bi kez gelseydi dedi ablamla uğraşmayın dedi dün narkoz etkisi il bennde kırıldım dedim haklısın diyor bilmiyorum ne yapmalıyım o yetmez gibi kaynanam göz kalemi çekmiş ben ağlıyorum kalemim aktı diyor iyi beslenmen lazım diyor belki şuan hassasım diye böyle oldu bilmiyorum kız kardeşim yok sizler den akıl beklerim bir de dediğim gibi eşim izin alacak kaynanam dün yine gelin dedi kanamam zaten var 2 gün kabul etmiştim siz de yazmıştınız ana şuan asla gitmek istemiyorum sadece annemle kalmak istiyorum tatilde sizce eşime direkt böyle diyim mi açıkçası artık kaynanam kırılsın bugüne kadar hiç ağzımı bile açmadım ne yapsa ama bebeğin ölümü bağı kesti sanki çok korktum etkilendim üstüne kaç saat aç kalınıyormş çok açtım gitti eşime yemek getirdi oda da yediler acımıştır hakkı dedim ama insan makyaj yapmaz bari farkta etmezdim kalem aktı diyene dek ne diyorsunuz ben mi abartıyorum gerçekten düşünemiyorum neden beni buldu bilmiyorum korkuyorum yoruldum