Gorumce ve kardeşle barisma derdi

Ben degilse onu simartan baskasi. Herneyse.
Dedklernae katildm.

O zaman eşte de suç var demekki ...Valla hiç lafını açmayın madem eşinin ailesine gittiğinizde de sanki ilk kez tanisiyornus gibi davranin yani tavırlı,asik süratli değil sadece mesafeli olun gerektiği yerde konuşun sorarlarsa cevap verin o kadar ..Bir süre kardeşinizin lafını açmayın konusmazsa konuşmasın bosverin

Aynwn boyle ypmyi dusunyrm

İsteyen beni kınasın ama ben kesinlikle kısasa kısas yapardım. benim kardeşimin selamini almayacak böyle uzatacak adamın kardeşinin yüzünede ben bakmazdım hem görümcenede müstehak

21st
Kynvaldem beni arayip bana cikistigi icn "abla buna sen sebep oldn nie izletyosn " manasinda kvga etmis.
tesekur ederim onerilernz icin.
Annesi olarak sizi düsünmüs kizabilirde ne var bunda siz esinize anlatmaysbilirdiniz iyi niyetle anlatmadiginiz kesin esinizin kaf dagindaki burnu ayri mesele kalp kiriyo birde üste cikiyo

Annesi olarak sizi düsünmüs kizabilirde ne var bunda siz esinize anlatmaysbilirdiniz iyi niyetle anlatmadiginiz kesin esinizin kaf dagindaki burnu ayri mesele kalp kiriyo birde üste cikiyo
Iyi niyetimden anlatmadm oyle mi ? Ne kdr da kalbimden eminsinz.
Adam karsimda durmus kim aradi annen ne diyo bunu bunu diyo. Arabayi suren o azari yiyen ben.
Kusura bkmasn lar efendim madem oyleoglunu arayacakti ona cemkirecekti . beni arayip oglunun sucundan beni azarliyorsa ogluda bunu bilmek zrnda.

Hiç oralı bile olma. Kim napıyorsa yapsın. Valla bende erkek kardeşimle ve gelinle görüşmüyorum. Geldiklerinde meraba güle güle diyorum. Bizim konumuz bambaşka. Fazla tepeye cıkarmayada gelmiyo insanları. Anlıcan sen kendini düşün o sizin aranızdaki mesele ben karışmıyorum de geç.

Eşiniz 15 yaşında falan mı bu tepkiler ne böyle neyse siz görümceyle konuşmayın. Çok ağır seyler yaşamışsınız düşman olsa bunu yapmaz. Esiniz de ne hali varsa görsün.

Haklsn...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…