- 14 Kasım 2017
- 1.587
- 932
- 123
- 33
- Konu Sahibi Sadekahvem91
-
Ben degilse onu simartan baskasi. Herneyse.Kusura bakmayın ama eşiniz çok tuhaf davranıyor ve geçimsiz biri.
21 yaşındaki kardeşinize küsmek,hele verdiği selamı almamak nedir?
Anasına mı küfretti bu kız,
babasına mı beyzadenin?
Sanırım siz eşinize fazla düşkünsünüz,
gereken zamanda gereken tavrı gösteremediğiniz için şımarmış beyfendi.
Görümcenizle olan konu da,yoktan yere,
nasıl aile huzursuzluğu çıkarılır'a çok güzel bir örnek.
O zaman eşte de suç var demekki ...Valla hiç lafını açmayın madem eşinin ailesine gittiğinizde de sanki ilk kez tanisiyornus gibi davranin yani tavırlı,asik süratli değil sadece mesafeli olun gerektiği yerde konuşun sorarlarsa cevap verin o kadar ..Bir süre kardeşinizin lafını açmayın konusmazsa konuşmasın bosverinBu yazdklarni cok denedim duvar gibi bi ifade ne cvp var ne bise.
Krdesmn damarina basti biraz sakada. Onemli degil o uyarmamiza ragmen ortamda yapmasi ve piskin piskin kusmesi ayri bi konu. Tutalack bi yani yok. Ama baktim cozemiyorum uzernde durmayobiraktm
Aynwn boyle ypmyi dusunyrmO zaman eşte de suç var demekki ...Valla hiç lafını açmayın madem eşinin ailesine gittiğinizde de sanki ilk kez tanisiyornus gibi davranin yani tavırlı,asik süratli değil sadece mesafeli olun gerektiği yerde konuşun sorarlarsa cevap verin o kadar ..Bir süre kardeşinizin lafını açmayın konusmazsa konuşmasın bosverin
Annesi olarak sizi düsünmüs kizabilirde ne var bunda siz esinize anlatmaysbilirdiniz iyi niyetle anlatmadiginiz kesin esinizin kaf dagindaki burnu ayri mesele kalp kiriyo birde üste cikiyo21st
Kynvaldem beni arayip bana cikistigi icn "abla buna sen sebep oldn nie izletyosn " manasinda kvga etmis.
tesekur ederim onerilernz icin.
Iyi niyetimden anlatmadm oyle mi ? Ne kdr da kalbimden eminsinz.Annesi olarak sizi düsünmüs kizabilirde ne var bunda siz esinize anlatmaysbilirdiniz iyi niyetle anlatmadiginiz kesin esinizin kaf dagindaki burnu ayri mesele kalp kiriyo birde üste cikiyo
Bunu yapsaydim daha mutlu olrdum eminmİsteyen beni kınasın ama ben kesinlikle kısasa kısas yapardım. benim kardeşimin selamini almayacak böyle uzatacak adamın kardeşinin yüzünede ben bakmazdım hem görümcenede müstehak
Haklsn...Hiç oralı bile olma. Kim napıyorsa yapsın. Valla bende erkek kardeşimle ve gelinle görüşmüyorum. Geldiklerinde meraba güle güle diyorum. Bizim konumuz bambaşka. Fazla tepeye cıkarmayada gelmiyo insanları. Anlıcan sen kendini düşün o sizin aranızdaki mesele ben karışmıyorum de geç.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?