Herkese merhaba arkadaslar gorumcesine turan taktigi uygulayan yeni gelin bendeniz yagmurdamlasi, bugün kavganın ikinci perdesini aralayacagım. Kiminiz fake kiminiz yalan dolan dese de coğrafya kaderdir mantigiyla beraber anadolumuza has o bayagı aile kavgalarından hepimiz haberdarız. Yani ben fake degilim. Sadece betimlemelerim göze carpiyor. Neeeyyseeee savaş boyalarimzi surdugumuze gore hikayemize kaldigimiz yerden devam edebiliriz. Dün aksam saatleŕinde hırsımı alabilmek maksadıyla ocagı çitilerken alt kisminda yapışkan bir madde ile karsılastım çekip cıkardigimda arapca yazılarn oldugunu fark ettm. Bugun bilen birine götürdugumde bana bunun büyü oldugunu söyledi. Bunu kim yapmış olabilir diye sordum ve cevap beni şasırtmadı. 'Tepesinde saç kalmamış kem gözlü nursuz tıfıl bir kadın görüyorum." dedi.... görümcem yine kirli oyunlara el atmıştı.. haneme kadar giren bir büyüden bahsediyorum.. hic bu durumla karsılasan oldu mu? Ne yapmam gerekiyor. Sakin ol demeyin bana illa büyüden agzimin burnumun yamulmasını mı beklemeliyim? Kizlar yorumlariniza ihtoyacim.var sevgiler...