- 9 Aralık 2016
- 470
- 231
- 33
- Konu Sahibi Benzinkokusu
Merhaba herkese. Tüm dertlerimi sıkıntılarımı gideren tek yer burası :/ Destan yazmak istemiyorum konuya gireyim. Ben 21 yaşındayım 2 seneye yakın evliyim. 2 görümcem var birisi benden bir yaş büyük diğeri yedi. büyük olan öğretmen. İlk evlendiğim zamanlar küçük görümcemle pek anlaşamazdım daha doğrusu anlaşıyoduk ama bazı şımarık hareketleri beni kendinden soğuttu ve bana başlarda çok değişik davranıyodu sanki beni istemiyormuş gibi. Kv lere gittiğimde ne bi hoş geldin ne bi birşey insan illaki bekliyor. Neyse eşime hep soruyodum niye bana böyle davranıyor diye eşim o çok kıskançtır takma kafana dedi ve geçiştirdi. Konu ortaya çıktığında ise konuştuk şimdi nadir de olsa yok bi sorun. Ben mi fesatım gerçekten bilmiyorum ama şimdi büyük görümcem aynı şekilde davranıyor. Hele ki evlendikten sonra daha bir değişti. Diyelim bir ortamda bir araya geldiğimizde bana düşmanmışım gibi davranıyor. Beni görmezden geliyor hep ben gidip onunla konuşayım mrb diyeyim istiyor sanırım. Bi konuşma olduğunda beni bastırmak için iğneleyici sözler söylüyor ben yapım gereği gereken yerde cevabını veriyorum. Kv lere gittiğimde o orda oluyor bazen, hiç demiyor hoşgeldin nasılsın diye. Ya da ben çok beklenti içine giriyorum. İlk zamanlar idrak edemesemde şimdi farkında olmaya başladım. Aranızda böyle olan var mı yoksa gerçekten benmi kötü düşünüyorum? Kafama takmamaya çalışıyorum ama olmuyo sebebini bilsem ne biliyim. Şimdi gidip sorsam bana neden böyle davranıyosun abla diye nasıl davranıyorum diyecek ya da geçiştirecek tahmin ediyorum. Ne yapmam gerektiğini gerçekten bilmiyorum ve sizlerden yardım istiyorum şimdiden teşekkürler. Sanırım destan yazdım :/