Görümce Konusunda yardim..

Yazdiklariniza bakilirsa yasiniza gore cok olgunsunuz masallah diyeyim once.

Siz zaten gerektigi gibi davraniyorsunuz bence. Mumkun oldukca ayni ortamda bulunmamaya calisin. Baktiniz caninizi sikacak bir konuya giriyor ya da ucu size dokunacak bir muhabbete, bir bahaneyle kalkin. Esinize birsey anlatmayin. Hani bu sadece gorumcenizin sizi kiskanmasiyla alakali bence onun icin esinize bu sebepten dolayi hic birsey demeyin bence. Kayinvalideniz zaten size arka cikiyormus. Siz sakinliginizi korumaya devam ederseniz, esiniz de olani biteni gorur gerektigi yerde mudahele eder gibime geliyor. Kulak asmamaya calisin, hehe deyip gecin.

Belki burdan okuyunca bu da dert mi denilebilir ama sanirim surekli berabersiniz ve bir insana kendi karesi bu kadar laf soksa , insana fenalik gelir. Onun icin ben sizi hakli buldum.

Sadece sunu soyleyeyim eger ki farkinda olmayarak yazdiysaniz birsey diyemem ama bilerek gorumcenize gorumcek yazdiysaniz, lutfen yazmayin derim. Hic kimse icin sayginizi bozmayin, kendisi duymasa bile.

Kolay gelsin ve Rabbim yavrunuza kolaylikla, saglikla kavustursun insallah :)

Sizce calismasiniin getiddigi psikolojik problemlerin acisi benden mi cikmali ? Gorumceleri ve kvdesiyle oldum olasi cata cat tartisirmis. Kendisi anlatiyor. Cok bilmis ama bos yani. Cok empati kurmaya calistim ama kucuk kardesine (ablama) gorucu gelcekti. Sonradan olmadi ona verdigi akillari duysaniz kendini ezdirme onlar burdan kiz alcak daha ne istiyolar vs. Demek istedigim onunda kardesi var. Tabiki beni oyle sevsin demiyorum hakkimda yok ama ben saygi gosterdigim icin hakettigimi dusunuyorum..

Aile problemleri icin 5 kez nisa suresini okursaniz Allah in izniyle cok iyi gelir.
Baska birsey yapmaniza sanirim gerek yok cunku yasiniza gore zaten bayabi olgundavraniyorsunuz. Boyle patavatsizlara laf anlatilmaz, belliki hazmedilemeyen bir sey var.
O yuzden Rabbim insaallah kalbini iyi bir hale getirir yada ugrasmasina firsat vermez siz okuduktan sonr.
Esinizi arada birakmama dusunceniz cok oolumlu. Diget,digerlerinede uyumlu ve saygilisiniz zaten , o yuzden baska soze gerek yok.
Allah hayirli gecim versin insaallah.

Cok tesekkur ederim once iyi dileklerinizden dolayi. evet surekli ic ice oldugumuzdan bu kadar cansikintisi.gorumcek konusuna gelince haklisiniz biraz sinirlenip bosbogazlik yapmisim sanirim :))) Tavrimi devam ettirme karari aldim bende. Iyi aksamlar

Son düzenleme:

Aminnn cumlemize. Guzel tavsiyeniz icin tesekkur ederim. Hayirli aksamlar.

Yazını daha önce okumuştum,yorum yazmak şimdi nasip oldu.
Ben de sonu nereye varacak diye merak etmiştim ama gördüm ki ufak tefek alınmalardan başka birşey yok.
Maşallah eşin,kayınvaliden ve kayınpederinle aran çok iyiymiş.Asıl önemli olan da bu zaten.

Onun dışında,her ailede baskın olmaya çalışan bir karakter çıkar.Bu kimi zaman görümce,kimi zaman elti,bazen büyük yenge olur.
Ne yapalım,her hoşumuza gitmeyen söze "höt" dersek sosyal hayatımız herhalde sıfıra iner:)

Bir de benden sana tavsiye,kendine bir iş,bir uğraş bulmaya çalış.
Sürekli aileyle içiçe olursan bunalırsın,her sözleri sana batmaya başlar.
Belki kendine yeni arkadaşlar bulup ayrı bir çevre edinebilirsin.

Ben henuz ev hanimi degilim. Okuyorum sabah 7den3e kadar okuldayim. Eve gecmeden annemlere ugrarim merak etmesinler diye. Ben gitmeyince uzuluyorlar niye gelmiyor diye. O arada oda orda oluyor. Cevrem mevcut. Aama cevreyle olacak is degil bu komsu degil esimin ablasi. Belki gebelik doneminde normalden fazla hassas olmus olabiliriim. Ama laf sokmayla alinganligi ayirabiliyorum. Empati kuruyorum. Oylelikle gereksiz yere bnim uzerime konusulan seyi anlamis oluyorum. Tesekkurler yorumunuz icin.

Baştan beri yanlış anlaşıldığımın farkındayım,sanılanın aksine görümcenin tarafını tutmuyorum tasdiklemiyorumda tanımam etmem umrum değil.Demek istediğim özetle görümcenizin sizin tabirinizle ''örümcek'' kişisel problemleri olduğundan mutsuz olduğundan mutsuzluk aşılamaya çalışması kendinizde diyorsunuz tek bana karşı böyle değil diye.Dolayısıyla elinizden birşey gelmez onun size karşı tutumlarını değiştirmek adına. Bana ters gelen tek nokta kat be kat büyüğümüz hakkında söylenilen sözler- ha sana iftira atar, yuvanı yıkmaya çalışır ,döver kapıya koyar vs bu derece saldırıda bulunsa kimse sana kalkıp haksızsın diyemez ama o senin anlattıkların gerçektende genelimizin yaşadığı hatta ufak atışmalar olarak adlandırdığı gülümseyerek geçtiğimiz kalbimizde tutmadığımız kafamızı yastığa koyunca unuttuğumuz türden.Bu yüzden bu yaşta bukadar şeyi içinde biriktirirsen bu sana zarar,ALLAH beterini yaşatmasın ama daha ne görüp geçireksin bilinmez.Kimse değil kv elimden tutsun yeter gerisi kusur kalsın tamammı küçük anne

Benim cok kafaya taktigim dogrudur. Gercekten cok icli bir insanim. Ama bu dediklerinizi insan olan yapamaz zaten. O kadarina bnde izin vermem. Yok artik. Beni rahatsiz etti konusma tarzi bilmiyorum. Uzuluyorumda boyle yaptigi icin. Cunku deger vermisim bi kere. Aile demisim ya. O yuzden sanirim. Cunku ben kendi ailemde boyle birsey gormedim. Genede tesekkurler tavsiyeleriniz icin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…