• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görümce İle başetme yolları

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

merveevasu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2020
94
-25
36
Merhaba,
Biribirimizi çok seviyoruz görümcemle abla-kardeş gibiyiz fakat her olayda, başına gelen her şeyde nişanlımı arayıp sürekli çağırıyor. Yanımdayken sarılıp öpüp saçma sapan hareketlere bürünüyor ki nişanlım 6 yıllık evli ve birde çocuğu var, 30 yaşında.
Kendisinden küçük olmama rağmen sürekli benim gibi giyinip benim göz rengimde lens alıp hatta sana benzedim hehehe felan diyerek şakalar yapıyor.
Bu kıskançlık durumlarıyla nasıl başa çıkabilirim ? Her olayda nişanlımı değil kocasını çağırması gerekirken...
Birde her aldığıma bir yorum yapıyor. Her şeye bir kulp buluyor. Yüzüme çok iyi gülüp arkamdan dediği bir kaç sözüde duydum üstelik.

Amma da abla kardeş gibiymişsiniz hayran kaldım. Görümce abla ama kardeşten pek emin olamadım.

30 yaşı ne sanıyorsunuz acaba? Eğer çocuk gelin değilseniz 30 yaşında bir kadınla 20’li yaşlarında bir kadının benzer giyinmesi çok şaşılacak bir şey değil.

İnsanlar kardeşlerini severler, sarılıp öperler. Kardeş evlenince ya da nişanlanınca bu değişmez.

İnsanlar yardıma ihtiyaçları olduğunda en yakınlarından yardım isterler. Bu kardeş de olabilir eş de. O an kim müsaitse o aranır. Evlenince kendi ailemizden çıkarılıp eşimize tabi olmuyoruz.

Bu düşünceler ve ruh haliyle evliliğe adım atarsanız çok mutlu bir evlilik yakalayamazsınız gelecekte.

Yanımdayken sarılıp öpüp saçma sapan hareketlere bürünüyor ki görümcem 6 yıllık evli ve birde çocuğu var, 30 yaşında.
30 yaşında evli çocuklu bir kadın kardeşine sarılıp kardeşini nasıl öper 😱😱😱😱
Başımıza taş yağacak.

Kardeşi olduğu için arıyor olabilir mi? Farkındaysanız kardeşi kardeşii. San ki yabancısı asıl size ne demek ki kıskanan o değil sizsiniz . Hem daha nişanlısın sen neden müdahil olma gereği duydun yok 30 yaşında benım yaşımda giyiniyor afedersin de 30 bu 20 li yaşlarla bir farkı yok belki de yaşını göstermıyor giydiği cuk oturuyor. İnsanlar istediğini giyer kusura bakma

Uzuğn araşdırmalarım sonuçunda, görünce ilen baş edmenin yollarını buldum ve sizlerle bunuğ baylaşmayı bir borç biliriğm.
40 yıllık evliyim ve 8 görümcem var; hepsiylen abla gardeş gibiyizdir, birbirimizi çoh severiz.
Küççük görümcemi whtsp mesajlarıynan dehtit ediyor olabilirim ama bu benim ona sevgimi değiştirmiyor. Hattağ telefononu ele geçirip o mesajları kendi kendime atmam da bir şeyi değiştirmiyor. Onunla çok iyi anlaşıyoz.

Diğer görümcemle bir don kavgamız olmuştu, bendeki donun aynını almış bir de gelmiş bana gösteriyor, hemen kocişime şikayet ettim, güzelce beynini yıkadım. Bunun için aralıksığz 11 sene kocanızın beynini yemeniz lazım ki ikna olsun. Kardeşinin lesbiyen olup bana göz koyduğuna ikna ettim nihayet ve o görümcemlen görüşmüyoruz, onu da çok severim ve tercihlerine saygı duyarım.

Büyük görümcem çok kısgançtır, yanımdayken kocamı öper de doyamaz. Bir gün çağırdım mufaa baş başa kaldığmızda, çektim bıçağı "Uykusunda keserim gardaşını, öpmeyeceksin artık" dedim. Besmele çekip tövbe etti; kardeşinin iyiliği için bunu yapması gerektiğni anladı. O görümcemi de çok severim, çok anlayışlıdır.

Gördüğün gibi hepsiylen gül gibi geçiniyoruz, abla gardeşten farkımız yoh. Kalan beşini de sonra anlatırım.

Silmissiniz de konuyu anladığım kadariyla kardeşini opmesine bile laf soylemissiniz kadinin .
Bir erkek kardesim var gerçekten kinamak istemiyorum allahim sen esirge :olamaz:

Konuyu niye sildiniz?
30 yaşında olunca ne oluyor ayrıca 32 yaşındayım 8 yıllık evliyim, yaşlı yada olgun kategorisine ni girmemiz gerekiyor?

Bende abilerime sarılırim, öperim, cılkını çıkarmadıktan sonra insanin kardeşini öpmesinden nasıl bir rahatsızlık duyulur?

Muhtemelen 19-20 yaşlarında genc bir gelin adayı var karşımızda. 🥴 Nişanlınızın hayatı sizden ibaret değil, görümceden bu kadar rahatsız oluyorsanız eğer kardeş gibiyiz ikiyüzlülügüne girip yakın olmayın.

Son düzenleme:
nişanlım 6 yıllık evli ve birde çocuğu var, 30 yaşında

Nisanlin evliyse bence sen de onunla evlenme.. neyse şaka bir tarafa bu nasıl bir sevgi anlayamadım, Allahtan görümceyle birbirinizi çok seviyormuşsunuz aksi halde ne olurdu acaba? Bu durum da şey gibi bir arkadas baska birinden sikayet eder eder beni de doldurur, sinirlerim bozulur sonra bir bakarım şikayet ettiği kişiyle aşkım, canım, bebeğim modunda kucak kucağa görürürüm. O yüzden tavsiye vermek zaman kaybı.

Hem çok yüz göz olup hem de şakalarından hoşlanmamışsınız. Ben aile dışında kardesime sarılıp öpmem bana yanlış gelir ama görümceniz ve esiniz icin bu durum normal geliyorsa abartacak bir sey yok. Vakitli vakitsiz mi arıyor olay ne yani. Nisanlınınızla romantik bir yemeğin ortasında mı arıyor. Ne icin aradigi önemli.Bence gercekten abla kardes gibiyseniz ve size benzemesinden rahatsiz oluyorsanız tavsiye verin. Mesela yeşil lens sana daha cok yakisir,bu etek sana daha güzel olur. Bu kazak tenine daha iyi gitti gibi. Siz de biraz iki yüzlü davranıyor gibi geldiniz bana.

Hem çok yüz göz olup hem de şakalarından hoşlanmamışsınız. Ben aile dışında kardesime sarılıp öpmem bana yanlış gelir ama görümceniz ve esiniz icin bu durum normal geliyorsa abartacak bir sey yok. Vakitli vakitsiz mi arıyor olay ne yani. Nisanlınınızla romantik bir yemeğin ortasında mı arıyor. Ne icin aradigi önemli.Bence gercekten abla kardes gibiyseniz ve size benzemesinden rahatsiz oluyorsanız tavsiye verin. Mesela yeşil lens sana daha cok yakisir,bu etek sana daha güzel olur. Bu kazak tenine daha iyi gitti gibi. Siz de biraz iki yüzlü davranıyor gibi geldiniz bana.
insanın kardeşini aramasının vakti mi olur ya ?
bence yakın dostun bile armasının vakti olmaz bırakın kardeşi . yorumunuz ilginç geldi bana acıkcası .

insanın kardeşini aramasının vakti mi olur ya ?
bence yakın dostun bile armasının vakti olmaz bırakın kardeşi . yorumunuz ilginç geldi bana acıkcası .
Tabii ki olur. Kardesimiz de olsa onunda bir özel hayatı var sonuçta. Sevgilisiyle/nisanlısıyla olduğunu bildiği halde canım sıkılıyor gel beni al denmez. Ya da arabasi yoksa kardesin de arabası varsa dolmuşa binmek istemiyorum,evde canım sıkılıyor gel beni al diye aranmaz. Önemli bir şey olursa ancak baskasinin yanında aranır. Ya da bulusma ayarlamak isterse önce mesaj atar müsaitse arar. Bunlar nezaket kuralıdır

Tabii ki olur. Kardesimiz de olsa onunda bir özel hayatı var sonuçta. Sevgilisiyle/nisanlısıyla olduğunu bildiği halde canım sıkılıyor gel beni al denmez. Ya da arabasi yoksa kardesin de arabası varsa dolmuşa binmek istemiyorum,evde canım sıkılıyor gel beni al diye aranmaz. Önemli bir şey olursa ancak baskasinin yanında aranır. Ya da bulusma ayarlamak isterse önce mesaj atar müsaitse arar. Bunlar nezaket kuralıdır
demekki ben bayagı kabayım acıkcası . moralim bozuksa kimleymiş umursamam ararım . kardeş yani insan kime rahat olacak bilemedim ki ? gayette arabası varsa gelip beni alacak pasa pasa . bende onu alırım , ablasıyım bi ton emeğim var üstünde , ha olmasa bile alır kardeş sevgisi böyle bir sey çünkü .
aile ilişkilerine bakış açımız çok farklı sizinle .
iyi forumlar diliyorum

demekki ben bayagı kabayım acıkcası . moralim bozuksa kimleymiş umursamam ararım . kardeş yani insan kime rahat olacak bilemedim ki ? gayette arabası varsa gelip beni alacak pasa pasa . bende onu alırım , ablasıyım bi ton emeğim var üstünde , ha olmasa bile alır kardeş sevgisi böyle bir sey çünkü .
aile ilişkilerine bakış açımız çok farklı sizinle .
iyi forumlar diliyorum
Bu biraz huy demek ki benim icin sınırlar cok önemlidir baskasıyla olduğunu bildiğim birini(erkek arkadaş,aile,arkadaş vs. )Önemli bir durum yoksa aramam.Başkasıyla oturduğunu bildiğim halde gel beni al demek bana kabalık geliyor. Aynı şekilde ben de baskasıylayken rahatsız edilmek istemem. Sizin icinse iliskiler ulaşılabilirlik daha önemli demek ki hepimizin nezaket anlayışı farklıdır saygı duyuyorum 😊

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back