• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görümce görmeyim ömrümce diye boşa söylememişler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

destina3

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2019
6.073
8.944
148
43
Görümcemle normalde iyiydi aramız ya da ben öyle zannediyordum.Her derdime koşar, yardımcı olur.Öyle ki görenler kardeş gibisiniz derlerdi.Ağır bir boşanma süreci geçirdi.Dengesiz davranmaya başladı.Geçen gün kızımın teli diye eşimin telini almışım.Mesajları okuyayım dedim kızımın baktım halasıyla mesajlar.Sonra anladım eşimin telefonu.Eşimle bazen tartışırız ama çabuk hallederiz.Görümcem yazmış eşime ben senin gibi çocuklarım için evliliğimi yürütmüyorum.Sen gönlünü dışarıda eğlendiriyorsun ben onu yapmam.Başkası olsa çoktan kapıya koyardı onu da. 6 çocuğunuz bile olsa çekilmez diye yazmış.Ben eşime mi kızayım görümceme mi 3 gündür sakinleşmeye çalışıyorum.Yüzüme gülüp arkamdan iş çeviren görümcem mi daha suçlu,yoksa gönlünü eğlendiriyorsun dediği eşim mi? Siz olsanız ne yapardınız?

Görümcemle normalde iyiydi aramız ya da ben öyle zannediyordum.Her derdime koşar, yardımcı olur.Öyle ki görenler kardeş gibisiniz derlerdi.Ağır bir boşanma süreci geçirdi.Dengesiz davranmaya başladı.Geçen gün kızımın teli diye eşimin telini almışım.Mesajları okuyayım dedim kızımın baktım halasıyla mesajlar.Sonra anladım eşimin telefonu.Eşimle bazen tartışırız ama çabuk hallederiz.Görümcem yazmış eşime ben senin gibi çocuklarım için evliliğimi yürütmüyorum.Sen gönlünü dışarıda eğlendiriyorsun ben onu yapmam.Başkası olsa çoktan kapıya koyardı onu da. 6 çocuğunuz bile olsa çekilmez diye yazmış.Ben eşime mi kızayım görümceme mi 3 gündür sakinleşmeye çalışıyorum.Yüzüme gülüp arkamdan iş çeviren görümcem mi daha suçlu,yoksa gönlünü eğlendiriyorsun dediği eşim mi? Siz olsanız ne yapardınız?
Eşiniz neler yazmış?

Eşin ne cevap yazmiş özellikle gönlünü dişarda eğlendiriyorsuna karşi? Bu lafin ardina düşülmesi gerektigini düsünüyorum. Ben bu laflarin uzerine gorumceme direk soylerdim arkamdan ettigin laflar ortada ne yuzume bak ne yuzune bakarim diye. Eşimede o lafin imasini sorardim. 3gün sakinleseyim diye ugraşmaz hesap sorar herkesin huzurunu bozardim. Böyle fitneci aile bireylerinin biletini kesip yolluyorum.

Maalesef ki ekonomik durumunuza, ailenizin desteğine göre yorumum değişecek.

Eğer bu ikisinde sorun yok ise kesinlikle ikisini bir araya getirip sorardım ne demek diye.

Bu ikisinde sorun varsa ve problem çıkartıcaksam ama sonucunda birşey yapmayacaksam sadece burnunu sürtme niyetim varsa asla yüz göz olmam çünkü bunca zaman saklayam adam siz bilmenize rağmen bişey yapmadığınızı düşünse iyice abartabilir.

Şunuda eklemeliyim ki görümce değil burdaki sorun eşiniz. Görümcenin ne dediği ne yaptığının ne önemi var eşiniz çocuklarınızın babası bunu yaptıktan sonra görümcenin size söylememesi çok hafif bence

Görümceye gelinceye kadar eşimi sorgulardim ne demek dışarıda gönül eğlendiriyor!????

Görümce şurada haklı ben olsam bende artık sevmediğim birini aldatmak yerine ayrılır ondan sonra gönül eğlendirirdim, birlikteyken ona o saygısızlığı yapamazdım

3 gün nasıl sustun demiycem, yeri geliyor aylarca susabiliyor insan maalesef.

Bazı gerçekler çok can yakıcı, zamanı gelince öne sürülmek için kenarda bekliyor sadece. Ve sonra da hiç birşey eskisi gibi olmuyor.

Güven tek kullanımlıktır.

Eşiniz sizi aldatiyor siz gorumce derdindesiniz. 🤷 3 gundur susabiliyorsaniz, bu konuyu hiç konuşmasaniz da olur herhalde.
Aldattığına emin olmam lazım o dengesizin lafıyla olmaz sadece.Sen erkeksin dışarıda tatmin olursun istersen ben onu yapamam demiş.Tekrar baktım mesajlara.Yani tam olarak aldattığı söylenemez.Ama çocuklar için sürdürüyorum demesi bile boşanma için büyk bir neden bence.

Sizce burada sorun görümce mi? Daha çok sorun eşiniz gibi görünüyor. Dışarıda gönül eğlendirmekten kastı ne? Aldatıyor mu yani?
Ee o zaman görümceniz de kardeşine o lafları ederken bir yerde de haklı olarak konuşmuş. Gözü dışardaysa boşanıp ne halt yiyorsa yesin. Nasıl bu kadar sakin kalabiliyorsunuz?
Başka mesajlara baktınız mı? Belki bir şeyler yakalardınız...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back