Görümcemle normalde iyiydi aramız ya da ben öyle zannediyordum.Her derdime koşar, yardımcı olur.Öyle ki görenler kardeş gibisiniz derlerdi.Ağır bir boşanma süreci geçirdi.Dengesiz davranmaya başladı.Geçen gün kızımın teli diye eşimin telini almışım.Mesajları okuyayım dedim kızımın baktım halasıyla mesajlar.Sonra anladım eşimin telefonu.Eşimle bazen tartışırız ama çabuk hallederiz.Görümcem yazmış eşime ben senin gibi çocuklarım için evliliğimi yürütmüyorum.Sen gönlünü dışarıda eğlendiriyorsun ben onu yapmam.Başkası olsa çoktan kapıya koyardı onu da. 6 çocuğunuz bile olsa çekilmez diye yazmış.Ben eşime mi kızayım görümceme mi 3 gündür sakinleşmeye çalışıyorum.Yüzüme gülüp arkamdan iş çeviren görümcem mi daha suçlu,yoksa gönlünü eğlendiriyorsun dediği eşim mi? Siz olsanız ne yapardınız?
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Görümce görmeyim ömrümce diye boşa söylememişler
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 6 Aralık 2022
- 4.205
- 10.813
- 123
Eşiniz neler yazmış?Görümcemle normalde iyiydi aramız ya da ben öyle zannediyordum.Her derdime koşar, yardımcı olur.Öyle ki görenler kardeş gibisiniz derlerdi.Ağır bir boşanma süreci geçirdi.Dengesiz davranmaya başladı.Geçen gün kızımın teli diye eşimin telini almışım.Mesajları okuyayım dedim kızımın baktım halasıyla mesajlar.Sonra anladım eşimin telefonu.Eşimle bazen tartışırız ama çabuk hallederiz.Görümcem yazmış eşime ben senin gibi çocuklarım için evliliğimi yürütmüyorum.Sen gönlünü dışarıda eğlendiriyorsun ben onu yapmam.Başkası olsa çoktan kapıya koyardı onu da. 6 çocuğunuz bile olsa çekilmez diye yazmış.Ben eşime mi kızayım görümceme mi 3 gündür sakinleşmeye çalışıyorum.Yüzüme gülüp arkamdan iş çeviren görümcem mi daha suçlu,yoksa gönlünü eğlendiriyorsun dediği eşim mi? Siz olsanız ne yapardınız?
- 6 Aralık 2022
- 4.205
- 10.813
- 123
Haa ondan gönlünü dışarda eğlendiriyorsun lafını kullanmış.Eşiniz sizi aldatiyor siz gorumce derdindesiniz. 3 gundur susabiliyorsaniz, bu konuyu hiç konuşmasaniz da olur herhalde.
- 14 Eylül 2014
- 1.777
- 3.375
- 333
- 20 Kasım 2019
- 247
- 1.381
- 113
Eşin ne cevap yazmiş özellikle gönlünü dişarda eğlendiriyorsuna karşi? Bu lafin ardina düşülmesi gerektigini düsünüyorum. Ben bu laflarin uzerine gorumceme direk soylerdim arkamdan ettigin laflar ortada ne yuzume bak ne yuzune bakarim diye. Eşimede o lafin imasini sorardim. 3gün sakinleseyim diye ugraşmaz hesap sorar herkesin huzurunu bozardim. Böyle fitneci aile bireylerinin biletini kesip yolluyorum.
- 25 Nisan 2018
- 4.232
- 8.242
- 158
- 22 Mayıs 2012
- 10.738
- 29.655
- 798
Maalesef ki ekonomik durumunuza, ailenizin desteğine göre yorumum değişecek.
Eğer bu ikisinde sorun yok ise kesinlikle ikisini bir araya getirip sorardım ne demek diye.
Bu ikisinde sorun varsa ve problem çıkartıcaksam ama sonucunda birşey yapmayacaksam sadece burnunu sürtme niyetim varsa asla yüz göz olmam çünkü bunca zaman saklayam adam siz bilmenize rağmen bişey yapmadığınızı düşünse iyice abartabilir.
Şunuda eklemeliyim ki görümce değil burdaki sorun eşiniz. Görümcenin ne dediği ne yaptığının ne önemi var eşiniz çocuklarınızın babası bunu yaptıktan sonra görümcenin size söylememesi çok hafif bence
Eğer bu ikisinde sorun yok ise kesinlikle ikisini bir araya getirip sorardım ne demek diye.
Bu ikisinde sorun varsa ve problem çıkartıcaksam ama sonucunda birşey yapmayacaksam sadece burnunu sürtme niyetim varsa asla yüz göz olmam çünkü bunca zaman saklayam adam siz bilmenize rağmen bişey yapmadığınızı düşünse iyice abartabilir.
Şunuda eklemeliyim ki görümce değil burdaki sorun eşiniz. Görümcenin ne dediği ne yaptığının ne önemi var eşiniz çocuklarınızın babası bunu yaptıktan sonra görümcenin size söylememesi çok hafif bence
- 19 Eylül 2018
- 14.182
- 38.016
- 598
- 22 Mayıs 2018
- 3.500
- 5.711
- 158
- 10 Kasım 2020
- 7.912
- 65.972
- 498
Hiçbirşey yazmamışEşiniz neler yazmış?
- 29 Mayıs 2021
- 13.492
- 87.502
- 548
- 36
Aldattığına emin olmam lazım o dengesizin lafıyla olmaz sadece.Sen erkeksin dışarıda tatmin olursun istersen ben onu yapamam demiş.Tekrar baktım mesajlara.Yani tam olarak aldattığı söylenemez.Ama çocuklar için sürdürüyorum demesi bile boşanma için büyk bir neden bence.Eşiniz sizi aldatiyor siz gorumce derdindesiniz. 3 gundur susabiliyorsaniz, bu konuyu hiç konuşmasaniz da olur herhalde.
- 21 Ağustos 2022
- 1.690
- 5.749
- 88
- 33
Sizce burada sorun görümce mi? Daha çok sorun eşiniz gibi görünüyor. Dışarıda gönül eğlendirmekten kastı ne? Aldatıyor mu yani?
Ee o zaman görümceniz de kardeşine o lafları ederken bir yerde de haklı olarak konuşmuş. Gözü dışardaysa boşanıp ne halt yiyorsa yesin. Nasıl bu kadar sakin kalabiliyorsunuz?
Başka mesajlara baktınız mı? Belki bir şeyler yakalardınız...
Ee o zaman görümceniz de kardeşine o lafları ederken bir yerde de haklı olarak konuşmuş. Gözü dışardaysa boşanıp ne halt yiyorsa yesin. Nasıl bu kadar sakin kalabiliyorsunuz?
Başka mesajlara baktınız mı? Belki bir şeyler yakalardınız...
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.