görümce görmeyeyim seni ömrümce

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
tövbe tövbe bebek falan yok.siz kafayı bozmuşsunuz bebekle ve görümceyle ondan kendi kendinize kurmuşsunuz tabi konu fake değilse.

EKLEME: Sanırım fakemiş, ben de oturdu ciddi ciddi yorum yazdım ya. Ne boş insanlar var!

Siz de hiç masum değilsiniz fakat ve çirkefsiniz. Masum değilsiniz çünkü; sizin evlatsızlığınızı yüzünüze vurmasını eleştirdiğiniz görümceniz için “kedi gibi doğuran kadın” ifadesini kullanıyorsunuz. Nasıl ki sizin henüz evlat sahibi olmamış ya da olamamış olmanız başkasını ilgilendirmez, başkasının kaç tane doğurduğu da sizi ilgilendirmez. Her tartışmada “dişlerini eline verdim, kalan son iki saç telini eline verdim” şeklinde şiddete başvurmanız ve bunu bu şekilde “gururla” dile getirmeniz de zaten her an bu şekilde tartışmaya hazır çirkef bir yapıda olduğunuzu gösteriyor. Görümceniz haklı olmayabilir ama siz de kesinlikle haklı değilsiniz.

Son düzenleme:
İşte hep karantinadan bunlar. Karantina geleli kk karıştı. Troller, hortlayan konular kol geziyor. Lunapark oldu buralar.

yandakiler de bebeğin kolları olmalı

Senn böle kutsal bir şeye böle benzetmeler yaparsan bir 7 buçuk sene daha kalamazsın hamiş

İyi de Handan Cavidan’ın eltisi değil miydi? Ne ara görümce oldu?
Yok Handan görümce, bir de Elçin var fakat Elçin ikinci bir görümce mi Handan'ın ikinci ismi mi konu sahibi bizi aydınlatırsa rahatlayacağım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…