- 14 Nisan 2019
- 2.155
- 5.689
- 88
- 31
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sorgulamak yok,inanmış gibi yapıyoruzİyi de Handan Cavidan’ın eltisi değil miydi? Ne ara görümce oldu?
Aa ben elti diye hatırlıyorum. Görümceyse zaten ikisi aynı anda birbirini görümcesi olamaz.Yok Handan görümce, bir de Elçin var fakat Elçin ikinci bir görümce mi Handan'ın ikinci ismi mi konu sahibi bizi aydınlatırsa rahatlayacağım
Bu konudan sonra benim beynimin akrabalık bağlarıyla ilgilenen kısmı enkaz olduAa ben elti diye hatırlıyorum. Görümceyse zaten ikisi aynı anda birbirini görümcesi olamaz.
Karnina kirmizi kurdeleyi baglayan son radyasyon bükücüOnun görümcesinin çocuğu olmuyodu kür filan öneriyodu görümcesine sanki. şu 7 haftalık karnını tutan hamile platesi yapan arkadaş di mi.
Kinoalı bilmemneli melisa çayı kalp sımart tivii.Karnina kirmizi kurdeleyi baglayan son radyasyon bükücü
Aaa evet o bu mu Allah iyiliğini versin yine canı sıkılmış herhaldeKarnina kirmizi kurdeleyi baglayan son radyasyon bükücü